هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
۴ بار باتری ساعتم رو عوض کردم
دوبار باتری قیمت بالا دادم انداختن زیر ساعت که یکماه هم کارکرد نداشت
دو بار خودم خریدم از فروشگاه با قیمت پایین چندماه کارکرده -
از اینکه امتحانات تا کمتر از یک ماه دیگه شروع میشن به شدت خوشحالم
️ کاش این ترمم به خوشی تموم شه
-
هر جور شده باید امشب تموم بشن.
-
jahad.20 نه یکنواخت میشه همه چیز بنظرم
هیجان داره امتحان، اگه خوب عمل کنی انگیزه میشه واست -
jahad.20 نه یکنواخت میشه همه چیز بنظرم
هیجان داره امتحان، اگه خوب عمل کنی انگیزه میشه واستبابونــــه فرسایشیه من واقعا یه روزایی هشت صبح میرفتم هشت شب میومدم و نه از کلاس چیزی میفهمیدم نه از کاراموزی بازدهی عملیم از وقتی کلاس نداشتم بالاتر رفت
-
بابونــــه فرسایشیه من واقعا یه روزایی هشت صبح میرفتم هشت شب میومدم و نه از کلاس چیزی میفهمیدم نه از کاراموزی بازدهی عملیم از وقتی کلاس نداشتم بالاتر رفت
jahad.20 ++
-
jahad.20 ++
melancholy بعد فکر کنید اون وسط امتحانی هم میداشتی🥲
هرچند روزای خوبی بود که از شدت خستگی نفهمیدیم -
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پیروز جدی دانشگاه بدون درس و امتحان خیلی جذاب تره همش کاراموزی کاراموزی
دقیقااااا
-
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پیروز جدی دانشگاه بدون درس و امتحان خیلی جذاب تره همش کاراموزی کاراموزی
دقیقااااا
-
مدیر گروه عزیز اگه این پیامو میبینی اکانت منو با کل مشخصاتش پاک کن
-
استاد تراز تعریف میکرد فوق تخصص قلب تو دانشگاه مشهد همه جلوش خم و راست میشدن
یه روز این استاد ما میره دانشکده کار داشته ساعت پنج عصر ادرس یه جایی رو میخواسته از یه اقایی که داشته دانشکده رو جارو میزده میپرسه
بعد از اینکه استادمون کارشو انجام داده برگشته اون اقایی که جارو میزده ماسکشو برداشته و دیده بله اون آقا فوق تخصص قلبه
استادمون از اطرافیانش میپرسه که چرا ؟
جواب میدن که آقای فوق تخصص گفته من این همه نفر جلوم خم و راست میشن یه وقتایی غرور برم میداره میخوام با این کارا بفهمم هیچی نیستم
و در ادامه استاد فرمودند که بعد بعضیا یه استاد دانشکده است اونم با لیسانس یا ارشد خدا رو بنده نیستنعلم واقعی تواضع میاره....
-
Maaah مهم ترین بخشش اینه که با حرفه ی خودت آشنا میشی تئوری مطالب خوبی داره اما تا وقتی انجامش ندی هیچوقت نمیفهمی و فقط حفظ میکنی
jahad.20 آره آره، اصلن برای اینجور رشته ها باید تئوری کلا برداشته بشه. بالین خیلی بهتره