هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
همهی استادامون گفتن بعد دیدن اولین مرگ خیلی تختتاثیر قرار گرفتن. واقعن میترسم از مواجه باهاش
-
همهی استادامون گفتن بعد دیدن اولین مرگ خیلی تختتاثیر قرار گرفتن. واقعن میترسم از مواجه باهاش
-
هر کجـــا پا میگذارم دامنـــــی دل ریخته
موج، ماهــی های عاشق را به ساحل ریخته
بعد از این در جام ما تصویر ابر تیره است
زندگـــی در کـــام ما زهــــر هلاهل ریختـــه ... -
-
اسب سفیدم خیلی قشنگه
وقتی که راه میره اینطور صدا میده
پیتیکو پیتیکو پیتیکو
پیتیکو پیتیکو پی تی کو! -
Maaah ناراحت کننده هست واقعا...
اما با فکر کردن به اینکه هممون یه روز میمیریم میشه از شدت ناراحتی کم کرد -
بعد مثلن یه کیسایی میبینی برگات میریزه
پسر ۱۲ سالهای که متادون مصرف کرده بعد من داشتم فشار میگرفتم بازو این بچه رو گرفتم دلم ضعف رفت -
هویججج وا سارا
-
پسر ۱۲ سالهای که متادون مصرف کرده بعد من داشتم فشار میگرفتم بازو این بچه رو گرفتم دلم ضعف رفتMaaah چرا بچه ۱۲ ساله باید متادون مصرف کنه=///
-
پسر ۱۲ سالهای که متادون مصرف کرده بعد من داشتم فشار میگرفتم بازو این بچه رو گرفتم دلم ضعف رفت -
Maaah چرا بچه ۱۲ ساله باید متادون مصرف کنه=///
بابونــــه استامون ازش پرسید، مامانبزرگش گفت دوست ناباب. ریخته بودن تو شربت داده بودن بهش بعد تشنج کرده
-
بابونــــه استامون ازش پرسید، مامانبزرگش گفت دوست ناباب. ریخته بودن تو شربت داده بودن بهش بعد تشنج کرده
-
Maaah پس عمدی مصرف نکرده
بیچاره...
متاسفم -
و حتی یه آقایی که کلا پاهاش گوشت نداشت، فقط استخون مونده بود. این موردو ما نباید میدیدم من التماس کردم میخوام ببینم و تجربه جالبی بود
-
و حتی یه آقایی که کلا پاهاش گوشت نداشت، فقط استخون مونده بود. این موردو ما نباید میدیدم من التماس کردم میخوام ببینم و تجربه جالبی بود
Maaah چرا اینطور بود؟