هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
وای
یه بار یه خار رفته بود تو پای مامانم
و ازم خواست به طور سنتی درش بیام
اشک تو چشام جمع شد و یهویی ضعف کردم😐
قبلا اینجوری نبودمممم
از کلاس یازدهم اینجوری شدم و صحنه های این مدلی ببینم ته دلم ضعف میکنه
فقط دعا میکنم که هیچ وقت مجبور نباشم نمونهی قارچی بگیرم🤦🏻♀️
مخصوصا از ناخننن -
یه ترس دیگه هم که دارم اینه که یه هزارپا یا حشره ای وقتی خوابم وارد گوشم بشه و شایدم مغز
بابونــــه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
هزارپا
هزار پا از سوسک خیلی چندش تر و وحشتناک تره ..یبار خواهرم خونه همسایمون بود وقتی اومد دید تو لباسش هزارپا بوده هزار پا هه هم داشت میرفت بالا از دستش اینقدر جیغ زد کل کوچه فهمیدن من پریدم اتاق دیدم یااا خدا این چه هزار پایه اونجا نفخمیدم دیگه با مشت پرتش کردم تاجایی که شد با مشت زدمش ولی ضربه فقط هزار پارو منگ میکنه ولی نمیکشه برای کشتنش فقط باید نصفش کرد ...
-
من هی به مامانم میگفتم مامان خونه سوسک داره.
نامردا شبا میریختن بیرون خونه گردی.
هر چی میگفتم مامانم باور نمیکرد منم خیلی مصمم بود که اثبات کنم سوسک با ما زندگی میکنه.
یه شب وقتی همه جا تاریک بود رفتم آب بخورم و دیدم عهههه به به سوسک داره روی لبه لیوانم میرقصه. اولین بار بود که از دیدن سوسک انقدر ذوق زده و خوشحال شدم. رفتم فلش دوربینم رو روشن کردم و از اون سوسک در حالی روی لبه لیوان بود عکس گرفتم و به مامانم نشون دادم. اون تصویر از ذهن مامانم پاک نشد که هیچ حتی باعث شد کل خونه رو سم پاشی کنیم تا دست از سرمون بردارن.
کابوس بود😂 -
یه ترس دیگه هم که دارم اینه که یه هزارپا یا حشره ای وقتی خوابم وارد گوشم بشه و شایدم مغز
بابونــــه
با اون ماده ای که داخل گوش هست میمیرن
یا همون لحظه که رفتن داخل کاملا حس میشن و میفهمی که عه یه چیزی رفته تو گوشم و واقعا اذیت کنندس😂 -
بابونــــه قشنگ درک میکنم.
ما یه زمانی سوسک زیاد میومد خونمون بعد یه بار بابام میخواست آب بخوره و اصلا دقت نکرد. لیوان رو برداشت برد زیر شیر آب و وقتی آب رو خورد احساس کرد یه چیزی داره داخل دهان حرکت میکنه و بعلههههه سوسک توی لیوان بوده و بابام یجورایی سوسک مرطوب رو نزدیک بود بخوره.
سوسک آب پز😂E.B.BUTTERFLY وای واقعا بده
-
بابونــــه نمیدونم چرا ولی سوسکا تنها موجوداتین که میگن از حملات اتمی جون سالم به د ر میبرن...
mr.vinyzo و عقرب ها
-
من خیلیییی از سوسک میترسیدم
در حدی که جیغ میزدم و فرار میکردم تو اتاقم و درم میبستم
مامانمم فک میکرد ادا میام😐
میگفت مگه بچهی تهرانی😐
اما کم کم فهمید دست خودم نیست🤦🏻♀️
یه بار ملخ رفته بود تو آستینم و فک میکردم سوسکه
مامانم با دستش از رو لباس گرفته بودش که من بدتر نترسم ولی گریه کردم😐
بعد تابستون سال کنکورم
یه سری شبا که دیرتر میخوابیدم
سوسک میومد تو اتاقم
و بقیه ام خواب بودن
هیچ کاری نمیشد کرد
دقیقا از صدای له شدنش بدنم مور مور میشد🤦🏻♀️
چه میکردم؟
یه دونه کتاب تستمو محکم میکوبوندم روش که بی حال شه
و یکی دیگه ام میذاشتم روش که تا صبح همونجا باشه😐🤦🏻♀️
و فرداش یه سریاش نبودن😭😐
هم چندشم میشه
هم اونایی که مردن زجر کششدن😭😐زهرا بنده خدا 2 خدارو شکر من تو خونمون تاحالا سوسک ندیدم،😎😅
-
بابونــــه فقط یه مدل خیلی نادر از هزارپا میتونه اینکارو بکنه بقیه موجودات با بو کردن یا چشیدن شیره گوش میمیرن پس خیالتون راحت راحت باشه
mr.vinyzo همون یه مدل هم ممکنه....
ولی اتفاق نمیفته در کل،فوبیاست دیگه -
E.B.BUTTERFLY وای واقعا بده
بابونــــه واییی
حالا من به مو توی غذا حساسم... -
هزارپا
هزار پا از سوسک خیلی چندش تر و وحشتناک تره ..یبار خواهرم خونه همسایمون بود وقتی اومد دید تو لباسش هزارپا بوده هزار پا هه هم داشت میرفت بالا از دستش اینقدر جیغ زد کل کوچه فهمیدن من پریدم اتاق دیدم یااا خدا این چه هزار پایه اونجا نفخمیدم دیگه با مشت پرتش کردم تاجایی که شد با مشت زدمش ولی ضربه فقط هزار پارو منگ میکنه ولی نمیکشه برای کشتنش فقط باید نصفش کرد ...
-
زهرا بنده خدا 2 خدارو شکر من تو خونمون تاحالا سوسک ندیدم،😎😅
mr.vinyzo
خداروشکرر -
هزارپا
mr.vinyzo بله هم ترسناکه هم خطرناک و هم خیلی مقاومه متاسفانه
-
امروز فهمیدم یه سری از پسرا از سوسک میترسن
یا شایدم چندششون میشه
و دیگه آدم قبلی نشدم😐😭😂🤦🏻♀️ -
mr.vinyzo و عقرب ها
بابونــــه جالبه نه ؟
-
mr.vinyzo بله هم ترسناکه هم خطرناک و هم خیلی مقاومه متاسفانه
بابونــــه فقط باید سر از تنش جدا کنین😂
-
بابونــــه جالبه نه ؟
mr.vinyzo بله
-
یا شایدم چندششون میشه
و دیگه آدم قبلی نشدم😐😭😂🤦🏻♀️زهرا بنده خدا 2 سوسک خوبه که ..
عقرب خیلی یهجور وحشتناکیه من یبار دیدم خیلی بیجون افتاده بود تو کوچه داشت راه میرفت مشخص بود سم خورده ولی نیششو هی داشت تکون میداد اصلا یه جوری بود ...
-
یا شایدم چندششون میشه
و دیگه آدم قبلی نشدم😐😭😂🤦🏻♀️زهرا بنده خدا 2 ترس نیست اسمش
همون حس انزجاره بنظرم