هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ای کاش زودتر پاسخنامه بیاد ببینم چه جوری تصحیح میکنن و نمره میدن
._.Zahra.K
دوران پر استرسیه
امیدوارم همتون در نهایت اوضاع براتون جوری پیش بره
که وقتی کد رشته قبولیتو دیدی
با آرامش بگید همونی شد که میخواستم
موفق باشید -
._.Zahra.K
دوران پر استرسیه
امیدوارم همتون در نهایت اوضاع براتون جوری پیش بره
که وقتی کد رشته قبولیتو دیدی
با آرامش بگید همونی شد که میخواستم
موفق باشید -
jahad_121
سخته...
اما کنار میایم و بزرگ میشیم...
اشکال نداره... -
ممکنه مصحح به خاطر اینکه اضافه تر نوشتم ازم نمره کم کنه؟
اول جواب درستی که توی متن کتاب بود رو نوشتم بعد برای ادامه اش چون بارمش زیاد بود از خودم دراوردم و نوشتم ولی غلط هم نبود -
اول جواب درستی که توی متن کتاب بود رو نوشتم بعد برای ادامه اش چون بارمش زیاد بود از خودم دراوردم و نوشتم ولی غلط هم نبود._.Zahra.K اگه جوابو به انحراف نبرده باشه نمره کم نمیکنه ولی فکر نکنم نمره اون بخشو بهت بده ...البته ایشالا که بهتون نمره اون بخش رو هم بدن
-
mr.vinyzo
یعنی کم میکنن برای اضافه نوشتن؟._.Zahra.K من سال یازدهم تو امتحان داخلی دینی برای حدیث ثقلین اضافه تر توضیح دادم دبیرمون کم کرد ازم گفت شر نوشتی ...ولی خب اینجا نهاییه فکر نمیکنم کم کنن
-
اول جواب درستی که توی متن کتاب بود رو نوشتم بعد برای ادامه اش چون بارمش زیاد بود از خودم دراوردم و نوشتم ولی غلط هم نبود._.Zahra.K نه کم نمیکنه
چیزی که بخواد تو متنی که نوشتی باشه بهت نمره رو میده -
._.Zahra.K نه کم نمیکنه
چیزی که بخواد تو متنی که نوشتی باشه بهت نمره رو میده -
._.Zahra.K اگه جوابو به انحراف نبرده باشه نمره کم نمیکنه ولی فکر نکنم نمره اون بخشو بهت بده ...البته ایشالا که بهتون نمره اون بخش رو هم بدن
-
اول جواب درستی که توی متن کتاب بود رو نوشتم بعد برای ادامه اش چون بارمش زیاد بود از خودم دراوردم و نوشتم ولی غلط هم نبود._.Zahra.K کم نمیکنه نگران نباش
مخصوصا که اول بخشی که تو کتاب بوده رو نوشتی... -
._.Zahra.K من سال یازدهم تو امتحان داخلی دینی برای حدیث ثقلین اضافه تر توضیح دادم دبیرمون کم کرد ازم گفت شر نوشتی ...ولی خب اینجا نهاییه فکر نمیکنم کم کنن
-
._.Zahra.K کم نمیکنه نگران نباش
مخصوصا که اول بخشی که تو کتاب بوده رو نوشتی... -
Aqua
وای خداروشکر
بله اون چیزی که میخوادو نوشتم اول هم نوشتم بعد یه چیزای دیگه از خودم نوشتم._.Zahra.K خب پس نگران نباش نمره میده
-
mr.vinyzo
وای خیلی از سوالارو بیشتر نوشتم چون میگفتم نیم نمره برای این یه کلمه زیاده و شاید توی پاسخنامه باشه._.Zahra.K نگران نباش اگه متن کتابو نوشته باشی کم نمیکنه
-
چقدر وقت ادبیات دوازدهم کمه یه روز و نصفی
همیشه همینقدره؟ -
اول جواب درستی که توی متن کتاب بود رو نوشتم بعد برای ادامه اش چون بارمش زیاد بود از خودم دراوردم و نوشتم ولی غلط هم نبود