هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
اصلا فکر نمی کردیم تستی باشه
خدایاشکرت
️
-
موانع و انگیزه درس خوندن؟ تنها مانع خودمم حقیقتا وگرنه هر چیزی اطرافمه حتی خود کتاب انقدر انگیزه میده که حد نداره! فقط کاش گیرنده ای هم برای این انگیزه ها داشتم
-
40 تا تستی 5 موردی
بود
مسائل و مفاهیم و حفظیات
به خیر گذشتفقط من که با مداد نوشته بودم بعد برگه م تحویل استادم دادم داشتم می رفتم
بعد به یکی بچه ها گفتم گفت از استادت بپرس
چون سر جلسه از استاد ها دیگه آزمایشگاه پرسیدم گفت نه مشکلی نیست با مدادهیچی برگشتم پیش استادم گفتم من با نداد نوشتم مشکلی نیست؟!
یک نگاه بهم کرد که (الان من از دست تو چ کنم)
گفت بییاا دستش پر برگه بود گفت بگرد سریع برگه تو پیدا کن درستش کن
دیگه برگم پیدا کردم علامت زدم گذاشتم رو برگه ها زودی گفتم خسته نباشید و دبرووو️
jahad_121 منم یه بار سر یکی از امتحانات نوبت اول (فکر کنم دهم بود و دفاعی) با مداد نوشتم چون اون لحظه فقط اون دستم بود
و کمترین نمره رو هم گرفتم چون عملا از اون درس متنفر بودم و هستم آخر سر فقط دبیرمون گفتن این چه وضع امتحان دادنه! دیگه کاریه که شده برو سر کلاس بعدیت
همین -
yukiku فقط یکمش شروع کنید
اگر دید نمی تونید نخونید
معمولا میگند 5 دقیقه از کار رو انجام بدید اوکی میشه می تونید ادامه بدیداز دور بهش نگاه نکنید یکم شروع کنید میفتید رو رول
-
jahad_121 منم یه بار سر یکی از امتحانات نوبت اول (فکر کنم دهم بود و دفاعی) با مداد نوشتم چون اون لحظه فقط اون دستم بود
و کمترین نمره رو هم گرفتم چون عملا از اون درس متنفر بودم و هستم آخر سر فقط دبیرمون گفتن این چه وضع امتحان دادنه! دیگه کاریه که شده برو سر کلاس بعدیت
همینyukiku اهاا
برای ما چون پاسخ برگ کلید بود وقت می شد تند تند با خودکار علامت بزنم
دیگه درستش کردمهرچند خیلی مشکل خاصی هم نداشت با مداد چون اون یکی استاده می گفت عیب نداره ولی حالا نکه ترم بود خودکار بهتر بود
مثلا درس ها رياضی و محاسبات تمون چون رسم و.. اینا دارند بعضی مواقع قبول می کنند با مداد بنویسیم
بعضیا هم نه -
jahad_121 آخه مشکل همین شروعشه!
وگرنه اگر بشینم پای درس که دیگه بلند شدنم محاله
اینکه درست بشینم پای درس و واقعا بشینمممم خودش مسئله است!yukiku
دقیقا متوجه ام برای همین میگند از قانون 5 دقییه باید استفاده کرد
خودم استفاده نمی کنم ولی درمانش تو جزوه مهارت زندگی مون نگشته بود اینه که بگیم 5 دقیقه فقط ازش رو انجام می دیدماین طور ذهن میگه 5 دقیقه که چیزی می رم سراغ ش و کم کم مشغول می شیم
من خودمم مشکلم همین تا نخوام شروع نمی کنم و سر همین زمان رو از دست می دم
-
jahad_121
فاطمه خانم اصن نمیدونم قراره چی به سرمون بیاد پایان ترم
چون تجربه اولمونه و یه قسمت دردناکه اینه که ما اصن به جز یک درس میانترم نداشتیم که بدونیم انقدر نمره پیشمون هست و باید برای چند نمره تلاش کنیم و این موضوعات محاسبات رو سخت میکنه -
ابهت پاس کردن و رد کردن مشروط ی حس بهتر داره
منم باید بالا 14 باشه به خاطر استخدامی ها
️
-
jahad_121
فاطمه خانم اصن نمیدونم قراره چی به سرمون بیاد پایان ترم
چون تجربه اولمونه و یه قسمت دردناکه اینه که ما اصن به جز یک درس میانترم نداشتیم که بدونیم انقدر نمره پیشمون هست و باید برای چند نمره تلاش کنیم و این موضوعات محاسبات رو سخت میکنهf.nalist واقعاا
میان ترم ها خیلی کمک کننده هستندعملا این طور اصل کارتون رو ترم ها هست
سعی کنید فرجه ها رو اصلا از دست ندید خوب ازشون استفاده کنید همون نمره ترم از یک درس 3 واحدی چنان معدل میاره بالا که حد نداره
حیفهوخب خیلی هم حجمش سنگین و سخته
تمرین و جزوه ها رو باید خوب مسلط باشیداگر نمونه سوالی هم از ترم ها قبل به دستون رسید نگاهی کنید
-
f.nalist واقعاا
میان ترم ها خیلی کمک کننده هستندعملا این طور اصل کارتون رو ترم ها هست
سعی کنید فرجه ها رو اصلا از دست ندید خوب ازشون استفاده کنید همون نمره ترم از یک درس 3 واحدی چنان معدل میاره بالا که حد نداره
حیفهوخب خیلی هم حجمش سنگین و سخته
تمرین و جزوه ها رو باید خوب مسلط باشیداگر نمونه سوالی هم از ترم ها قبل به دستون رسید نگاهی کنید
-
ما هم 2 از از امتحان ها ترم مون این هفته دادیم
2 تای آزمایشگاه ه یکیش امروز بوددیگه 2 تای عمومی ه و
ریاضی 2و فیزیک 2 و شیمی 2 و ایمنی درازمایشگاه
می مونه برای 26 به بعد أن شاءالله هفته دیگه تموم شه کلاس بریم برای فرجه هاریاضی از میان ترم ها 6 وخوردی تقریبا دارم از 8 یک دو نمره هم نمره ها کلاسی شون ببینم استاد میده برای حل تمرین ها یا نع
فیزیک 5 دارم 8 نمره کلاسی گفت نهایت 1 نمره بدم
شیمی هم هنوز نگفتهآزمایشگاه هام که دادیم میان ترم نداشتن
از شیمی امروز بود از 8 نمره بود
از فیزیکم که یکشنبه دادم وحشتناک بود سر عملی ش دستم کش اومد️
️
️
پشت دستگاه پرتابه.
ایمنی در آزمایشگاه هم که میان ترم نداشت -
jahad.20
آرهه
دانلود شد -
بازم امتحان آخری و تنها بودنم و عدم تمایل به درس خوندن