هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج جالبه
ما که مراقبامون مثل عقاب نگا میکنن به دانش آموز
فاصله ها هم انقدر زیاده چیزی نمیشه دید -
نمیدونم با این حجم از ناامیدی واقعا چیکار باید بکنم:)
-
نه فاز بد نده
-
میگذره اوکی میشه فقط اروم باش
-
پوففففف
-
چه عجیب دیدم چن نفری که اصن نمیشناسمشون روفالو دارم
خو چرا انق اسم عوض میکنیییی
کی هستی توووووو
دژم کیهههه
سی پی ار کیههههه
یا خداااااا -
چه عجیب دیدم چن نفری که اصن نمیشناسمشون روفالو دارم
خو چرا انق اسم عوض میکنیییی
کی هستی توووووو
دژم کیهههه
سی پی ار کیههههه
یا خداااااا -
اخر برگه نصحیح میزنه برای عدالت فق بر اساس کلید صحیح کنید
خب .... اون سوالی که بارم میذاری نیم نمره و سلیقه هودت بوده اون خط رو انتخاب کنی عدالتتون رو کجای دلم بذارم
سوالای کنکور رو اگه مثل آدم میدادن نه با موج فلان موسسه و بهمان آزمون مجبور نبودن که این بی عدالتی توی آموزش کشور رو بندازن سمت امتحان نهایی که بیست پنج صدم بیست پنج دمش دانشگاه جابجا میکنه و به رتبه رقم اضافه و کم میکنه بعدش یکی ، یکی دو نمره مفت مفت گیرش بیاد یکی هم ذره ذره تلاش کنه با کلید این عزیزان جور در نیاد همش بی معناست آره همینجوری الکی اعصابم خورده -
اخر برگه نصحیح میزنه برای عدالت فق بر اساس کلید صحیح کنید
خب .... اون سوالی که بارم میذاری نیم نمره و سلیقه هودت بوده اون خط رو انتخاب کنی عدالتتون رو کجای دلم بذارم
سوالای کنکور رو اگه مثل آدم میدادن نه با موج فلان موسسه و بهمان آزمون مجبور نبودن که این بی عدالتی توی آموزش کشور رو بندازن سمت امتحان نهایی که بیست پنج صدم بیست پنج دمش دانشگاه جابجا میکنه و به رتبه رقم اضافه و کم میکنه بعدش یکی ، یکی دو نمره مفت مفت گیرش بیاد یکی هم ذره ذره تلاش کنه با کلید این عزیزان جور در نیاد همش بی معناست آره همینجوری الکی اعصابم خوردهآیلین من داخل امتحان نهاییا
اینجوری بودم که مثلا سوال ۲ و ۳ جابجا میشد فلش میزدم جابجا
اونجا هم میپرسیدم میگفتن اشکالی نداره
یا خیلی ریز چون مینویسم و زیاد مینویسم روی مانیتور مصصح حوصلش نیاد بخونه
یا برای یسری درسا مثل گسسته سوال رو خط زده بودم جواب اشتباه اولمو فلش میزدم بجا دیگه درستشو نوشته بودماینطور که میگن هیچ کدوم از این کارا تصحیح نمیشده و نمره نمیدادن بهشون خیلی از نمره هام از توقعم پایین تر بودن
من معمولا معلما بهم ارفاق میکردن و مثلا نمره سوالا بهم کامل میدادن
مثلا سوال تستی رو راه حلم درست به جواب رسیده بودم بعد تست اشتباه زده بودم ولی معلما مدرسه ارفاق میکردن کلا از این بی دقتی هام زیاد داشتم
اره خلاصهمن که نمیدونم ولی واقعا از یسری نمره هام خیلی تعجب کردم ، متاسفانه خبرم نداشتم و بابتش بعضی اوقات ناراحت میشم چرا هیچی اعتراض نزدم شاید درستشون میکردن یا یه آدم با انصاف تر صحیح میکرد ولی من نمره ها دقیقمو حساب نکرده بودم اعتماد به نفس اعتراض زدن رو نداشتم )):))
-
چ جرعتی دارید خدایی چطور میتونید تقلب کنید ... اونم واسه سلامت که یه درصد کل کنکورتم نیست
من سرجلسه به خودمم شک دارم همش خودمو چک میکنم نکنه چیزی همراهم باشه اینا فکر کنن خواستم تقلب کنم ... یبارم یکی اومد گفت برگه تو یکم بالا بگیر منم روت بنویسم گفتم دیگه چی میخوای برگه تو بده برات بنویسم تعارف نکنی
سال اولی که کنکور داشتم ۴۰۲ چوبشو خوردم و باعث شد ریاضیم ۱۴ بشه ... دیگه بعد اون توبه کردم