هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Narges_
واقعا ببخشید که ریپلای میزنم و یکم زیاد میشه
من خودم نهم تیزهوشان قبول شدم قبلشم غیر انتفاعی نسبتا خوبی از لحاظ درسی بودم
و باید بگم تیزهوشان واقعا افتضاحه معلما رسما هیچی حالیشون نیست(طرف یه روز جزوه نیاورده بود هیچی درس نداد چون به جز روخوانی از روی جزوه هیچی بلد نیست)
از این مدیر و کادر بدتر من تا حالا توی عمرم ندیدم
و خب وقتی تیزهوشان میری همه بچهها خوبن همه عالین و وقتی بین اینا قرار میگیری به شدت خودتو مقایسه میکنی و اعتماد بنفست میاد پایین و استرس زیادی میگیری در حالی که تو هم خوبی ولی فک میکنی نیستی
و خب دوره اولشم خیلی بدتره به خاطر فشار درسی وحشتناک زیاد رقابت بسیار بسیار زیاد و جو به شدت ناسالم(الکل و سیگار آوردن توی مدرسه بچه های ۱۳ ساله کلاس هفتمی!)
میخوام بگم که اگه قبول شد توی رفتن یا نرفتنش خیلی تحقیق کنید و در مورد شعبه هم با دقت اولویت هارو بزنین که شعبه ای رو بره که خوبه
مثلا توی اصفهان شعبه دوم فرزانگان به شدتتتت از اینجا بهتره و خب من اینو نمیدونستم و الویتمو یه جوری دیگه ای زدم -
دیدی اگه زیاد بدوئی قفسه ی سینت شروع میکنه به سوختن
انگار آتیش تو ریه هات روشن کردن
همزمان با این حس به زور نفس میکشی
و دستتو میگیری به زانوهات حس میکنی همین الانه که بیوفتی زمین؟
همه ی این حسا رو با هم دارم
خستم...هر کجـــا پا میگذارم دامنـــــی دل ریخته
موج، ماهــی های عاشق را به ساحل ریخته
بعد از این در جام ما تصویر ابر تیره است
زندگـــی در کـــام ما زهــــر هلاهل ریختـــه ... -
کوچکترین محتوا و اشاره ای درباره اون برنامه ای که حتی نمیخوام اسمشو بیارم همون زباله، ببینم شخصا برخورد میکنم
همینه که هست -
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ولی هوش مصنوعی که من دارم خیلی چرت جواب میده
غلط زیاد داره تو حرفاش و هرچقدر هم بهش رفرنس میدم بازهم همونه که هستچیه هوش مصنوعیت مگه
-
انقد این هوش مصنوعی رو باب نکنید که من برم نوار قلب به دکتر نشون بدم بگه بزن هوش مصنوعییییی
️
-
کوچکترین محتوا و اشاره ای درباره اون برنامه ای که حتی نمیخوام اسمشو بیارم همون زباله، ببینم شخصا برخورد میکنم
همینه که هستJuDi هوش مصنوعی؟
چت جی پی تی؟ -
خنده میبینی ولی از گریهی دل غافلی
خانهی ما از درون ابر است و بیرون آفتاب... -
Ramos9248 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate ما هم از این به بعد جفت پا میریم تو دهن هر کی اینجوری حرف بزنه
می ریزه روش یه شیشه آب قند