هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Anzw 18 حسودیم شد یه دختر از من بیشتر فوتبال حالیشه 😂 دلم خوشه طرفدار استقلالم الان با پرسپولیسیا کل کلم میشه میگم قهرمان آسیا شدید بیدارم کنید اینو ازم بگیرن دیگه حرفی ندارم 😂😔
از اونجایی ک هر سال هر سال جام به دستیم
فعلا امسال جام دستتون بگیرید
به دلتون نیاد
گناههCpR
باز اسم جام آسیا اومد یه لنگی دیگه فشاری شد ریپ زد ... درسته یچی بلدم ولی همین یچیز آرزوی هر لنگیه امیدوارم تا ننه بزرگ نشدی قهرمانی تیمتو ببینی حسرت به دل نمونی جوون ... اونی که آبانس داده یکم خوش باشید تاج دلهاست دور ور ندارید واس یه تاجی ... قهرمانی ؟ حتما همون آفساید معروفم قهرمانی حساب کردین ! همینه دیگه تو ایران بتونید با حکومت بازیتون قهرمان شید آسیا ک قدمت و غیرت میخواد خون آبی میخواد 😏😉💙
Anzw 18 -
@د-ژ-م از کجا آوردینش؟
امیدوارم از مادرش خیلی دور نباشه.... -
ذهنت درگیره ؟ نه بابا
کارایی که این روزا میکنم: رفتم یکماه پیش یه کتاب گرفته بودم بعد دیروز یه کتاب گرفتم توش خط کشیدم امروز نگاه کردم دیدم خط نکشیدم چرا من که یادمه داشتم خط میکشیدم بعد نگاه کردم میبینم دوتا کتاب دارمبعد از یکساعت فکر کردن شدید یادم اومده اونو از یجای دیگه خریده بودم :|
الانم 15 دقیقه پیش نماز خوندم میبینم مهر کنارمه میگم خدایا من نماز خوندم یا نه؟ بلند شدم میبینم همه چیز اشناست ولی هیچ مدرکی نداشتم که خوندم
-
ذهنت درگیره ؟ نه بابا
کارایی که این روزا میکنم: رفتم یکماه پیش یه کتاب گرفته بودم بعد دیروز یه کتاب گرفتم توش خط کشیدم امروز نگاه کردم دیدم خط نکشیدم چرا من که یادمه داشتم خط میکشیدم بعد نگاه کردم میبینم دوتا کتاب دارمبعد از یکساعت فکر کردن شدید یادم اومده اونو از یجای دیگه خریده بودم :|
الانم 15 دقیقه پیش نماز خوندم میبینم مهر کنارمه میگم خدایا من نماز خوندم یا نه؟ بلند شدم میبینم همه چیز اشناست ولی هیچ مدرکی نداشتم که خوندم
-
به نظرتون عشق و عاشقی تو دانشگاه درسته؟
نظرتون دربارش مثبته یا منفیMasoumeh.sh
نه اصلا -
wandering آره واقعا انگیزه میده
من یادمه بیشتر ها شخصیت هیناتا رو دوست داشتن
ولی من از همون اول با کاگیاما همزاد پنداری میکردم🥲😂jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اره دقیقا
ولی من از همون اول با کاگیاما همزاد پنداری میکردم🥲
😄
از لحاظ درونگرا بودن منم 😅👌
یه جا در حال تلاش بود که یکم بیشتر با بقیه در ارتباط باشه
خیلی خوب بود اونجا
خیلی درکش میکردم که چقدر سخته اون کارکامل دیدین؟
سال پیش مانگای فصل پایانیش اومد میگن انگار قرار نیست انیمهش رو بسازن🥲
من تاحالا مانگا نخوندم ولی بعد کنکور خیلی دوس دارم بخونمش(مخصوصا با وسوسه های خواهرم😂) -
@د-ژ-م
آخی پیشی -
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اره دقیقا
ولی من از همون اول با کاگیاما همزاد پنداری میکردم🥲
😄
از لحاظ درونگرا بودن منم 😅👌
یه جا در حال تلاش بود که یکم بیشتر با بقیه در ارتباط باشه
خیلی خوب بود اونجا
خیلی درکش میکردم که چقدر سخته اون کارکامل دیدین؟
سال پیش مانگای فصل پایانیش اومد میگن انگار قرار نیست انیمهش رو بسازن🥲
من تاحالا مانگا نخوندم ولی بعد کنکور خیلی دوس دارم بخونمش(مخصوصا با وسوسه های خواهرم😂)wandering نمیدونم واقعا چرا اون شخصیت و دوست داشتم
ولی احساس میکردم اون غروری که همه بهش نسبت میدادن و ذاتا نداشت و فقط یه جاهایی شاید به خاطر درونگرا بودنش بقیه این احساس و میکردن
و اینکه مدام تلاش میکرد برسه به چیزی که میخواد که البته این تو همه ی شخصیت های اون تیم بود ولی کاگیاما یه طور دیگه ای بود برام😅
فکر میکنم کامل دیدمش یه چند باری هم از نو قسمتایی که دوست داشتم و نگاه کردم ولی مانگا نه تا حالا نخوندماز جمله انیمه هایی بود که دوست داشتم ادامه پیدا کنه🥲
-