هایپ و انرژی زا
-
سلام
قهوه روی من جواب نمیده
و بخوام بگم چطوری؟
اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد"
قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم
اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم
چطوری بوده؟
کسی خورده؟
دوازدهم تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاءHg L 0 ببین . قهوه اثر میکنه به شرطی که غذای چرب و سنگین نخورده باشی قبل یا بعدش . به شرطی که حداقل خواب رو داشته باشی ادم که نمیتونه سه روز رو فقط با دو سه ساعت خواب سر کنه . هیچکاریم نخواد بکنه بازم باید حداقل خوابو داشته باشه . بعد ببین ساعت اناتومی بدنت چطوریه مثلا بهترین زمان خوابت چه موقعی از روزه اگر 10 شب تا 5 صبحه حتمن اون موقع بخواب تا بیشترین استراحتو کرده باشی و یا هر موقع دیگه ای که هست . قهوه ها هم انواع مختلفی داره این نسکافه ها که صرفا طعم و مزست اثری نداره . ولی قهوه هایی هستند که مثل چای تی بگن برای ساعات مشخصی از روز مثلا بعضیاش برای صبحاست . بعضیا برای شبا میتونی از اوناعم با استفاده از ساعتت روز و برنامه ریزیت استفاده کنی . به نظرم قهوه ترک و دمی ها بهتر هستند . امیدوارم کمک کرده باشم .
-
._.Zahra.K بله
درسته کافئین دارن فکر میکنم
نه برای امشبم نمیخواستم برای طول روز میخوام=) -
Hg L 0 سلام
دقیقا قهوه رو چه ساعتی استفاده میکنید؟
اینکه مثلا ساعت ۸ شب تصمیم بگیرید بیدار بمونید و اونموقع تازه قهوه مصرف کنید فایده ندارهبابونــــه ساعت 11 ونیم صبح بود فکر کنم
یا 1 -
Hg L 0 ببین . قهوه اثر میکنه به شرطی که غذای چرب و سنگین نخورده باشی قبل یا بعدش . به شرطی که حداقل خواب رو داشته باشی ادم که نمیتونه سه روز رو فقط با دو سه ساعت خواب سر کنه . هیچکاریم نخواد بکنه بازم باید حداقل خوابو داشته باشه . بعد ببین ساعت اناتومی بدنت چطوریه مثلا بهترین زمان خوابت چه موقعی از روزه اگر 10 شب تا 5 صبحه حتمن اون موقع بخواب تا بیشترین استراحتو کرده باشی و یا هر موقع دیگه ای که هست . قهوه ها هم انواع مختلفی داره این نسکافه ها که صرفا طعم و مزست اثری نداره . ولی قهوه هایی هستند که مثل چای تی بگن برای ساعات مشخصی از روز مثلا بعضیاش برای صبحاست . بعضیا برای شبا میتونی از اوناعم با استفاده از ساعتت روز و برنامه ریزیت استفاده کنی . به نظرم قهوه ترک و دمی ها بهتر هستند . امیدوارم کمک کرده باشم .
-
در مورد انرژی زاعم راستش برا من تاثیری نداشته . بیشتر انرژی تو در طول روز زیاد میکنه . فکر نکنم رو خوابت تاثیر بزاره .
-
Hg L 0
اگه توی روز خیلی خوابت میگیره و خسته و بیحالی شاید مال کم خونی و کمبود آهن باشه._.Zahra.K خستم از دختر بودن مثل هر دختر دیگه ای که مطمئنم هممون خسته ایم=))))
-
._.Zahra.K خستم از دختر بودن مثل هر دختر دیگه ای که مطمئنم هممون خسته ایم=))))
-
Hg L 0
هعی دست رو دلم نزار -
Hg L 0 ینی انگار تو طول روز دیگه بیحال نیستی و انرژی ات بیشتره و سر حال تری . ولی فکر نمیکنم باعث بشه شبدیر بخوابی
-
سلام
قهوه روی من جواب نمیده
و بخوام بگم چطوری؟
اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد"
قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم
اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم
چطوری بوده؟
کسی خورده؟
دوازدهم تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاء -
Hg L 0
سلام خوبی؟
ببین به نظر من شاید اگه اول سعی کنی زمان و مقدار خواب و استراحتت رو یه کوچولو تنظیم کنی و راجع به قهوه هم، نوع و درصدش رو تغییر بدی و اگه جواب نداد بعد اونموقع بری سراغ انرژی زا فکر کنم بهتر باشه