هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Yuqi
من میفهمم
من از ۳ بیدارم
میفهمم چی میگی
ولی بخاطر یه دینی میخوای بقیه روهم خراب کنی؟
میری ادبیاتم خراب میکنی میای غصه میخوری که چرا نخوندیGharibe Gomnam بعد اخه همه میگن اره ما بیستیم ما فلانیم خب دیگه دینیو بیست شدیم خیالمون راحت شد ادم بیشتر اعصابش خورد میشه . اوکی بابا من فقط ری.دم . ن فقط تر زدم . من فقط خنگم .
-
@Yuqi
چه فایده
با این بارم بندی مسخره اشون
یه نمره دادم رفت
حالا این وسط اشتباه نکرده باشم خیلیهGharibe Gomnam باز همینکه اینقدر کامل نوشتی خیلی خوبه
-
@Yuqi واقعا سوالاتی که انتخاب کرده بودن چرت بود. ... اون حوزه خانواده چه ابهام عجیبی داره
-
اصلا پاسخنامه رو که دیدم اولش تعجب کردم ۲۷ تا سواله
من قشنگ یادمه طراح پارسال خییلی با حوصله بود
واسه همه صحیح غلطا و جواب کوتاها جا گذاشته بود خط چین گذاشته بود
بعد بارم سوالا کمتر بود -
mr.vinyzo
دقیقا -
@Yuqi واقعا سوالاتی که انتخاب کرده بودن چرت بود. ... اون حوزه خانواده چه ابهام عجیبی داره
-
Gharibe Gomnam بعد اخه همه میگن اره ما بیستیم ما فلانیم خب دیگه دینیو بیست شدیم خیالمون راحت شد ادم بیشتر اعصابش خورد میشه . اوکی بابا من فقط ری.دم . ن فقط تر زدم . من فقط خنگم .
@Yuqi
بابا بیخیال
من پارسال فکر میکردم دینیو ۲۰ میشم
شدم۱۸/۷۵ -
اصلا پاسخنامه رو که دیدم اولش تعجب کردم ۲۷ تا سواله
من قشنگ یادمه طراح پارسال خییلی با حوصله بود
واسه همه صحیح غلطا و جواب کوتاها جا گذاشته بود خط چین گذاشته بود
بعد بارم سوالا کمتر بودGharibe Gomnam سوالایی که بدیهی بود : 25 صدم
سوالی که بلانسبت سگ تو کتاب اونارو نمیخونه : 1.5 نمره عالیهههههه خدای شکرت -
@Yuqi اون حوزه خانواده اگه بخواد کار عجیبی کنه همه خراب کردن اونو
-
@Yuqi
بابا بیخیال
شدم۱۸/۷۵Gharibe Gomnam ینی شما 18 و 75 رو ترمیم زدین ؟؟
-
من مثلا میخواستم یه سوالو جواب بدم بعد میگفتم الان از اون پاراگراف کدومو بنویسم که خدارو خوش بیاد؟
-
Gharibe Gomnam سوالایی که بدیهی بود : 25 صدم
سوالی که بلانسبت سگ تو کتاب اونارو نمیخونه : 1.5 نمره عالیهههههه خدای شکرت@Yuqi اصلا این امتحان ۰/۲۵ نداشت
-
@Yuqi
بابا بیخیال
شدم۱۸/۷۵Gharibe Gomnam کاش حداقل به اندازه نمره ی یازدهمم گرفته باشم دینی امسالو. میسوزم خیلی میسوزم نمره الکی از دست دادم خیلی الکی.
-
Gharibe Gomnam ینی شما 18 و 75 رو ترمیم زدین ؟؟
mr.vinyzo
بله
میخواستم ۲۰ بشم
فکرکنم بازم ۱۸/۷۵ بشم یا ۱۹ -
ولی پای نمره وسط باشه من بد خط جوری خوش خط میشم انگار حافظ شیرازی نوشته
-
@Yuqi اصلا این امتحان ۰/۲۵ نداشت
Gharibe Gomnam به طور مثال عرض کردم ( اعصابم به شدت خرابه و میخوام یه جوری خالیش کنم اگر چرت و پرتی میگم پیشاپیش عذر میخوام.)
-
ولی به سلیقه مصحح هم بستگی داره
معلم دینی من رشته اشم معارف بود
بعد میگفت من به اکثر برگه اعتراضیا ۲ نمره دادم چون بنظرم براساس کتاب درست نوشته بودم ازشون الکی نمره کم شد
ولی شانس ماست
ما اعتراض بزنیم ۳ نمره کم میشه -
Gharibe Gomnam به طور مثال عرض کردم ( اعصابم به شدت خرابه و میخوام یه جوری خالیش کنم اگر چرت و پرتی میگم پیشاپیش عذر میخوام.)
@Yuqi اهان
بشین نی نامه بخون اعصابت مسلط میشه
الان جلومه -
ولی به سلیقه مصحح هم بستگی داره
معلم دینی من رشته اشم معارف بود
بعد میگفت من به اکثر برگه اعتراضیا ۲ نمره دادم چون بنظرم براساس کتاب درست نوشته بودم ازشون الکی نمره کم شد
ولی شانس ماست
ما اعتراض بزنیم ۳ نمره کم میشهGharibe Gomnam اره من اعتراض بزنم بر میگرده درستامم ازم غلط میگیره یه 3 یا 4 نمره ای قشنگ کم میکنه دیگه هوس اعتراضض نکنم .
-
Gharibe Gomnam اره من اعتراض بزنم بر میگرده درستامم ازم غلط میگیره یه 3 یا 4 نمره ای قشنگ کم میکنه دیگه هوس اعتراضض نکنم .
@Yuqi
من شوخی کردم بابا
انقدر منفی بافی نکن