هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
marriiaa اتفاقا دلم با فیزیولوژیه
ولی میگم حیفه انقدر زود شروع کنم
Michael Vey دو روز و نصفیه تقریبا خوبه شب امتحانه
-
اسلاید ۴۰ از ۱۹۳🫠
-
Michael Vey دو روز و نصفیه تقریبا خوبه شب امتحانه
marriiaa اوهومم
نیمیدانم راستم میگی -
Blue28 ماشالله فایتینگگگگ بلوو
-
Mehrsa 14 خدایا
فیزیولوژی گوارشه
و اناتومی قلب
از آناتومی قلب ناحیه توراکسو بجز عروق اعصابش خوندم. قلب و عروق اعصاب توراکس مونده. جنین رو احتمالا حذف میکنم. بافتشم هستآها خب خوبه جفتش به نسبت اذیت کننده نیست
ولی گوارشو اصلا نذارش فقط برا شب امتحان مگر اینکه در طول ترم عالی بسته باشیش. چون یه بخشایی نسبتا جدید و گیج کنندهاست.
قلبم خیلی سخت نیست نگرانش نباش هردوشونو بخون. نصف روز این نصف اون
اگه خیلی وقته درگیر آناتومی ای یکم فاصله بگیر ازش که ذهنت آزاد بشه برو فیزیو بخون
اگه بیوشیمی ات دیسیپلینه و گذاشتی شب امتحان اصلا ازش غافل نشو اونم خیلی حجیمه کار سه چهار روز نیست. -
Blue28 ماشالله فایتینگگگگ بلوو
-
من تا عمر دارم نمیتونم تو صورتت نگاه کنم وای
Mehrsa 14
Michael Vey
فداسرت درک میکنم🤍
-
آها خب خوبه جفتش به نسبت اذیت کننده نیست
ولی گوارشو اصلا نذارش فقط برا شب امتحان مگر اینکه در طول ترم عالی بسته باشیش. چون یه بخشایی نسبتا جدید و گیج کنندهاست.
قلبم خیلی سخت نیست نگرانش نباش هردوشونو بخون. نصف روز این نصف اون
اگه خیلی وقته درگیر آناتومی ای یکم فاصله بگیر ازش که ذهنت آزاد بشه برو فیزیو بخون
اگه بیوشیمی ات دیسیپلینه و گذاشتی شب امتحان اصلا ازش غافل نشو اونم خیلی حجیمه کار سه چهار روز نیست.Mehrsa 14 کلا متاسفانه هیچکدومو در طول ترم نخوندم
و اینکه آره دیسیپلینه
قلب سخت نیست؟ پس چرا دوستام انقدر منو میترسونن راجع بهش :*>
به عروق اعصاب که رسیدم دیگه گفتم نمیکشم ادامه بدم... از بس از اینا من میترسم...پس الان میرم فیزیو رو شروع میکنم
بیوشیمیم میزارم تو برنامه -
عع مدولا همون بصل النخاعه
-
Mehrsa 14 خدایا
فیزیولوژی گوارشه
و اناتومی قلب
از آناتومی قلب ناحیه توراکسو بجز عروق اعصابش خوندم. قلب و عروق اعصاب توراکس مونده. جنین رو احتمالا حذف میکنم. بافتشم هستMichael Vey
آها راستی اینکه جنین قلبو حذف کردی نسبتا انتخاب درستیه بد آموزی داره حرفم ولی واقعاااا سخته اگر نمیرسی اصلا بهش، نری سراغشو آناتومی مرور کنی منطقی تره. ولی در آخر وقت اضافه آوردی یه سر به سیب سبزش بزن. -
Michael Vey
آها راستی اینکه جنین قلبو حذف کردی نسبتا انتخاب درستیه بد آموزی داره حرفم ولی واقعاااا سخته اگر نمیرسی اصلا بهش، نری سراغشو آناتومی مرور کنی منطقی تره. ولی در آخر وقت اضافه آوردی یه سر به سیب سبزش بزن. -
ای خداستسحصپزحن
-
Michael Vey
آها راستی اینکه جنین قلبو حذف کردی نسبتا انتخاب درستیه بد آموزی داره حرفم ولی واقعاااا سخته اگر نمیرسی اصلا بهش، نری سراغشو آناتومی مرور کنی منطقی تره. ولی در آخر وقت اضافه آوردی یه سر به سیب سبزش بزن.Mehrsa 14 آره باو جنینو شانسی میزنم کلا
بافتش اوکیه؟ چون کلا یه ویس داره میخوام بخونمش
ما استادمون نزدیک 50 تا سوال میاره
حدود 13 تا جنین
10 تا بافت -
خدایا حداقل کمک کن این دوتا امتحان فردارو خوب بدم لطفا
-
Mehrsa 14 کلا متاسفانه هیچکدومو در طول ترم نخوندم
و اینکه آره دیسیپلینه
قلب سخت نیست؟ پس چرا دوستام انقدر منو میترسونن راجع بهش :*>
به عروق اعصاب که رسیدم دیگه گفتم نمیکشم ادامه بدم... از بس از اینا من میترسم...پس الان میرم فیزیو رو شروع میکنم
بیوشیمیم میزارم تو برنامهMichael Vey
نه واقعا اگر استادتون خیلی عجیب غریب نباشه، نسبت به بقیه آناتومی ها خوب و رواله اصلا ازش نترس. یه وقتایی جو هم میدن. پس به سروگردن چی میگن
تو از حرف هاشون استفاده بکن اما نترس
حتما از رو اطلس یا شکل حفظ کن مسیرای این اعصاب و عروقو بذار تو ذهنت بشینه.
آره آفرین دیسیپلین سخته کار خوبی میکنی -
حداقل کمک کن برسم تموم کنم
-
Mehrsa 14 آره باو جنینو شانسی میزنم کلا
بافتش اوکیه؟ چون کلا یه ویس داره میخوام بخونمش
ما استادمون نزدیک 50 تا سوال میاره
حدود 13 تا جنین
10 تا بافتMichael Vey
آره بافت از جنین بهتره