هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
nafiseh123
نظرها فرق میکنه
مثلا از نظر من لزوما به معنای وجود شرک نیس...
دلایل زیادی هس....ک من شخصا اول میرم سراغ بقیشقطعا استعداد فرق میکنه قطعا تایید میشه مغز انیشتم کمی بزرگتر بوده......ولی دریغ از یک جایزه نوبل......هیچ ایرانی تا بحال جایزه نوبل نگرفت.........ایران رو من در منجلاب شرک میبینم
nafiseh123 انیشتین هم نوبل گرفته و جوایز دیگه
اینکه میگم لزوما ب معنای وجود شرک نیس به دلیل اینه که ما کافر میبینم موفقه...
به نظر من پس دلیل رسیدن اتفاقات خوب و بد رو نمیتونیم قطعا به شرک نسبت بدیم
ن میشه گفت پس طرف چون شرک میورزه موفق شده یا نشده
ن میشه گفت چون یکی شرک نمیورزه موفقه یا ناموفق
نظر همه محترم در کل -
بچها کی اینجا ازمونا قلم چی میره /؟
-
آهای آدم !
تو دریایی ....
چرا موجی نداری؟
تو سیمرغی...
چرا اوجی نداری؟
اگر دریا بدون موج باشد
اگر سیمرغ بدون اوج باشد
همان بهتر نباشد
مرده باشد! -
-
-
میدونین یه چیزی که هست.....اینکه در سوره کهف خداوند فرموده هر گز نگویید فردا کاری رو انجام میدم مگر با مشیت خداوند.............پس اینکه کافر باشه ولی اراده کنه و به نتیجه برسه......این هم با مشیت خداوند بوده.....
یعنی میخوام بگم انسان مومن مشرک هست که به جایی نمیرسه نه انسان کاملا کافر............انسان کاملا مافر میتونه به سنت استدراج دچار شده باشه ولی مومن مشرک قرار گرفته دقیقا وسط راه.......
-
یکی از دوستان خیلی خوبم این متن رو بهم داد بخونم پیشنهاد میکنم بخونید به انگیزتون کمک میکنه
http://s9.picofile.com/file/8320351434/تمام_وجودتو_بذار_آلفامثبت.pdf.html
-
tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
22ستاره
یعنی چی؟!منظورم تاریخ 30 فروردین کانون ازمون داره ؟؟ من قلم نمیرم اخه میخوام ببینم تاریخ برنامه ها ازمونشو
-
یکی از دوستان خیلی خوبم این متن رو بهم داد بخونم پیشنهاد میکنم بخونید به انگیزتون کمک میکنه
-
میدونین یه چیزی که هست.....اینکه در سوره کهف خداوند فرموده هر گز نگویید فردا کاری رو انجام میدم مگر با مشیت خداوند.............پس اینکه کافر باشه ولی اراده کنه و به نتیجه برسه......این هم با مشیت خداوند بوده.....
یعنی میخوام بگم انسان مومن مشرک هست که به جایی نمیرسه نه انسان کاملا کافر............انسان کاملا مافر میتونه به سنت استدراج دچار شده باشه ولی مومن مشرک قرار گرفته دقیقا وسط راه.......
nafiseh123 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
انسان مختار مطلق ک نیست..نمیشه ک هر اتفاقی رو ب خدا نسبت بدیم...این همه جنایت و کثافت کاره داره روزانه رخ میده!!!!
-
mahoor اره
-
22ستاره
یعنی چی؟!منظورم تاریخ 30 فروردین کانون ازمون داره ؟؟ من قلم نمیرم اخه میخوام ببینم تاریخ برنامه ها ازمونشو
-
-
mahoor
خواهش میکنم -
انسان مختار مطلق ک نیست..نمیشه ک هر اتفاقی رو ب خدا نسبت بدیم...این همه جنایت و کثافت کاره داره روزانه رخ میده!!!!
همینه اگر خداوند میخواست هرگز این اتفاقات نمی افتاد