Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. غیر درسی
  4. هرچی تودلته بریز بیرون۶
هرچی تودلته بریز بیرون۶
JuDiJ
به نام خداوند بخشنده مهربان سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره... رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید سبز باشید و سربلند
غیر درسی
شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
mriawM
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
غیر درسی
♥شعردانه♥
banooB
درود آلایی های خوب راستش من این تاپیک رو مکمل تاپیک قرابت میدونم برای همین امیدوارم اینجا هم حضور پر رنگی داشته باشین و حس خوبی رو از طریق شعر به هم انتقال بدیم .پیشاپیش از همراهی تون سپاسگزارم با احترام بانو پ ن : %(#ff0000)[اینجا فقط شعر بنویسید نه متن ادبی] @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
غیر درسی
| گالری روح نواز🫀✨ |
AinoorA
سلااامممم هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون... بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه... بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن بعضیاشون غمگینن بعضیا بی حس و بی حالن بعضیا خیلیی شادن اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین.. دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم) و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه منتظر عکس های زیباتون هستم
غیر درسی
نوشته های با ارزش
AmirbernosiA
درود به دوستان ؛) دیدم جای این تاپیک خالی بین بقیه تاپیکا بریم سر اصل مطلب! تو این تاپیک جملات ارزش مند بزرگان دنیا و حتی جملاتی که خودتون بهش میرسید رو میگین! همین صرفا هم فقط جمله قرار میدیم! اسپمو نقل قول خواهشا نباشه! کمی نظم داشته باشه ؛)
غیر درسی
و اما آخرین خوان از عمومی ها،عربی!
M.ShajarianM
سلام خسته نباشید عربی هم جهت هم خوانی تاپیکش رو زدم امید که از این آزمون با نتیجه ای خوب گذر کنیم
غیر درسی
پیرِ طوس
mr.vinyzoM
Topic thumbnail image
غیر درسی
قشنگ‌ترین تعریف
S.daniyal hosseinyS
بیاید بگید ببینم قشنگ‌ترین تعریفی که تاحالا یه شخصی ازتون کرده چی بوده؟ (امیدوارم تاپیکش پر از جملات جذابِ ذوق‌دار بشه) @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی
موسیقی کده🎵
MmdasnM
از نظر من موسیقیای خوب و آروم میتونن خیلی رو تمرکز تاثیر بزارن موسیقی های خوبتون رو اینجا به اشتراک بزارید تا بقیه هم ازش لذت ببرن
غیر درسی
هم خوانی هویت
M.ShajarianM
درود بر شما این تاپیک رو به جهت مطالعه هویت زدم
غیر درسی
ساز کده 🎵🎸
Hamed.sH
تو این تایپک هر کی هر سازی رو که بلده اگه دوست داشت اجرا کنه و به اشتراک بزاره تا بتونیم ازش لذت ببریم 🪕🪗 من خودم به شخصا سه تار کار می کنم 🪕 @دانش-آموزان-آلاء
غیر درسی
انجمن انیمه ای :>
Michael VeyM
هاعیییییی به هممه برین تو chat gpt و یه عکس از خودتون رو آپلود کنین و زیرش بنویسین: restyle image in studio ghibli style keep all details بعدشم نتیجه رو بفرستین اینجا تا ببینیم هر کدوممون چه شکلییم @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
غیر درسی
سمیئویک اسید
mr.vinyzoM
سلام سلام سلام سلام Your browser does not support the audio element. از اونجا که الانا تو مجازی و واقعیت کار های سم زیاد میبینیم و دیدم جاشون تو الاخونه خالیه این تاپیکو ترتیب دادم شما میتونین کلیپ های سمتون یا خاطرات اسیدیتون رو اینجا بفرستین و باهم و کنار هم فیض ببریم ایشالا که نترکیم صلوات.. ... اعاااا راستی داشت یادم میرفت که بگم هیچ جا بدون قانون نمیشه پس شمایی که اینجایین، بیاین پیشنهاداتونو برای قانون های این تاپیک بدین تا باهم تنظیمش کنیم... سمدونی جالبی میشه.... اهاااا اهالی فن بفرمایید: @Reza-H @_Narges @پرستو-بابایی @ABR_DJ @Ainoor @Zahra-HD @نویسنده-کوچولو @officer-k _k @آدمک @erfanyy @M-Shajarian @Hhh-Hh Hh @f-nalist @Soniaaa @Ay @ariana-a @مآهور @khanoomi و هرکی که چیزی تو چندته داره ....
غیر درسی
پز نیست سبک زندگیمه🫡
AinoorA
سلاام خب پیرو این ژانر جدید شوخی با آقای گلزار منم تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم میتونین از کارایی که میکنین چه ساده ، بامزه ، ادایی‌، سالم و... باشه عکس بزارین و ما را با خود آشنا کنید منتظرتون هستیم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @دوازدهم @یازدهم @دهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی (آکیتو)
غیر درسی
آواز🎼🎧
M.ShajarianM
این تاپیک صرفا برای تجمیع قطعات ضبط شده ای هستش که در موسیقی کده و تودلی پراکنده ان و به توصیه یکی از دوستان تصمیم گرفتم با نهایت احترام به همه شما حضرات، تاپیک رو ایجاد کنم.. اگر دوست عزیزی هم صدای خوبشون رو خواستن به اشتراک بزارن، شایق ایم به شنیدن
غیر درسی
شارژ فرستادن چیکارش کنم؟
Fateme Sh 0F
سلام بچه ها یکی یه مقدار زیاد شارژ فرستاده رو خط من اون شماره رو فقط داداشم ومامان و بابام دارن که هیچ کدوم نفرستادن زنگ زدم همراه اول میگه ممکنه اونی که فرستاده تماس بگیره باهاتون یه بار میگم بیخیال میخواست اشتباه نکنه دوباره میگم شاید یه ادم فقیری واسه تحصیل بچش میخواسته حالا چیکارش کنم؟ تا حالا هم کسی تماس نگرفته باهام اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
غیر درسی
کیمیاگر
M
Topic thumbnail image
غیر درسی
کاف‍ــه می‍ـــم♡
sandiiiiS
سلام به یاران ج‍ــان به %(#ff00ff)[ک‍ـــافه می‍ـــم] خوش اومدین.. توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[مت‍ــن های ادب‍ــی] بفرستین ما نمیتونستیم توی تاپیک شع‍ــردانه متن ادبی بفرستیم توی تاپیک خ‌ــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن همگی خوش اومدین.. %(#0000ff)[اسپم ممنوعه] و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن @M-an %(#7f7fff)[_________________________________] خب خب دعوت میکنم از : @خانوم @dlrm @اکالیپتوس @revival @گونش @Saahaar @sheyda-fkh @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
غیر درسی
صفحه آرایی_ورد
بابونــــهب
سلام روزتون بخیر. یک کتاب رو باید گروهی تایپ کنیم و جمع بندی مطالب به عهده منه میخوام بدونم برنامه ای، آموزشی، تجربه ای که بتونه کمکم کنه یه کار تمیز درست کنم وجود داره؟ حتی هوش مصنوعی ممنون میشم اگه میدونید بگید @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی
غیر درسی
کمک برای دور زدن محدودیت روزانه چت جی پی تی
Love FistL
سلام نیاز به کمک دارم آیا راهکاری دارین که بشه از Chat-gpt به طور نامحدود( پریمیوم) ولی رایگان استفاده کرد؟
غیر درسی

هرچی تودلته بریز بیرون۶

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده غیر درسی
194.1k دیدگاه‌ها 177 کاربران 377.9k بازدیدها 122 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • S.daniyal hosseinyS آفلاین
    S.daniyal hosseinyS آفلاین
    S.daniyal hosseiny
    نوشته‌شده آخرین ویرایش توسط انجام شده

واللا

«گلی نمانده خودت گل باش»

1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
      S.daniyal hosseiny

این سوسول‌بازیا مال اروپاس. اینجا سگ صاحابشو نمی‌شناسه.

«گلی نمانده خودت گل باش»

1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • Zahra.tgZ آفلاین
        Zahra.tgZ آفلاین
        Zahra.tg
        فارغ التحصیلان آلاء

خوشم میاد قبول میکنم که خودم به شدت ادم سمی هستم و سمی پسندم یه چیز سالمی باشه نمی تونم زندگی کنم😬😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • GaladrielG آفلاین
          GaladrielG آفلاین
          Galadriel
          دانشجویان درس خون

خواب نمیبرد مرا
          یار نمیخرد مرا
          مرگ نمیدرد مرا
          آه چه بی بها شدم…

مژده ای دل…🌱💚

Zahra.tgZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
          7
          • GaladrielG Galadriel

خواب نمیبرد مرا
            یار نمیخرد مرا
            مرگ نمیدرد مرا
            آه چه بی بها شدم…

Zahra.tgZ آفلاین
            Zahra.tgZ آفلاین
            Zahra.tg
            فارغ التحصیلان آلاء

Galadriel خوبی؟

GaladrielG 1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • M Mehrsa 14

بابونــــه
              پس تو طرفدار هوای گرمی😁
              من واقعیت همیشه بین اینا دودلم
              میدونی لباس های سبک و نازک واقعا بهتر از اون همه لباس سنگین زمستونی ان.
              ولی گرمای تابستونم🥵

بابونــــهب آفلاین
              بابونــــهب آفلاین
              بابونــــه
              نوشته‌شده آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده

Mehrsa 14 خب ببین مهرسا
              من از زمستون خوشم نمیاد، چون همیشه دست و پام بیش از حد سرده و مریضی داخلش بیشتره ظاهراً
              تابستون هم نه اینکه عالی باشه اما نسبت به زمستون واسم قابل تحمل تره
              من گرمایی نیستم... یکی از دلایلش اینه که متنفرم نیستم از تابستون
              ولی اره موافقم با حرفت، زمستون اینجوریه که اگه کلی لباس هم بپوشی بازم سرده و سنگینی میکنه لباس ها
              اما تابستون اینطور نیست
              میوه هاشم که عالیه دیگه

‌‌‌‌‌

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
              4
              • Zahra.tgZ آفلاین
                Zahra.tgZ آفلاین
                Zahra.tg
                فارغ التحصیلان آلاء

راحت نیستم اصلا😬😬😬

1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • Zahra.tgZ آفلاین
                  Zahra.tgZ آفلاین
                  Zahra.tg
                  فارغ التحصیلان آلاء

از اینم خوشم میاد قشنگ تو همه چی زدم پرروییم اصلا هیچی مهم نیست برام فقط خوش بگذرونم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • بابونــــهب آفلاین
                    بابونــــهب آفلاین
                    بابونــــه

‏سعی کنید هیچوقت هیچ درسی رو برای شب امتحان نذارید، چون صبحش قبل امتحان کلی وقت هست..

‌‌‌‌‌

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    3
                    • melancholyM آفلاین
                      melancholyM آفلاین
                      melancholy
                      فارغ التحصیلان آلاء

می‌شکافدم‌ اندوه...

در لباس آبی ات از آسمان زیباتری...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • بابونــــهب بابونــــه

@آیس-کارامل-ماکیاتو گیلاس کرم داره اینو یادت باشه...
                        همین کافی نیست که منصرف بشی از خواستنش؟

هویجججه آفلاین
                        هویجججه آفلاین
                        هویججج

بابونــــه
                        نه🥲

بابونــــهب 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • هویجججه هویججج

بابونــــه
                          نه🥲

بابونــــهب آفلاین
                          بابونــــهب آفلاین
                          بابونــــه

@آیس-کارامل-ماکیاتو من هیچ وقت نتونستم با خیال راحت گیلاس بخورم
                          همیشه گیلاس رو باز میکنم تا مطمئن بشم داخلش کرم نیست..‌.

‌‌‌‌‌

هویجججه 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          3
                          • moBnM moBn

amir ahmadi در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:

خب من اومدم بگم آقا اگه یه روزی من داشتم فحش میدادم ولی مخاطب نداشتم اون از خوشحالیه... خودمم
                            ولی اگر به کسی توهینی کردم بدونین هک شدم
                            اره دیگه
                            و دوستانی که هک مک میکنن واقعا ناراحتم ازتون
                            سانیا اخه؟ این همه گزینه خوب خواهشا دفعات بعد دقت کنید
                            گزینه های بعدیتون خواهشا:
                            moBn و 0-0ftm و Miss.Joker
                            اره این سه تا رو حذف کنید مرسی

JuDi سلام خسته نباشید ایشون امیر نیست امیر مدتی میشه فوت کردن
                            لطفا بنشون کنید و نذارید با آبروی آن مرحوم بزرگوار بیشتر بازی کنن😔
                            مچکرم

amir ahmadiA آفلاین
                            amir ahmadiA آفلاین
                            amir ahmadi

moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:

amir ahmadi در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:

خب من اومدم بگم آقا اگه یه روزی من داشتم فحش میدادم ولی مخاطب نداشتم اون از خوشحالیه... خودمم
                            ولی اگر به کسی توهینی کردم بدونین هک شدم
                            اره دیگه
                            و دوستانی که هک مک میکنن واقعا ناراحتم ازتون
                            سانیا اخه؟ این همه گزینه خوب خواهشا دفعات بعد دقت کنید
                            گزینه های بعدیتون خواهشا:
                            moBn و 0-0ftm و Miss.Joker
                            اره این سه تا رو حذف کنید مرسی

JuDi سلام خسته نباشید ایشون امیر نیست امیر مدتی میشه فوت کردن
                            لطفا بنشون کنید و نذارید با آبروی آن مرحوم بزرگوار بیشتر بازی کنن😔
                            مچکرم

همون که بهت میگم
                            س. بی ...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            3
                            • mahdi.ekM آفلاین
                              mahdi.ekM آفلاین
                              mahdi.ek

فیزیک دو میشه برای هفته بعد
                              قرار بود همین هفته بخونم 🤡

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • mahdi.ekM آفلاین
                                mahdi.ekM آفلاین
                                mahdi.ek

بیستم امتحان آزو بدم
                                باز بین امتحانا یه هفته فرجه پیش میاد
                                باید هم استاتیک بخونم اونجا تا هفته بعدش
                                انتگرال چند گانه با کاربرد
                                سری هام موندن 🥀🗿
                                فیزیک دو رو باید بشینم خلاصه نویسی کنم ، چون یادم می‌ره اینم جزو امتحانا آخره اثباتاش هیچ کدوم یادم نمی‌مونه ، همین اثباتا میان ترمشم یادم نیست با این اوضاع به فنا رفتم سر فیزیک
                                موازنه هم خوندم ولی قطعا کمه خیلی کم برای چهار واحد خیلی ظلمه نخونم امکان نداره ، بخش آخر فصل سه اشم، تازه نخوندم
                                کلا خیلی تمرین لازم داره
                                داخل این وقت می‌گنجه این برنامه ؟
                                با این ساعت مطالعه نمیشه ولی کار سختی نیست اگه عین آدم بخونی
                                چرا نمیخونی، می‌دونم وقت حساسیه ها ولی تنبلی میکنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • ComradeC آفلاین
                                  ComradeC آفلاین
                                  Comrade
                                  ریاضی

هشدار متن طولانی!

Into_the_Jaws_of_Death_23-0455M_edit.jpg

81 سال پیش در همین روز(6 ژوئن 1944)، 160 هزار سرباز آمریکایی، کانادایی و انگلیسی با هزاران کشتی، تانک و هواپیما به یکی از ساحل های شمالی فرانسه تحت اشغال آلمان، یعنی "نرماندی" حمله کردن(ده ارتش پیاده نظام آمریکایی، دو لکشر چترباز آمریکایی(لشکر های افسانه ای 101 و 82 هوابرد!)، 5 لشکر زرهی آمریکایی، هفت لشکر پیاده نظام بریتانیایی، یک لشکر چترباز بریتانیایی(لشکر افسانه ای 6 هوابرد!)، چهار لشکر زرهی بریتانیایی و دو لکشر پیاده نظام کانادایی).

NormandySupply_edit.jpg

الان که این پیام رو مینویسم حدودا ساعت به وقت بریتانیا ده شب هست، هشتاد و یک سال پیش، در همین روز و تقریبا همین ساعات، چترباز های بریتانیایی و آمریکایی آماده یک نبرد خونین برای آزادی اروپا بودن و کم کم داشتن سوار هواپیماهای ترابری شون میشدن. چند ساعت بعد هم اوایل صبح نیروهای پیاده نظام از راه میرسیدن و به ساحل حمله میکردن. این عملیات حتی 24 ساعت هم طول نکشید، ولی دنیا نفسش رو در سینه حبس کرده بود و به سواحل نرماندی چشم دوخته بود...
                                  حماسه های زیادی از هر دو طرفین در این نبرد شکل گرفت، ولی عملیات مورد علاقه من نبرد پل پگاسوس(Pegasus Bridge) هست، نبردی که در اون اولین سرباز متفقین در نرماندی کشته شد.

Pegasus_Bridge,_June_1944_B5288.jpg

بخشی از لشکر ششم هوابرد بریتانیا ماموریت پیدا میکنن که به عنوان اولین بخش ماموریت نرماندی، با پریدن در یک منطقه خاص، این پلی که در تصویر میبینید رو تصاحب کنن و تا زمان رسیدن نیروهای پیاده نظام و زرهی که از ساحل پیاده شده بودن، چند ساعت مقاومت و از تخریب پل جلوگیری کنن. تصرف این پل برای نیروهای متفقین بسیار ضروری بود و تخریب پل میتونست باعث محاصره ده ها هزار سرباز و احتمالا شکست عملیات بشه.

409910040_Pegasus_Bridge_v2_box_front_grande-600x392.jpg

چتربازای بریتانیایی با موفقیت پیاده میشن، حدود 150 نفر بودن، یه حمله غافلگیرانه انجام میدن و دفاع اولیه و تیر بار چی ها رو منهدم میکنن، طی این حمله اولیه چند تا آلمانی رو میکشن، ولی فرماندشون که خودش جلو در راس نیروها و هم قطارانش بوده با تیر MG34 به شدت ضخمی میشه و بعد میمیره(این چترباز بریتانیایی که برادریج نام داره اولین سرباز از متفقین میشه که توی نبرد نرماندی کشته میشه!)
                                  ولی این عملیات غیر ممکن به نظر میرسیده، اونا 150 نفر بودن و دشمن دو لکشر کامل...(در اون اطراف آلمانی ها بیش از 12 هزار سرباز پیاده و بیش از صد تانک داشتن!)، ماموریت این بود که جلوی موج های بی پایان دشمن تا صبح دفاع کنن(چترباز ها حدودا ساعت دو شب در اون منطقه پیاده شده بودن(اصطلاحا لند کرده بودن) و نیروهای پیاده نظام قرار بود صبح حوالی ساعت 6-7 توی ساحل پیاده بشن)، چند ساعت چیز زیادی نیست، ولی وقتی دشمنت ده ها تانک داره و چند ده برابر توعه، چند ساعت یک جهنم بی پایانه...

Assault on Pegasus Bridge Osprey Publishing_0.jpg

پل با موفقیت تصاحب میشه(با تنها یک کشته از چتربازان بریتانیایی که همون اقای برادریج بوده!)، ولی این ساده ترین بخش ماجرا بود، چند نفر سرباز در برابر هزاران سرباز هیچ چیزی نیست، بخاطر حمله قافلگیرانه، آلمانی ها فرصت انفجار بمب هایی که از قبل روی پل نصب کرده بودن رو پیدا نمیکنن، بمب ها از پل جدا میشن. ولی هنوز هم اگر آلمانی ها به پل میرسیدن، انفجار قطعی بود. موج های بی پایانی از آلمانی ها به پل حمله میکنن و چترباز ها با هر چیزی که دم دستشون بود مقاومت میکنن، بیشترین تاثیر رو در دفع تجهیزات زرهی آلمان رو، توپ های ضد هوایی فلک 88 آلمانی ای بود که چتر باز ها زمان حمله به پل به غنیمت گرفته بودن. در نهایت به طرز معجزه آسایی تمامی موج ها رو دفع میکنن و بعد از چند ساعت نبرد خونین، نیروهایی که از ساحل پیاده شده بودن از راه میرسن و تمام امید آلمانی ها برای شکست نیروهای بریتانیایی حاضر در نرماندی از بین میره.
                                  از 150 چترباز، 20 نفر کشته میشن. آلمانی ها هم صد ها کشته میدن، تعداد کشته ها اصلا مشخص نیست، ولی بعضی از تخیمن ها به بالای هزار و دو هزار نفر میرسه... 14-15 تا تانک آلمانی هم توسط بریتانیایی ها منهدم میشه.

peg001.jpg

به نظرم خوبه که هر از گاهی وقتی که زمان آزاد داریم تاریخ بخونیم، تاریخ فقط زمان مرگ و تاج گذاری پادشاهان نیست، حماسه های زیادی داخل کتاب های خاک خورده کتابخونه ها و سایت های خلوت داخل اینترنت وجود داره... خوبه که بعضی مواقع درباره جزئیات تاریخ مطالعه کنیم و با چنین قهرمان هایی آشنا بشیم.

☭ i believe in one thing only, the power of human will ☭

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  3
                                  • ComradeC آفلاین
                                    ComradeC آفلاین
                                    Comrade
                                    ریاضی

امیدوارم که غلط تایپی یا املایی نداشته باشه، ساعت 1 شب و یه آدم حواس پرت ترکیب جالبی نیست.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                      S.daniyal hosseiny

غمِ من از خودِ من با خودِ من خویش‌تر است

«گلی نمانده خودت گل باش»

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2
                                      • ComradeC آفلاین
                                        ComradeC آفلاین
                                        Comrade
                                        ریاضی
                                        نوشته‌شده آخرین ویرایش توسط Comrade انجام شده

به به آقا دانیال، چطوری؟
                                        نام کاربری هم عوض کردی.

S.daniyal hosseinyS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • ComradeC Comrade

به به آقا دانیال، چطوری؟
                                          نام کاربری هم عوض کردی.

S.daniyal hosseiny

Comrade
                                          سلام و درود پسر... امیدوارم حالت خوب باشه.
                                          نه واللا فقط یه S اضافه کردم 😂

«گلی نمانده خودت گل باش»

ComradeC 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 9604
                                          • 9605
                                          • 9606
                                          • 9607
                                          • 9608
                                          • 9702
                                          • 9703
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه