هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بابونــــه میدونی ازین بیشتر زورم میگیره که این ادما افتخارم میکنن به کارای مزخرفشون . به ریش من و ما میخندن.
@Yuqi برنده اونیه که بیشتر از مغزش کار بکشه
نه اینکه دست نخورده بزاره یه گوشه -
نمونه تقلب برای درس ادبیات تو یکی از استانها :)))
پ.ن: شعری رو که باید حفظ میکرده واسه امتحان نوشته به جای تذکرات جلسه -
پایین تر یه سوء تفاهم پیش اومد
من فقط برداشت خودمو میگم..ولی واقعا ممکنه حتی انتقاد منم اشتباه باشه پس پیشاپیش عذرخواهی می کنم
من وقتی که پیامای mr.vinyzo رو خوندم کاملا حس اینو بهم داد که ایشون داشتن شوخی میکردن و حرفاشون جنبه ی جدی طور و.. رو نداشت و صرفا به این اشاره داشت که این مورد تو خانواده ها طبیعیه
نه که مشکل از ماهاست ،چون خود ایشون هم این مشکلو داشتن
ولی با توجه به شرایطی که آقای حسینی داشتن و اینکه عصبی بودن شاید اون لحظه جدی برداشت کردن و سوء تفاهم پیش اومده .پس از هم دیگه به دل نگیرید لطفا
S.daniyal hosseiny -
بابونــــه _ اره داداش عدالت موج میزنه ._ اره همه حوزه ها مث سگ میگردن اره باباووو . منم مث سگ وقت گزاشم حفطش کردم که نمرم کمتر از اینا بشه. در اخرم بمونم پشت کنکور . چه عدالتی . چههه عدالتتتی.
-
آخجون بالاخره غذای خونه میخورم نه غذای خوابگاه
-
شرایط برای هممون سخته..
-
قرمه سبزی دستپخت مادر.
-
خیلی خستم
اینقدر پر فشار ادبیات خوندم که حد نداره و همچنان دو تا درس دیگه دارم
شعر حفظی و تاریخ ادبیات و املا و نمونه سوال و مرور هم مونده
این محسنی و بقیه هم میگن شبو نخوابین ولی حتما نمونه سوال حل کنین
فقط امیدوارم این یکیو از بقیه بهتر بدم و نمرم واقعا خوب شه -
هویججج
سلام عزیزم خوبی ؟
میگم برای اینکه برای گویندگی جذب شی دقیقا چیکار کردی ؟ کسی رو سراغ داری ؟ -
من خودمم بذارید خودم باشم.اگر آدمید بذارید آدم باشم.
-
ینی الان اونایی که لایک کردن دارن میگن من به آقا دانیال گفتم تو درکی از شرایط نداری و کار بابات درست و رفتار تو غلطه ؟؟؟
جلل خالق ...
mr.vinyzo
خیر
️
جایی رو ندیدم که شما به پدرشون حق داده باشید
یا اون پیام ها درباره شما نبوده و صرفا تودلیه(و این شرایط رو درک کردم قبلا(نه صرفا تو این موضوع)؛ به این علت لایک کردم)
یا شاید اشتباه برداشت کردن(تو شرایط عصبانیت ؛ سو برداشت پیش میاد متاسفانه...) -
خیلی خستم
اینقدر پر فشار ادبیات خوندم که حد نداره و همچنان دو تا درس دیگه دارم
شعر حفظی و تاریخ ادبیات و املا و نمونه سوال و مرور هم مونده
این محسنی و بقیه هم میگن شبو نخوابین ولی حتما نمونه سوال حل کنین
فقط امیدوارم این یکیو از بقیه بهتر بدم و نمرم واقعا خوب شه._.Zahra.K
اینکه بخوابی تا فردا تمرکز داشته باشی خیلی مهمتره از اینکه نمونه سؤال حل کنی... -
بعضی بچه ها میان از کارای خوبشون مینویسن من یه ذره دلم گرفته
میخوام از کارای خوبم بنویسم
ولی بعضیا میگن بیا
بازم داره ریا میکنه -
mr.vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اصلا میای تو اینجا مینویسی ...
آها اونوقت شما مشخص میکنی کی اینجا پیام بده کی نده؟!
@ Blue28 من مشخص نمیکنم کی اینجا پیام بده کی نده ولی دارم میگم این طرز رفتار درست نیست که بابت حرفی که نزدم مورد اعتاب قرار بگیرم ...
چند بار گفتم و باز هم میگم اگه جمله هایی رو که اقا دانیال گفتن رو در پیام های من پیدا کردین من همینجا دست که هیچی پای اقا دانیال رو میبوسم ولی هیچ وقت مسئولیت حرفی که نزدم رو قبول نمیکنم هیچ دلیلی نداره بابت حرفی که نزدم بخوام مورد اعتاب قرار بگیرم یا جوابگو باشم خواه آقا دانیال باشه خواه هرکس دیگه
حرف شما درسته ولی کمی جانب دارانست دلیلشم اینه که اقا دانیال این همه حرف به من زدن که واقعیت نداشته و شما نسبت بهش واکنش مثبت دادین ولی یک جمله از من رو کاملا بولد کرده و دو پست براش میزارین که من دارم برا اقا دانیال تعیین و تکلیف میکنم . من دو جمله گفتم و صرفا گفتم اینجور مسائل در خانواده ها طبیعیه نه گفتم که حرف پدر اقا دانیال درسته و نه حتی گفتم که اقا دانیال دارن غلط برداشت میکنن این یه چیز کاملا واضح نوشته شده ..
یه مثال بهتر برای این حرفم بزنم که حرف من مبنای تایید حرف پدر اون اقا نبوده اینه که شما مشاهده میکنین که در چین مردم سوسک رو هم میخورن .ایا سوسک خوردن کاری درسته ؟ خب مشخصه که نیست اما در چین شاید امری طبیعی باشه
منم نگفتم حرف پدر اقا دانیال درسته و اقا دنیال غلط فکر میکنن من میگم این امری طبیعیه -
آیلین اول نمرات بعد تراز
-
آیلین تا جایی که من یادمه اول نمرهها اومد
یادمه دقیقا یکی دو روز بعد کنکور تیر بود -
Maaah در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
داری یه کاری میکنی امتحان پسفردامو بیوفتم
خیلی ممنون ازت، والا که چند ساعته خیره به نمرهمم. چجوری تونستم انقدر گند بزنم؟ 🦦