هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
همیشه من ی شنونده خوب بودم
-
خسته شدم
-
از همتون متنفرم
-
دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد
-
غیکغبمعبغویغویغمبعچزچعرننهرهکبکعب بکعبکعبهگههبچعبچعبچتیتوبتویوتیچتععسگغسمسمغیوغیمغسکغیعوژتوژت.زنزنچیعمیعکصغنسنفشغپیکعژ
-
۱۶ روزِ کارآموزی دیگه تا فارغ التحصیلی
خوشحال نیستم
دلم میخواد تا ابد دانشجو بمونم
دانشجو بودن برام مقدس بود. -
فردا امتحان دارم و به جای مطالب مغزم پر از فوش های بسیارههههه
-
فشار چیه
-
در حال مرور جلسهی ۳ و خلاصه نویسی
یک مطلب مونده از جلسهی ۲ که نمیدونیم چیه
و دو جلسهی سخت آخری هم مونده... -
ان شاءالله امتحان خوبی باشه...
البته که...
لاما هم مونده...
اما...
جوری پیش بره که بتونم فردا شب برم مهدیه...
تنهایی...
زود برمیگردم... -
@Pr.Gh.ir
Study room نصب کردم یه گروه از بچه های الا هم هستپرستو بابایی برای منم میفرستید
-
-
امشب آخرین شبی بود که هممون فارغ از استرس امتحانی چیزی خوابگاه بودیم ، آخرین شب غیر رسمی بود .. کلی حرف احساسی زدن
و ممکنه در بدترین حالت دیگه تا آخر عمر نبینمشون ( اگه درخواست انتقالیاشون قبول بشه )
اره دیگه خلاصه زندگی همینهشاید بقیه هم همین باشن شایدم نه
ولی من دوست نداشتم داخل اتاقایی که بقیه فیکس کورد و تورکن باشم مخصوصا تورک نه اینکه آدمای بدی باشن اینا عادت دارن به زبون خودشون حرف بزنن منم این موضوع رو نمیتونم کنار بیام و بی احترامی به خودم میدونم و اگه داخل همچنین اتاقایی بودم اذیت میشدم
خیلی از آدما هستن اخلاقایی دارن که هیچ جوره نمیشه باهاشون کنار اومد ولی من واقعا با هیچ کس مشکل نداشتم علی رغم وجود تفاوت ها
ترمای اول اینکه دورانش چطور باشه برات کاملا بستگی داره هم اتاقی هات چه آدمایی باشن، یکی از همکاسیام بود که اتاقشون همه تا ۳-۴ صبح بیدار بودن تو اتاق سیگار میکشیدن و این بنده خدا آواره اتاقا همکلاسیا و دوستاش بود که فقط بخوابه تا بالاخره با کلی پیگیری اتاقشو عوض کرد الان به اون خیلی بد گذشت تازه الآنم داخل یه اتاقیه با چالشا خاص خودش ولی به قول خودش اونجا فعلا فقط میتونه بخوابه ...
و اینکه داخل اتاق خوبی بودم خیلی تجربه خوبی بود برام -
شاید هوش مصنوعی یه نکته ای رو تو صحبت کردن باهات میدونه که دوست داری مشکلاتت رو به اون بگی دوست داری اون بهت راهکار بده و...