هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
تو خراب کردی همه چیزو خودت پرنیا
️
-
حیف این همه قهوه ک من میخورم واسه هیییچ
-
بهم زنگ زدن
گفتن اون کتابی که سفارش دادی جلد ۱شو نداریم
ولی ۲شو داریم
منم گفتم ما تفاوتشو بدین همون ۲شو بفرستینو خب خیلی جالب بود
چون من جلد ۱شو خودم داشتم... با امضای نویسندهش یعنی لیلی افشار :> ولی چون انگار گمش کردم و پیداش نمیکردم گفتم سفارش بدمیجورایی انگار تقدیر اینه که جلد ۱ش پیدا شه و دوباره خریده نشه
بلکه جلد ۲ که نداشتم خریده بشه... -
@Yuqi در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
زبانو با کی یا با چی میخونی؟ من زبانم زیاد خوب نیست . مخصوصا درک مصلب و گرامر
منم زبانم خیلی ضعیفه
تو فرجه ها هم نخوندم:|
فقط تو فرجه تونستم زبان پسرفته استاد قیومی(پیشنیاز هایی از متوسطه اول رو گفته) رو ببینم، که همونم تمومش نکردم امروز میخوام ادامش رو ببینم
هیچ فکری هم ندارم که چطوری میشه جمعش کردکتاب سیر تا پیاز ۱۵ ساعت فیلم آموزشی داره (استاد قیومی تدریس کردن) اونو اگه برسم میخوام ببینمش
-
@Yuqi در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
زبانو با کی یا با چی میخونی؟ من زبانم زیاد خوب نیست . مخصوصا درک مصلب و گرامر
منم زبانم خیلی ضعیفه
تو فرجه ها هم نخوندم:|
فقط تو فرجه تونستم زبان پسرفته استاد قیومی(پیشنیاز هایی از متوسطه اول رو گفته) رو ببینم، که همونم تمومش نکردم امروز میخوام ادامش رو ببینم
هیچ فکری هم ندارم که چطوری میشه جمعش کردکتاب سیر تا پیاز ۱۵ ساعت فیلم آموزشی داره (استاد قیومی تدریس کردن) اونو اگه برسم میخوام ببینمش
-
دیگر برایم عمق ویرانی مهم نیست...
-
):).
-
ولی من نمی خوام برم دانشگاه
-
بهم زنگ زدن
گفتن اون کتابی که سفارش دادی جلد ۱شو نداریم
ولی ۲شو داریم
منم گفتم ما تفاوتشو بدین همون ۲شو بفرستینو خب خیلی جالب بود
چون من جلد ۱شو خودم داشتم... با امضای نویسندهش یعنی لیلی افشار :> ولی چون انگار گمش کردم و پیداش نمیکردم گفتم سفارش بدمیجورایی انگار تقدیر اینه که جلد ۱ش پیدا شه و دوباره خریده نشه
بلکه جلد ۲ که نداشتم خریده بشه...Michael Vey هنوزم شکل و شمایل کتابم جلو چشممه...
یه کتاب با ابعاد آچهار
سیمی
نسبتا قطور
با برگه های نازک و پاره پاره و تاخورده...
صفحه اولش با ماژیک مشکی امضای لیلی افشار هست که با دستخط خرچنگ غورباقهش نوشته: تقدیم به پرنیا
توشم استادم بالای اکثر قطعه ها امضا زده با تاریخ... یعنی وقتی اون تمرینو اجرا میکردم و خوب از آب درمیومد بالاش مینوشت OK
اگر خیلی خوب اجرا میکردم آفرین یا بسیار عالی مینوشت...
خدایا...
شاید این جملم خیلی تکراری شده باشه دیگه ولی با فکرش الان چشمام خیس شد... :> -
._.Zahra.K یه دستمالی روسری ای چیزی ببند رو چشات اتاقو تاریک کن به هیچیم فکر نکن .
-
._.Zahra.K چرا تمرکز و بازدهی نداری ؟ دلیلشو میدونی ؟
-
Masoumeh.sh در قشنگترین تعریف گفته است:
و اینکه دوستم چندروز پیش گف چقد داف شدی 🥲
نمیدونین به دختر اینجوری بگید چقد ذوق میکنهمیتونیم از داداشا و تجربیات فحشایی که بعد از گفتن این عبارت شنیدن بپرسیم
S.daniyal hosseiny بستگی داره کی بگه البته
-
S.daniyal hosseiny بستگی داره کی بگه البته
Masoumeh.sh تموم شد و رفت
-
S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Masoumeh.sh در قشنگترین تعریف گفته است:
و اینکه دوستم چندروز پیش گف چقد داف شدی 🥲
نمیدونین به دختر اینجوری بگید چقد ذوق میکنهمیتونیم از داداشا و تجربیات فحشایی که بعد از گفتن این عبارت شنیدن بپرسیم
از داداشا کسی بخواد به من بگه پسرای دبیرستانی میگن...
کجای مسیر رو اشتباه رفتم نمیدونمSuccinate
ایمانت ضعیفه دخترم -
البته یه بار یکی از همکلاسیای پسر پشت سر من نشسته بود من داشتم با یکی حرف میزدم یهو بهم گفت چقد دماغت قشنگه
من فحشش ندادم بازم خوشحال شدم شدم گفتم مرسی -
Masoumeh.sh تموم شد و رفت
S.daniyal hosseiny بلههه
️
-
البته یه بار یکی از همکلاسیای پسر پشت سر من نشسته بود من داشتم با یکی حرف میزدم یهو بهم گفت چقد دماغت قشنگه
من فحشش ندادم بازم خوشحال شدم شدم گفتم مرسیMasoumeh.sh
دماغت قشنگه، خیلی فرق داره با خیلی داف شدی 🤌 -
Masoumeh.sh
دماغت قشنگه، خیلی فرق داره با خیلی داف شدی 🤌S.daniyal hosseiny اها بله داف فرق داره
️