هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ایمنی در آزمایشگاه هم خیلی جزوه ش زیاده و اصلاح ها و کد ها مختلف و
نماد ها و انگلیسی هاشون و..
و امتحان های که تشریحی اند -
️
️
️
️
️
لذت حل کردن مسائل تعادلات
تیتراسیون ها
اسید و باز
و...
️
-
تموم میشد ولی بازم ادامه داشت
تو شیشه گلاب
تو شعر شاعرا
-
️
-
کسی که روزی در مقابل فرشتگان بر او فخر شد ...
به افتخار می رسه اگر راهش رو درست بره ...
افتخار خود ...
افتخار خانواده ...
افتخار دوستان ...
به افتخار او ، که لایق این افتخار است ... -
میگه مگه من سطح تدریسم در حد کتاب بوده که در حد کتاب بگیرم؟
جزوه رو بخونید با تستای کنکوری که اخرشه
تست کنکور برای چی میخوای تو امتحان تشریحی بیاری وقتی فقط جواباشو برامون فرستادی -
هر کسی بیشتر میگه دخترای گلم، عزیزم، شما مثل دختر منین
پسر منم همسن شماس اونم کنکور داره میفهمم توی چه فشاری هستین
همینا از همه بدترن از همه بیشتر اذیت میکنن -
Michael Vey
نهادو ی کانال تلگرام هست جوابارو میزاره یکیم هست پول میدی میزنه برات تضمینی با بیستlO_Ol آره کانال که هست ولی من حال ندارم بزنم آزموناشو
-
میگه مگه من سطح تدریسم در حد کتاب بوده که در حد کتاب بگیرم؟
جزوه رو بخونید با تستای کنکوری که اخرشه
تست کنکور برای چی میخوای تو امتحان تشریحی بیاری وقتی فقط جواباشو برامون فرستادی -
کارتمو پرینت نکردم
برم دانش کنم
نهادم الان سر راه بزنم
بعد کادوپیج کنم
بعدم بقیه کارا -
فککنم امتحانامو خیلی بد ندادم شایدم خوب دادم
-
«سلامتِ روان» فقط با تراپی تأمین نمیشه، بلکه نیازمند یک جامعه سالم به لحاظ روانی نیز هست.
-
هویججج نه از متجاوز حمایت نکرد آیسان
صحبتاشو قطع کردن گذاشتن. اون گفت هرکاری کردن درست که هنوز مشخص هم نبوده که تجاوز بوده یا نه گفت هیچکسی از ای کار خوشش نمیاد مگه دیوانهام. گفت مه میگم توی کشور غریب مجازات نشن گفت اگه ثابت شد که تجاوز بوده، بیارن ایران بیارن کشور خودمان و به اشد مجازات برسانن اصن هرکاری باشان مکنن بکنن ولی تو کشور خودمان نه اونجا. حرفاشو برش دادن گذاشتن که باعث سوءتفاهم شد وگرنه از متجاوز حمایت نکرد اتفاقا محکومشم کرد
Matin Mousavi 1
رفیق، من نمیدونم چرا هنوزم بعضیا دنبال تطهیر آدماییان که توی مهمترین لحظات، به جای اینکه کنار قربانی باشن، رفتن وسط حرفای دوپهلو و خاکستری زدن!آیسان اگه واقعا نیتش خوب بود، چرا نتونست دو تا جملهی درست و واضح بگه که دل همه رو آروم کنه؟ چون مسئله شوخی نبود — بحث تجاوز بود، درد یه انسان، نه یه بحث فلسفی دربارهی "کجای دنیا مجازات شه"
وقتی آدم حرفاش باعث سوتفاهم میشه و بازهم نمیاد صادقانه عذرخواهی یا شفافسازی کنه، اون موقع دیگه پای سوتفاهم وسط نیست... پای بیمسئولیتی و بیحسیه.
من آیسانو بهعنوان یه آدم بیتفاوت و ناپخته میبینم که به جای همدلی، رفت دنبال حاشیه. و هرکی بخواد اینو بزک کنه، فقط داره فکتها رو زیر فرش قایم میکنه.
پس با احترام، من آیساندوست نیستم، چون طرف درد مردم نیست. همین و بس.
درضمن اگه انقدر وطن پرسته آمریکا چه غلطی میکنه؟
-
Matin Mousavi 1
رفیق، من نمیدونم چرا هنوزم بعضیا دنبال تطهیر آدماییان که توی مهمترین لحظات، به جای اینکه کنار قربانی باشن، رفتن وسط حرفای دوپهلو و خاکستری زدن!آیسان اگه واقعا نیتش خوب بود، چرا نتونست دو تا جملهی درست و واضح بگه که دل همه رو آروم کنه؟ چون مسئله شوخی نبود — بحث تجاوز بود، درد یه انسان، نه یه بحث فلسفی دربارهی "کجای دنیا مجازات شه"
وقتی آدم حرفاش باعث سوتفاهم میشه و بازهم نمیاد صادقانه عذرخواهی یا شفافسازی کنه، اون موقع دیگه پای سوتفاهم وسط نیست... پای بیمسئولیتی و بیحسیه.
من آیسانو بهعنوان یه آدم بیتفاوت و ناپخته میبینم که به جای همدلی، رفت دنبال حاشیه. و هرکی بخواد اینو بزک کنه، فقط داره فکتها رو زیر فرش قایم میکنه.
پس با احترام، من آیساندوست نیستم، چون طرف درد مردم نیست. همین و بس.
درضمن اگه انقدر وطن پرسته آمریکا چه غلطی میکنه؟