هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
وای پسر عمه ی بابابزرگم هم پریروز اومده و مامان بزرگم اینا قراره دعوتشون کنن شام و اونجا هم نمی تونم برم:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
تاحالا از نزدیک ندیدمش فقط عکسشو دیدم ولی وقتی شنیدم خونه عمه اینا به همه عیدی داده بود مشتاق شدم خدمت برسم حتما -
وای پسر عمه ی بابابزرگم هم پریروز اومده و مامان بزرگم اینا قراره دعوتشون کنن شام و اونجا هم نمی تونم برم:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
تاحالا از نزدیک ندیدمش فقط عکسشو دیدم ولی وقتی شنیدم خونه عمه اینا به همه عیدی داده بود مشتاق شدم خدمت برسم حتما -
فرهاد را گلوله تصوراتش هر بار می کشند
و آن قدر در دریای خیالش غرق می شود تا گریه داد او از غم بستاند... -
خسته ام
نای ادامه ندادن ندارم
به نظرم هر چه مطالعه کردم کافیه
راستش سابقه نداشته تا اخرین لحظه دست بکشم
ولی از 6 بیدارم
و کمی هم استرس بهم غلبه کرده
حس میکنم بازدهی کافی رو ندارم
ولی ناچار باید یه آزمون کار کنم
هععی
تو زندگیم اینقدر متلاطم نشده بود وضعیتم
کمی شاید برای فارغ التحصیلا و اطرافیان خنده دار
ولی اقرار میکنم این یه هفته ایکه گذشت به حقیقت که برا اونا هم دردناک و گریه آوره -
خسته ام
نای ادامه ندادن ندارم
ولی از 6 بیدارم
ولی ناچار باید یه آزمون کار کنم
هععی
کمی شاید برای فارغ التحصیلا و اطرافیان خنده دار
ولی اقرار میکنم این یه هفته ایکه گذشت به حقیقت که برا اونا هم دردناک و گریه آوره@M.Shajarian در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خسته ام
نای ادامه ندادن ندارمواقعا خسته نباشی و دمت گرم که تو این شرایط سخت بازم داری زحمت می کشی و تلاش می کنی
@M.Shajarian در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ولی از 6 بیدارم
ولی ناچار باید یه آزمون کار کنماگه تموم کردی کامل که آره کافیه... آزمون کار کنی و بعد بری استراحت کنی تا برا فردا انرژی ذخیره کنی به نظر منم بهتره
ولی حتی اگه یه سر سوزن چیزی مونده نذاری بمونه هااا که بدون من حسرت همون یه سر سوزنی که پارسال موند رو الان می خورم:)@M.Shajarian در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
کمی شاید برای فارغ التحصیلا و اطرافیان خنده دارچی بگم... درسته سخت، ولی می گذره تحمل کن:))))
یاد اون تیکه از اهنگ شایع افتادم... می گفت تحمل کن می دونم حواس هیشکی بهت نیست:)))@M.Shajarian در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ولی اقرار میکنم این یه هفته ایکه گذشت به حقیقت که برا اونا هم دردناک و گریه آوره
باورت می شه از همون اول امتحانا تا همین الانش هرروزم با گریه گذشته؟
-
از اینجا هم دیگه بدم میاد
-
پرستو بابایی
کلی موفق باشی عزیز دلم
بابت دیر دیدن و جواب دادن منشن هم واقعا شرمندتم:(((((Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی
کلی موفق باشی عزیز دلم
بابت دیر دیدن و جواب دادن منشن هم واقعا شرمندتم:(((((نه بابا خواهش میکنم عزیزم
قربونت همچنین توعم موفق باشی️
-
خب
احساس میکنم
دیگه تو انجمنم هیچ دوستی ندارم
واقعا چرا؟ -
خب
احساس میکنم
دیگه تو انجمنم هیچ دوستی ندارم