هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
واقعا ۲۰ نهایی هم شده چیزی مثل ۱۰۰ کنکور ... قبلا آبکی میشد ۲۰ یا ۱۰۰ شد ولی الان بعید میدونم تعداد ۲۰ های کشور تعداد زیادی باشن
-
واقعا ۲۰ نهایی هم شده چیزی مثل ۱۰۰ کنکور ... قبلا آبکی میشد ۲۰ یا ۱۰۰ شد ولی الان بعید میدونم تعداد ۲۰ های کشور تعداد زیادی باشن
_ Reza _
امسال از پارسال سخت تر شده؟ -
"گاه اقیانوسیِ بستنی کاراملی کف آلود،گاه خانه ای غرق در قهوه که از حیاط داخلش دشت گل روییده️"
پز نیست سبک زندگیمه -
_ Reza _
امسال از پارسال سخت تر شده؟@هویججج خیلی خیلی بیشتر پارسال میشد ۲۰ شد واقعا امسال یه چیز نشدنیه سطح سوالا انگار کنکورن اومدن در قالب نهایی درومدن همه درسا از سلامت تا دینی ادبیات همه همینطور بودن
-
بهترین فرصت واسه بهتر کردن نتیجه قبولی از طریق نهایی کنکور ۱۴۰۲ بود
بچه ها جدی نمیگرفتن
نظر همکار گرامی صائب بود
میانگین درصدا پایین قبولی داشتکسی که خونده به نظرم اون درصد کم رو میتونه بگیره تا اونی که خونده و بخواد برای همون نتیجه مثلا هفتاد بزن چون یه اشتباه راهبردی درصدشو تغییر میده و همه چی بد میشه
من این موضوع رو چندین بار تو آزمونای ماز تست کردم
کنکور هرچی جلوتر میره به این سبک بد و بدتر میشه
امیدوارم همه چی پاک بشه و یه کنکور ۹ درسه + ۲۵ درصد تاثیر مثبت و تمام
-
Aqua
داشتم بستنی میخوردم نشنیدم چی گفت -
این که میگن همه اذیت میشن تو مسیر کنکور یه حقیقته واقعا همه اذیت میشن
اما این اذیت شدنه سطح بندی میشه
یکی واقعا له میشه
یکیم نه صرفا سالای کنکورش یکم سنگین تر از قبل کنکورش بوده
من فقط امیدوارم
این رنجی که کشیدم
فقط رنج نمونه... -
یعنی چی که کل سه سال دبیرستان به من سلامم نمیکردین الان بعد ۳، ۴ سال هی درخواست میدین :////
-
واقعن دلم نمیخواد قبول کنم ولی زشته خب :///
-
@هویججج خیلی خیلی بیشتر پارسال میشد ۲۰ شد واقعا امسال یه چیز نشدنیه سطح سوالا انگار کنکورن اومدن در قالب نهایی درومدن همه درسا از سلامت تا دینی ادبیات همه همینطور بودن
_ Reza _
خب اینجوری خیلی خوبه سقف تراز پایین نمیاد همه ۲۰ بگیرن مثل پارسال میتونی با تراز سوابق بری -
من توی درسی تو کنکورم 6000 تست زدم ...
اما الان دارم دعا میکنم که 0 زده باشمش و منفی نشده باشه ...
اما چرا ناراحت نیستم خب مشخصه چون 6000 تست زدم و تحلیلش کردم ...دیگه چیکار میخواستم بکنم که نکردم ؟؟حتی اگه منفی هم بشه میگم یه خیریتی داره ..تو هم مطمئن باش هرچی بشه یه خیریتی توش هستولی خب چرا پشت موندم چون اونم خیر بود پارسال چون تلاش نکردم نتیجه نگرفتم و خیر این بود که پشت بمونم امسال چون تلاش کردم اگه نتیجه نگرفتم ینی مسیری که جلومه خیرتیتمه حالا هرچی میخواد باشه ....
https://forum.alaatv.com/post/3663826 -
بعضی اهنگ ها واقعا باعث میشن چند دقیقه از زمین جدا بشی
-
اهنگ هایی که وایب تنیکربل میدن