هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بابونــــه بنظرم جشن ها برگزار بشه اگه باعث شادی و بچه ها و بهبود روحیهشون میشه
@Amirbardia ممنونم که نظرتون رو گفتین
-
@Amirbardia ممنونم که نظرتون رو گفتین
بابونــــه خواهش میکنم
-
._.Zahra.K
املا رو یکتا همیشه یه روش خوبی داره
سر کلاسش هم انجام میده
املای غیر مشابه ها رو مینویسه و دور حرف هایی که ممکنه آدم رو به شک بندازه دایره میزنه
مشابه ها هم که با توجه به معنیشون باید یاد گرفت
معنی کلمات رو سعی کنید از آخر کتاب بیارید تو متن درس و بخونید اینجوری راحتتر میشه معنی اون کلمه رو درک کرد -
یه سوال می پرسم جواب بدین لطفا
فکر کنید شما پدر یا مادر یه دانش آموز دبستانی هستید
چند وقت یکبار مدرسه و یا نماینده و کادر مربوطه از شما برای جشن های مختلف درخواست کمک می کنن...
یا به طور کلی اطلاع میدن این جشن هارو به شما
(جشن ۱۰۰_۱۰۰۰_الفبا_شب یلدا_نوروز و...)
شما موافق این جشن ها هستید یا نه؟
دلیل رو هم بگید
(همه بگید نظرتون رو، میخوام دیدگاهتون رو بدونم نسبت به این موضوع)بابونــــه من مامانم معلم کلاس اوله فقط جشن اب و قران و الفبا رو گرفت (هنوز میخواست جشن اب و قران رو هم نگیه میگفت خرج الکیا قبلا که نبودم بچه ها یاد میگرفتن)
-
بابونــــه
مثلا یه سری جشن توی مدرسه پسر خاله من برگزار میشد و بعضی مواقع به بچه ها هدیه میدادن گرچه هدیه هارو خود والدین تهیه میکردن و میدادن بچه ها
ولی اینقدر این بچه جایزه هایی که مدرسه و معلمش بهش داده رو دوست داره که حد نداره و باعث شده کلا از مدرسه و درس خوشش بیاد و دوست داشته باشه اونجارو._.Zahra.K خب نظر من اینه که تا حدودی خوبه ها
ولی الان واسه هر چیزی یه جشنی برگزار میشه، از جشن بابت یادگیری هر حرف الفبا تا اعداد...
فکر میکنم این همه هدیه دادن و جشن گرفتن خوب نباشه
یجورایی انگار شرطی میکنه بچه هارو
نه؟ -
._.Zahra.K خب نظر من اینه که تا حدودی خوبه ها
ولی الان واسه هر چیزی یه جشنی برگزار میشه، از جشن بابت یادگیری هر حرف الفبا تا اعداد...
نه؟بابونــــه اره نظر مادر منم همین بود ولی خب اینجا برای هر عدد و هر حرف نمیگیرن...
-
بابونــــه من مامانم معلم کلاس اوله فقط جشن اب و قران و الفبا رو گرفت (هنوز میخواست جشن اب و قران رو هم نگیه میگفت خرج الکیا قبلا که نبودم بچه ها یاد میگرفتن)
mr.vinyzo بله خب
گاهی این جشن ها باعث بهبود عملکرد بچه ها داخل درس میشه، به اندازه باشه خوبه بنظرم اما زیادش تاثیر مثبت نداره
البته نظر منه، شاید اشتباه باشه -
._.Zahra.K خب نظر من اینه که تا حدودی خوبه ها
نه؟بابونــــه
آره خب زیاد از حد هیچی خوب نیست
ولی یه سریاش اگه خود بچه دوست داشته باشه خیلی مفیده
نه اینکه هر دو هفته یه با جشن داشته نه اینک کلا یکی توی کل سال -
Hhh Hh
عاشق این قلب قرانم
آروم شدم ممنونم ازت زهرا(((: -
mr.vinyzo بله خب
گاهی این جشن ها باعث بهبود عملکرد بچه ها داخل درس میشه، به اندازه باشه خوبه بنظرم اما زیادش تاثیر مثبت نداره
البته نظر منه، شاید اشتباه باشهبابونــــه حتما که لازم نیست جشن باشه.. گاهی یه تشویق یکدفه ای.. مثلا مامانم میگه یکی از بچه ها دندونش خیلی سفید بود ازش پرسیدم چند بار مسواک میزنی گفته سه بار شایدم بیشتر و خب همونجا یه تشویق و یه جایزه دم دستی داده وباعث شده همهبچههای کلاس هر روز سه بار مسواک بزنن...
چون مخصوصاتوروستاها روی خانواده ها برای جشن ها فشار میاد...
-
بابونــــه
آره خب زیاد از حد هیچی خوب نیست
ولی یه سریاش اگه خود بچه دوست داشته باشه خیلی مفیده
نه اینکه هر دو هفته یه با جشن داشته نه اینک کلا یکی توی کل سال._.Zahra.K بچه ها که جشن دوست دارن
حتی اگه هر روز باشه
اره منظورم همین دو هفته یکباره...
فواصل زمانی کم بین جشن ها -
@Amirbardia
روششو نفهمیدم🥲 میشه بیشتر توضیح بدین
برای معنی کلمه ها تقریبا اوکیم و اینکه توی جمله میارن هم خیلی خودش کمک کنندس._.Zahra.K
مثلا کلمه ارغند رو مینویسه و دور غ دایره میکشه
کلماتی که به یه شکل نوشته میشن و حرف هایی که تو الفبای فارسی ازش چند نمونه هست ممکنه به اشتباه بندازنمون
کلماتی که «س، ث، ص، ذ، ض، ظ، ز، غ، ق، ت، ط» دارن و به یه شکل نوشته میشن شامل این گروه میشن
املای مشابه هم مث صواب و ثواب که باید با توجه به معنیشون اونا رو یاد گرفت
مثلا اینکه میگم معنی کلمات رو داخل دروس بیارید بخونید اینجوری که شما معنی یه کلمه رو از آخر کتاب بالا سر همون کلمه تو درس مینویسید و اینجوری راحت تر تو ذهنتون میمونه هم از لحاظ معنایی هم املا
برای مثال:
تو نماینده فضلی تو سزاوار ثنایی
.
لب و دندان سنایی همه توحید تو گویدثنایی اول به معنی ستایش و سنایی دوم که این شاعر هستش
اگه فقط کلمات رو از آخر کتاب بخونید و توجهی به متن درس نداشته باشید شاید کاربرد همین دوتا کلمه رو نشه تو متن درس متوجهش شد(البته مثالی که زدم برا دوازدهم) -
تو حوزه نهایی قران ک پخش میکنن ی پسره میخونه نمیدونم کدوم قاریه ده تا سایت چک کردم نتونستم پیدا کنم
حتی سر هر نهایی با صداش گریه میکنم آرامش از هر حرفش میباره -
mr.vinyzo بله خب
البته نظر منه، شاید اشتباه باشهبابونــــه
بنظرم خیلی روی عملکرد تاثیر نداره
صرفا یه زمانی رو همراه با دوستاش شاده و این یه تجربه جدیده براش
هم اینکه یه حس مثبتی به مدرسه پیدا میکنه که همش تکلیف و درس که شاید دلخواه من نباشه نیست جشن و بازی هم داره
البته اینا همه به شرطیه که بچه دوست داشته باشه جشنو -
بابونــــه حتما که لازم نیست جشن باشه.. گاهی یه تشویق یکدفه ای.. مثلا مامانم میگه یکی از بچه ها دندونش خیلی سفید بود ازش پرسیدم چند بار مسواک میزنی گفته سه بار شایدم بیشتر و خب همونجا یه تشویق و یه جایزه دم دستی داده وباعث شده همهبچههای کلاس هر روز سه بار مسواک بزنن...
چون مخصوصاتوروستاها روی خانواده ها برای جشن ها فشار میاد...
mr.vinyzo بله، اما داخل شهر و فکر میکنم مدارس خصوصی این جشن ها زیاده از حد باشه
اما این که می گید تشویق خیلی هم عالیه و واقعا باعث پیشرفت میشه گاهی
مثلا دادن یه مسئولیت به یه دانش آموز شلوغ و بی انضباط و قانون شکن احتمالا اون رو به یه فرد آروم تبدیل میکنه -
پارسال سر شروع اولین آزمون نهایی یکی اومد سوره ضحی رو خوند
من از یه طرف یاد مجلس ختم افتاده بودم از یه طرف یاد رضا عطاران تو سریال هزارپا
واسه آزمون دوم یکی دیگه اومد سوره شمس رو خوند
یعنی تا آخر آزمون همینجور صدای اون اسپیکر که واسه مجلس ختم میذارن تو گوشم بود
یکم حداقل از سوره های امیدوار کنندهتر و با لحن و صوت بهتر کاش میخوندن -
._.Zahra.K بچه ها که جشن دوست دارن
حتی اگه هر روز باشه
اره منظورم همین دو هفته یکباره...
فواصل زمانی کم بین جشن هابابونــــه
بنظرم خیلی خوب نیست در این حد زیاد
خونه یعنی آرامش و امنیت و مهربونی و همه چی خوب حداقل تا یه سنی کاملا اینجوریه
پس یه محیط دیگه مثل مدرسه باید کم کم یه سری مفاهیم دیگه رو که سختترن و خشونت بیشتری دارن رو به بچه نشون بدن و کم کم آماده وارد اجتماع شدن بشه
ولی خب اگه همشم درس و سختگیری باشه یه موقع باعث استرس و مشکلات دیگه میشه که اونم خوب نیست.... -
بابونــــه
بنظرم خیلی روی عملکرد تاثیر نداره
صرفا یه زمانی رو همراه با دوستاش شاده و این یه تجربه جدیده براش
هم اینکه یه حس مثبتی به مدرسه پیدا میکنه که همش تکلیف و درس که شاید دلخواه من نباشه نیست جشن و بازی هم داره
البته اینا همه به شرطیه که بچه دوست داشته باشه جشنو._.Zahra.K اما بنظرم روی عملکرد و درس هم ممکنه اثر بذاره اما خیلی کم
آره خب اگه فقط درس باشه همه چیز یکنواخت میشه و کسل کننده -
._.Zahra.K
مثلا کلمه ارغند رو مینویسه و دور غ دایره میکشه
کلماتی که به یه شکل نوشته میشن و حرف هایی که تو الفبای فارسی ازش چند نمونه هست ممکنه به اشتباه بندازنمون
کلماتی که «س، ث، ص، ذ، ض، ظ، ز، غ، ق، ت، ط» دارن و به یه شکل نوشته میشن شامل این گروه میشن
املای مشابه هم مث صواب و ثواب که باید با توجه به معنیشون اونا رو یاد گرفت
مثلا اینکه میگم معنی کلمات رو داخل دروس بیارید بخونید اینجوری که شما معنی یه کلمه رو از آخر کتاب بالا سر همون کلمه تو درس مینویسید و اینجوری راحت تر تو ذهنتون میمونه هم از لحاظ معنایی هم املا
برای مثال:
تو نماینده فضلی تو سزاوار ثنایی
.
لب و دندان سنایی همه توحید تو گویدثنایی اول به معنی ستایش و سنایی دوم که این شاعر هستش
اگه فقط کلمات رو از آخر کتاب بخونید و توجهی به متن درس نداشته باشید شاید کاربرد همین دوتا کلمه رو نشه تو متن درس متوجهش شد(البته مثالی که زدم برا دوازدهم) -
@Amirbardia
اهااا ممنونم._.Zahra.K خواهش میکنم