هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
اولین باره میبینم چیزی که مکتوب شده رو دارین عوض میکنین ده بار جمله ای که فرستادم رو خوندم ببینم کجاش گفتم بابات درست کاری کرده یا تو درکی از شرایط نداری. پیدا نکردم ....
S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
دفعهٔ بعدی که داری همینجوری یه جمله روی هوا میندازی،
شما هم بسیار اشتباه میکنی وقتی نمیخوای کسی رو جملت ریپ بزنه #تودلی رو نمیزنی و اگه نمیخوای حتی این
mr.vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
S.daniyal hosseiny اره ۲۳ سالته دیگه ..طبعا طبیعیه
و
مطمئنم الان باباتم میگه شما درکی از شرایط نداری ...
تو ماشینو میگی ولی بابات فقط ماشینو نمیگه
فقط کافیه یکم به باقی رفتاراشونم نگاه کنی تا از دور منظور رو بگیری...رو بشنوی و سریع بخاطرش داغ میکنی اصلا میای تو اینجا مینویسی ...
-
اولین باره میبینم چیزی که مکتوب شده رو دارین عوض میکنین ده بار جمله ای که فرستادم رو خوندم ببینم کجاش گفتم بابات درست کاری کرده یا تو درکی از شرایط نداری. پیدا نکردم ....
S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
دفعهٔ بعدی که داری همینجوری یه جمله روی هوا میندازی،
شما هم بسیار اشتباه میکنی وقتی نمیخوای کسی رو جملت ریپ بزنه #تودلی رو نمیزنی و اگه نمیخوای حتی این
S.daniyal hosseiny اره ۲۳ سالته دیگه ..طبعا طبیعیه
و
مطمئنم الان باباتم میگه شما درکی از شرایط نداری ...
تو ماشینو میگی ولی بابات فقط ماشینو نمیگه
فقط کافیه یکم به باقی رفتاراشونم نگاه کنی تا از دور منظور رو بگیری...رو بشنوی و سریع بخاطرش داغ میکنی اصلا میای تو اینجا مینویسی ...
اصلا میای تو اینجا مینویسی ...
آها اونوقت شما مشخص میکنی کی اینجا پیام بده کی نده؟!
-
Masoumeh.sh
خیلی ادایی نیست؟
شاید یه کنکوری رو خوشحال کنه ولی من به شخصه خوشحال نمیشمهویججج والا به من بدن خوشحال میشم نمیدونم
️
-
دانیال سال پنجمشه الان که اینجا عضوه و حتی از مفیدترین و بدرد بخورترین عضوای اینجا بوده که وقتی نیست جای خالیش حس میشه و طبیعتا بهتر از خیلیا میدونه قوانین اینجا چی هست چی نیست، و فکر نمیکنم حق اینو داشته باشیم برای کسی تعیین تکلیف کنیم.
-
من حتی نمیدونم دارم به چی فکر میکنم...
-
وضعیت خیلی وخیمه.
-
نمونه تقلب برای درس ادبیات تو یکی از استانها :)))
پ.ن: شعری رو که باید حفظ میکرده واسه امتحان نوشته به جای تذکرات جلسهبابونــــه _ اره داداش عدالت موج میزنه ._ اره همه حوزه ها مث سگ میگردن اره باباووو . منم مث سگ وقت گزاشم حفطش کردم که نمرم کمتر از اینا بشه. در اخرم بمونم پشت کنکور . چه عدالتی . چههه عدالتتتی.
-
پ.ن: شعری رو که باید حفظ میکرده واسه امتحان نوشته به جای تذکرات جلسهبابونــــه میدونی ازین بیشتر زورم میگیره که این ادما افتخارم میکنن به کارای مزخرفشون . به ریش من و ما میخندن.
-
بابونــــه میدونی ازین بیشتر زورم میگیره که این ادما افتخارم میکنن به کارای مزخرفشون . به ریش من و ما میخندن.
@Yuqi برنده اونیه که بیشتر از مغزش کار بکشه
نه اینکه دست نخورده بزاره یه گوشه -
پ.ن: شعری رو که باید حفظ میکرده واسه امتحان نوشته به جای تذکرات جلسه -
پایین تر یه سوء تفاهم پیش اومد
من فقط برداشت خودمو میگم..ولی واقعا ممکنه حتی انتقاد منم اشتباه باشه پس پیشاپیش عذرخواهی می کنم
من وقتی که پیامای mr.vinyzo رو خوندم کاملا حس اینو بهم داد که ایشون داشتن شوخی میکردن و حرفاشون جنبه ی جدی طور و.. رو نداشت و صرفا به این اشاره داشت که این مورد تو خانواده ها طبیعیه
نه که مشکل از ماهاست ،چون خود ایشون هم این مشکلو داشتن
ولی با توجه به شرایطی که آقای حسینی داشتن و اینکه عصبی بودن شاید اون لحظه جدی برداشت کردن و سوء تفاهم پیش اومده .پس از هم دیگه به دل نگیرید لطفا
S.daniyal hosseiny -
بابونــــه _ اره داداش عدالت موج میزنه ._ اره همه حوزه ها مث سگ میگردن اره باباووو . منم مث سگ وقت گزاشم حفطش کردم که نمرم کمتر از اینا بشه. در اخرم بمونم پشت کنکور . چه عدالتی . چههه عدالتتتی.
-
آخجون بالاخره غذای خونه میخورم نه غذای خوابگاه
-
شرایط برای هممون سخته..
-
قرمه سبزی دستپخت مادر.
-
خیلی خستم
اینقدر پر فشار ادبیات خوندم که حد نداره و همچنان دو تا درس دیگه دارم
شعر حفظی و تاریخ ادبیات و املا و نمونه سوال و مرور هم مونده
این محسنی و بقیه هم میگن شبو نخوابین ولی حتما نمونه سوال حل کنین
فقط امیدوارم این یکیو از بقیه بهتر بدم و نمرم واقعا خوب شه -
هویججج
سلام عزیزم خوبی ؟
میگم برای اینکه برای گویندگی جذب شی دقیقا چیکار کردی ؟ کسی رو سراغ داری ؟