هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Narges_
پس دعا میکنم زودی به این درد دانشجو بودن مبتلا بشی
اره میدونم سخت شده، ایشالله نتیجههای خوب بگیری -
Maaah
اووو مرسییی
آره کلی دعا کن بگو
خدایا نرگسو با رفرنس های رشته ی مورد علاقش خفه کن
انقدر بزار درس داشته باشه که نرسه کار خاصی کنه ولی رشته ای رو بخونه که میخوادNarges_ ایشالله عزیزم ایشالله
کلیییی آدم قبل تو این شرایطو داشتن و تموم شده، چشم بهم بزنی سال دیگه این موقع ترم دویی -
ولی به نظرم هر آدمی ممکنه یه کارایی رو دوست نداشته باشه یا انجام دادنش براش سخت باشه مثال ساده اش درس خوندن نه اینکه دوسش نداشته باشی ها یه جاهایی کم میاری نمیتونی یادنمیگیری یا هرچی
بعد فکر کن یکی میاد تو زندگیت اتفاقا همون درسی که تو دوسش نداری رواستاده خوب توضیح میده کلا برعکس تو عشق درسه کم کم توهم به خاطر علاقه به اون فرد به اون درس هم علاقه مند میشی و برای اینکه به چشم اون نفر هم بیای اتفاقا اون درس و بیشتر میخونی
من میگم کاش خدا از این دست آدم ها از این دست دوست ها سر راهمون زیاد قرار بده نه فقط برای درس که برای هرچیزی که توش کم کاری میکنیم از سر تنبلی یا هرچی رزقمون بشه این آدمای خوبی که دست مارو هم بگیرن و نذارن تو انزوای خودمون غرق شیم -
امیدی که من دو دستی و محکم نگهش
میداشتم را، آدمها با یک حرف نابود میکردند. -
هویججج
سلام عزیزم خوبی ؟
میگم برای اینکه برای گویندگی جذب شی دقیقا چیکار کردی ؟ کسی رو سراغ داری ؟پرستو بابایی
عضو نشریه صوت دانشگاه شدم
درخواست داده بودن تست گرفتن -
هویججج والا به من بدن خوشحال میشم نمیدونم
️
-
هویججج
اتفاقا چون فرجهست بهترین زمانهما تو اتاقمون برعکس هروقت دوره امتحانا میشه فیلم و سریال شروع میکنیم با هم میبینیم
وگرنه قبلش ک همش کلاسیم اصلا وقت نمیشه هیچکاری کرد... -
دیگه تنها امیدم اینه بتونم طرفو در اینده با ظاهرم گول بزنم رشته خوب ک قبول نمیشم
-
امروز تو دانشگاه یه صندل پیدا کردم حیاط کهنصفش سایست نصفش نوره
میرفتم سمت نور پام از شدت گرما میسوخت از گرما کم بود بسوزم میرفتم سایه باید انگار کاپشت تنم میکردم