هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بچها من هیچ وقت اینو از کسی نخاستم
میشه هرکدومتون ی صلوات برام بفرستین؟
حس خیلی خیلی بدی تو وجودمه دارم اذیت میشم ی هفته بیشتره اینجوریم نه با گریه حل میشه نه با نماز نه با قران و نمیدونم از چیه حتی میدونم همش ربطی به امتحانو کنکور نیس
حس میکنم رفتنیم واقعا دلم میخاد از مامانم حلالیت بگیرم ولی میگم نگران میشه نمیدونم چیکار کنم -
حس خیلی خیلی بدی تو وجودمه دارم اذیت میشم ی هفته بیشتره اینجوریم نه با گریه حل میشه نه با نماز نه با قران و نمیدونم از چیه حتی میدونم همش ربطی به امتحانو کنکور نیس
حس میکنم رفتنیم واقعا دلم میخاد از مامانم حلالیت بگیرم ولی میگم نگران میشه نمیدونم چیکار کنم -
حس میکنم رفتنیم واقعا دلم میخاد از مامانم حلالیت بگیرم ولی میگم نگران میشه نمیدونم چیکار کنم@د-ژ-م چون فعلا شرایط روحی روانی درستی بخاطر امتحانا نداری و این چند روز تحت فشار بودی اینطوره...
بهت اطمینان میدم بخاطر شرایط فعلیه این وضعیت و حالات
در ضمن دلشوره هم ایجاد نکن واسه مامانت، این حس زودگذره
امتحان بعدیت رو خوب بدی این حس از بین میره -
هیچ واقعا هیچ...
-
f.nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
داریم له میشیم
ما نیز
f.nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
تو چطوری؟خوبی؟خوشی؟میزون؟سرحال؟
به جز له شدنه بخوام در نظر بگیرم بله خداروشکر
پرستو بابایی
خب خوبه خداروشکر -
تا کی؟!
-
حس میکنم رفتنیم واقعا دلم میخاد از مامانم حلالیت بگیرم ولی میگم نگران میشه نمیدونم چیکار کنم@د-ژ-م
بخاطر اینکه این مدت تحت فشار روانی و امتحانا و استرس بودی الان حال خوبی نداری و خب واقعا طبیعیه
این حس بعد یه مدت رفع میشه
بهت قول میدم یکم که بگذره بهتر میشه
و اینکه تو تنها نیستی خیلیا این حس هارو دارن ولی به زبون نمیارن و نمیگن وگرنه شرایط برای اکثریت یا همینه یا بدتره -
خب من واقعا خستم...
-
شبیه ارواح...
-
-
-
هویججج
سارا حالم خیلی بده(: -
هیچ چیز برام اهمیتی نداره و مهم ترین چیز به نظرم انسانیته...
-
@د-ژ-م چون فعلا شرایط روحی روانی درستی بخاطر امتحانا نداری و این چند روز تحت فشار بودی اینطوره...
بهت اطمینان میدم بخاطر شرایط فعلیه این وضعیت و حالات
در ضمن دلشوره هم ایجاد نکن واسه مامانت، این حس زودگذره
امتحان بعدیت رو خوب بدی این حس از بین میرهبابونــــه
فک نمیکنم
چون فارسیو خوب دادم ولی بدتر شدم این حس از درس نیست
یعنی تاثیر داره ولی صد بخاطر درس نیس -
@د-ژ-م
بخاطر اینکه این مدت تحت فشار روانی و امتحانا و استرس بودی الان حال خوبی نداری و خب واقعا طبیعیه
این حس بعد یه مدت رفع میشه
بهت قول میدم یکم که بگذره بهتر میشه
و اینکه تو تنها نیستی خیلیا این حس هارو دارن ولی به زبون نمیارن و نمیگن وگرنه شرایط برای اکثریت یا همینه یا بدتره._.Zahra.K امیدوارم..
-
بابونــــه
فک نمیکنم
چون فارسیو خوب دادم ولی بدتر شدم این حس از درس نیست
یعنی تاثیر داره ولی صد بخاطر درس نیس@د-ژ-م شاید مشکل دیگه ای هم وجود داره در کنار فشار درس
اما در کل بهتر میشی مطمئن باش
میگم مطمئن باش چون خودم این حس گاهی سراغم میاد و خیلی بد و مزخرفه اما گذراست -
خب تا آخر شب استراحت میکنم و آخر شب میرم سراغ آناتومی
-
مطالعه در شب و شب بیداری برای من در حال حاضر دست نیافتنی و قفله