هایپ و انرژی زا
-
سلام
قهوه روی من جواب نمیده
و بخوام بگم چطوری؟
اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد"
قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم
اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم
چطوری بوده؟
کسی خورده؟
دوازدهم تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاء -
سلام
قهوه روی من جواب نمیده
و بخوام بگم چطوری؟
اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد"
چطوری بوده؟
کسی خورده؟
Hg L 0
برای بیدار موندن؟
فک کنم باعث بیدار موندن میشن
ولی خب چون الان شب امتحانه و تا حالا هم نخوردی بهتره نخوری یه موقع تپش قلب زیادی بهت بده و باعث عدم تمرکز بشه و استرستو زیاد کنه._.Zahra.K بله
درسته کافئین دارن فکر میکنم
نه برای امشبم نمیخواستم برای طول روز میخوام=) -
سلام
قهوه روی من جواب نمیده
و بخوام بگم چطوری؟
چطوری بوده؟
کسی خورده؟
دوازدهم تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاءHg L 0
قهوه بخاطر کافئینش، شمارو هوشیارتر میکنه
یه شات اسپرسو ساده، میتونه حدود ۲،۳ ساعت، هوشیاری آدم رو بیشتر کنه
این فرق داره با بیدار نگه داشتن، آدمی که مثلا چطور بگم، روتین خوابیدنش، ساعت ۱۲ شبه، و توپ هم کنارش بزنی بیدار نمیشه رو، نمیتونی با قهوه بیدار نگه داری
قهوه برای وقتیه که فرد خسته فکریه جسمیه، ولی خواب آلودگی دم خوابیدن نداره
آدما صبح که از خواب پا میشن هم قهوه میخورن میرن سرکار، ولی خواب آلودگی اون موقعشون ناشی از بیدار شدنشونه
نه ناشی از اینکه تازه بخوان بخوابن
هایپ و انرژی زا هم یه مقدار محدودی کافئین دارن، ولی اثر اسپرسو رو نمیزارن، چون کافئینشون کمتره معمولا
اینطور هم نیست که بگید نه این چیزا رو من تاثیر نداره، نه، فیزیولوژی بدن ماها همه با هم یکیه، شاید تاثیر کمتر بیشتر باشه، ولی تاثیرش وجود داره، واکنشی که بدن به کافئین میده، تو همه بدن ها یکسانه
مگه اینکه کسی تحمل پیدا کرده باشه بدنش و دیگه میزان بالاتر کافئین نیاز داشته باشه برای بروز علائمش. -
Hg L 0
قهوه بخاطر کافئینش، شمارو هوشیارتر میکنه
یه شات اسپرسو ساده، میتونه حدود ۲،۳ ساعت، هوشیاری آدم رو بیشتر کنه
این فرق داره با بیدار نگه داشتن، آدمی که مثلا چطور بگم، روتین خوابیدنش، ساعت ۱۲ شبه، و توپ هم کنارش بزنی بیدار نمیشه رو، نمیتونی با قهوه بیدار نگه داری
قهوه برای وقتیه که فرد خسته فکریه جسمیه، ولی خواب آلودگی دم خوابیدن نداره
آدما صبح که از خواب پا میشن هم قهوه میخورن میرن سرکار، ولی خواب آلودگی اون موقعشون ناشی از بیدار شدنشونه
نه ناشی از اینکه تازه بخوان بخوابن
هایپ و انرژی زا هم یه مقدار محدودی کافئین دارن، ولی اثر اسپرسو رو نمیزارن، چون کافئینشون کمتره معمولا
اینطور هم نیست که بگید نه این چیزا رو من تاثیر نداره، نه، فیزیولوژی بدن ماها همه با هم یکیه، شاید تاثیر کمتر بیشتر باشه، ولی تاثیرش وجود داره، واکنشی که بدن به کافئین میده، تو همه بدن ها یکسانه
مگه اینکه کسی تحمل پیدا کرده باشه بدنش و دیگه میزان بالاتر کافئین نیاز داشته باشه برای بروز علائمش.Infinitie. A من روتین خوابیدنم الان به هم ریخته به خاطر امتحانا
و این که میخوام خوابم رو حداقل بکنم
نه خیلی خیلی کم
ولی کمتر از حالتی که همیشه بودم
و نمیدونم باید چیکار کنم -
Infinitie. A من روتین خوابیدنم الان به هم ریخته به خاطر امتحانا
و این که میخوام خوابم رو حداقل بکنم
نه خیلی خیلی کم
ولی کمتر از حالتی که همیشه بودم
و نمیدونم باید چیکار کنمHg L 0 سلام
دقیقا قهوه رو چه ساعتی استفاده میکنید؟
اینکه مثلا ساعت ۸ شب تصمیم بگیرید بیدار بمونید و اونموقع تازه قهوه مصرف کنید فایده نداره -
سلام
قهوه روی من جواب نمیده
و بخوام بگم چطوری؟
چطوری بوده؟
کسی خورده؟
دوازدهم تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاءHg L 0 ببین . قهوه اثر میکنه به شرطی که غذای چرب و سنگین نخورده باشی قبل یا بعدش . به شرطی که حداقل خواب رو داشته باشی ادم که نمیتونه سه روز رو فقط با دو سه ساعت خواب سر کنه . هیچکاریم نخواد بکنه بازم باید حداقل خوابو داشته باشه . بعد ببین ساعت اناتومی بدنت چطوریه مثلا بهترین زمان خوابت چه موقعی از روزه اگر 10 شب تا 5 صبحه حتمن اون موقع بخواب تا بیشترین استراحتو کرده باشی و یا هر موقع دیگه ای که هست . قهوه ها هم انواع مختلفی داره این نسکافه ها که صرفا طعم و مزست اثری نداره . ولی قهوه هایی هستند که مثل چای تی بگن برای ساعات مشخصی از روز مثلا بعضیاش برای صبحاست . بعضیا برای شبا میتونی از اوناعم با استفاده از ساعتت روز و برنامه ریزیت استفاده کنی . به نظرم قهوه ترک و دمی ها بهتر هستند . امیدوارم کمک کرده باشم .
-
._.Zahra.K بله
درسته کافئین دارن فکر میکنم
نه برای امشبم نمیخواستم برای طول روز میخوام=) -
Hg L 0 سلام
دقیقا قهوه رو چه ساعتی استفاده میکنید؟
اینکه مثلا ساعت ۸ شب تصمیم بگیرید بیدار بمونید و اونموقع تازه قهوه مصرف کنید فایده ندارهبابونــــه ساعت 11 ونیم صبح بود فکر کنم
یا 1 -
Hg L 0 ببین . قهوه اثر میکنه به شرطی که غذای چرب و سنگین نخورده باشی قبل یا بعدش . به شرطی که حداقل خواب رو داشته باشی ادم که نمیتونه سه روز رو فقط با دو سه ساعت خواب سر کنه . هیچکاریم نخواد بکنه بازم باید حداقل خوابو داشته باشه . بعد ببین ساعت اناتومی بدنت چطوریه مثلا بهترین زمان خوابت چه موقعی از روزه اگر 10 شب تا 5 صبحه حتمن اون موقع بخواب تا بیشترین استراحتو کرده باشی و یا هر موقع دیگه ای که هست . قهوه ها هم انواع مختلفی داره این نسکافه ها که صرفا طعم و مزست اثری نداره . ولی قهوه هایی هستند که مثل چای تی بگن برای ساعات مشخصی از روز مثلا بعضیاش برای صبحاست . بعضیا برای شبا میتونی از اوناعم با استفاده از ساعتت روز و برنامه ریزیت استفاده کنی . به نظرم قهوه ترک و دمی ها بهتر هستند . امیدوارم کمک کرده باشم .
-
در مورد انرژی زاعم راستش برا من تاثیری نداشته . بیشتر انرژی تو در طول روز زیاد میکنه . فکر نکنم رو خوابت تاثیر بزاره .
-
Hg L 0
اگه توی روز خیلی خوابت میگیره و خسته و بیحالی شاید مال کم خونی و کمبود آهن باشه._.Zahra.K خستم از دختر بودن مثل هر دختر دیگه ای که مطمئنم هممون خسته ایم=))))
-
._.Zahra.K خستم از دختر بودن مثل هر دختر دیگه ای که مطمئنم هممون خسته ایم=))))
-
Hg L 0
هعی دست رو دلم نزار -
Hg L 0 ینی انگار تو طول روز دیگه بیحال نیستی و انرژی ات بیشتره و سر حال تری . ولی فکر نمیکنم باعث بشه شبدیر بخوابی
-
سلام
قهوه روی من جواب نمیده
و بخوام بگم چطوری؟
چطوری بوده؟
کسی خورده؟
Hg L 0
سلام خوبی؟
ببین به نظر من شاید اگه اول سعی کنی زمان و مقدار خواب و استراحتت رو یه کوچولو تنظیم کنی و راجع به قهوه هم، نوع و درصدش رو تغییر بدی و اگه جواب نداد بعد اونموقع بری سراغ انرژی زا فکر کنم بهتر باشه