هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 من یه سوالی داشتم...تاجایی که میدونم جمعیت هرکلاس زیاده، اونوقت شما با همشون درارتباط هستید؟ یعنی اصلا همچین چیزی ممکنه که یه نفر با کل کلاس ارتباط داشته باشه؟ برام خیلی جالبه بدونم چجوری هماهنگ میشین.
-
Blue28 یعنی مثلا همه رو بشناسید یا جز دوستاتون محسوب بشن یا حتی برای امتحانات و مسائل مربوط به اینا هماهنگ بشید.
-
خیلی خسته ام و عمیقا خوابم میاد...
-
Blue28 من یه سوالی داشتم...تاجایی که میدونم جمعیت هرکلاس زیاده، اونوقت شما با همشون درارتباط هستید؟ یعنی اصلا همچین چیزی ممکنه که یه نفر با کل کلاس ارتباط داشته باشه؟ برام خیلی جالبه بدونم چجوری هماهنگ میشین.
E.B.BUTTERFLY گروه دانشکده...
بعد گروه بندی هم میشید باهمشون همکلاسی نیستی -
Blue28 یعنی مثلا همه رو بشناسید یا جز دوستاتون محسوب بشن یا حتی برای امتحانات و مسائل مربوط به اینا هماهنگ بشید.
E.B.BUTTERFLY در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
والا بعد دو ترم هنوز اسم یسری بچه ها رو نمیدونم
و قطعا با همه ارتباط ندارمبا خیلیا حتا سلامم نکردم هنوز
این امضا و رضایته هم کار نماینده ها بود -
بعد گروه بندی هم میشید باهمشون همکلاسی نیستی -
E.B.BUTTERFLY در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
والا بعد دو ترم هنوز اسم یسری بچه ها رو نمیدونم
و قطعا با همه ارتباط ندارمبا خیلیا حتا سلامم نکردم هنوز
این امضا و رضایته هم کار نماینده ها بودBlue28 همینو میخواستم بدونم.
مرسی -
بعد گروه بندی هم میشید باهمشون همکلاسی نیستی@Pr.Gh.ir یعنی جمعیت هرکلاس چقدره حدودا؟ ۵۰ نفر؟
-
Mehrsa 14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
سلام دوستان
یه سوال تا حدودی فنی داشتم. ارزش نداشت که بخوام بابتش تاپیک بزنم، شما تا حالا از هندزفری بلوتوثی این دو برند استفاده کردین؟ به نظرتون کدومش بهتره؟
qyct13 anc2 و ankersoundcoreR50iانکر بگیر بنظر من
من خودم کیو سی وای ای ان سی ۱ رو دارم راضیم
ولی ۲ رو ندیدم
انکر ولی کلا برند بهتریه، زیرمجموعه سامسونگه، ولی خب فرق قیمتی زیادی دارن با هم این دوتا احتمالا
انکر گرونترهInfinitie. A
خیلی ممنون -
@آیس-کارامل-ماکیاتو
بله. متوجهم چی میگید
و درک می کنم که ممکنه غیر بومیا برخورد هایی داشته باشن که مورد پسند همه نباشه (چون به شکل پیشفرض، غیر بومیا، حس میکنن که بومیا شرایط خیلی راحت تری دارن نسبت به خوابگاهیای غیر بومی و به همین خاطر یه دید منفی «گاها» بهشون دارن)
و حتما اونا هم وظیفه دارن تا حدی با شما راه بیان
اما یکی دو تا نکته هست که فک کنم توضیحش بد نباشه
یک اینکه «خوابگاهی بودن و زندگی کاملا مستقل»، مهم ترین تفاوت این دو گروهه، نه نزدیک و دور بودن شهر
یعنی زندگی خوابگاهی، با تمام مزیت هاش، یکسری فشار ها و سختی هایی داره که معمولا دانشجو های غیر بومی، از مدت ها قبل، برای اینکه کی از خوابگاه برن برنامه ریزی می کنن و آمادگی ذهنی ایجاد می کنن... خصوصا در چند ترم اول که هنوز راه نیفتادن.
چه شهرشون نزدیک باشه چه دور (غیر بومی، خیلی فرقی براش نداره که پنج ساعت توی اتوبوس بشینه یا یک ساعت. مهم ترین مسئله، زندگی جمعی خوابگاهه) و این مسئله رو تا زمانی که مدت زیادی توی خوابگاه نباشید، متوجهش نمیشید. ارتباطی هم به لوس بودن دانشجو نداره...
البته بازم یادآوری کنم که این به معنای اینکه عقب انداختن امتحان، ایده بدیه نیست. حتما اردوی اصفهان ممکنه یه استراحت قبل از امتحان خوب می بود. اما من شرایط دانشگاه شما رو نمیدونم و توضیحی که دادم یه توضیح کلیه (اینکه یک هفته عقب انداختن امتحان، یک هفته دیرتر دیدن مامان نیست صرفا.)Reza-H
منابع خوابگاه محدوده
سالن مطالعه صندلیاش پر میشه
اتاق معمولا جای درس خوندن نیست مگه هم اتاقی هات خیلی خوب باشن ، داخل خونه که باشی طبیعتا دغدغه غذا آخر هفته اتو نداری ، لباساتو میندازی کنار مادر گرامی میاد جمع میکنه و اصلا برای جناب عالی مهم نیست ، یه محیط داری برای درس خوندن خودت
در صورتی که خوابگاه چیزی برای خودت وجود نداره، همه چی عمومیه
ممکنه تو دلت بخواد ده شب بخوابی و میری راحت میخوابی
ولی اینجا ممکنه دلت نخواد تا دو شب بیدار باشی
ولی چون هم اتاقیات دوست ندارن تو هم خوب خوابت نمیبره
البته اتاقهای فهمیده و باشعور هم وجود دارن
اره دیگه
یسری چیزا هست
باید خودت تجربه کنی
وگرنه به قول رضا
(( همه چیز یه هفته دیرتر دیدن مامان یا شب یلدا پیش خانواده بودن نیست )) -
@Pr.Gh.ir یعنی جمعیت هرکلاس چقدره حدودا؟ ۵۰ نفر؟
E.B.BUTTERFLY بستگی به دانشکده خودتون داره
ولی برای ما گروه ها ۴۰/۵۰ نفره کردن -
Narges_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
همه ی بچه هایی که از غیر بومیا بد میگن تخصص خودشون غیر بومی میشن
#کارما؟ربطی به کارما نداره
بچهای بومی هم از خیلی چیزا زدن قطعا تو انتخاب دانشگاه که شهر خودشون رو انتخاب کردن پس اونام حقی دارن، غیر بومیام همیشه ی خدا طلب کارن که در نظر گرفته نمیشن و همیشه خودخواه بازی درمیارن
این درحالیه که تعداد بچه های بومی بیشتره و اکثر تصمیماتی که بخاطر این بزرگواران گرفته شده به ضرر بومی ها بوده، و حالا از تو سوال میپرسم چرا باید در مقابل همچین آدمای خودخواهی که فقط خودشون برای خودشون مهمن فداکاری کرد؟ -
Narges_ نمیدونم چرا اینطوری جواب میدی
الان بین انگلیس و آمریکا مثلا کدوم برات الویت داره ؟
یکی یه هدف شفاف داره
دنبال فلان کشوره که به یه نوع پژوهش و شغل خاصی بها داده
و خب اینجا یه هدف شفاف داری که باید بری این کشور
اینجوری که جواب دادی حس خوبی نگرفتم
مثل آدمایی حرف زدی که فقط میگن دوست دارم برم
ولی قراره برم چکار کنم یا کدوم کشور برم معلوم نیست فقط برم
ما هم آدم داریم که مهاجرت ناموفق داشتن هم موفق داشتن
رفتن دلیل بر موفق شدن نیست
چطوری رفتن و چرا رفتن شفافه که یه مهاجرت رو موفق میکنه
من کاری به تعصب به کشور هم ندارم
یا اینکه پتانسیل داخلیش برای هدف آدم باشه یا نباشه
در کل گفتماینا واقعیته ، قرار نیست آدم فقط بره ، (( چرا و چجوری بره ))
@Pr.Gh.ir ببینید از تمام جمله ی من تو اولین پیامم که حرف از مجری زدم به وضوح لحن طنز مشخصه و هیچیش جدی نیست
من الان فعلا یه دانش آموز کنکوریم که تا از این سد رد نشم فعلا کار دارم
پس این که چی میخوام در حال حاضر کاملا فاقد اهمیته
دنبال بقیش نیستم
حرفتون درسته هر کسی برای رفتن باید هدف داشته باشه ولی میگم منم در حال حاضر قصدی ندارم
همونطور که بالا تر گفتم مجدد میگم اولین پیام من فقط طنزی بود برای شرایطی که الان داخلشم -
حس خوبی بهش ندارم اصلا.