هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
در گزارش مطالعه دانشجویی

گفته است:maryam111 میدونم خیلی وقته کسی اینجا نیومده و چیزی ننوشته.. ولی میشه نیمه دوم سال 1402 تو یکی از اون دانشگاهایی ک دلم میخواد (شیراز یا تبریز یا اصفهان) در حال درس خوندن باشم و اینجا رو بترکونم با گزارشام؟ :*)
در گزارش مطالعه دانشجویی

گفته است:maryam111 من قشنگ میتونم گزارشامو پیش بینی کنم: هچی امروز انیمه فلانو شروع کردم خععلی باحال بود شماهم ببینین.. ی چن تا مانگاهم کشیدم عکسشو میزارم اینجا. سر کلاس فلانم یکی فلان کارو کرد ما پاااره شدیم. اوه راستی وسط این کارام بعنوان تفریح ی ربع درسم خوندم *خندهه
*وی خودش میداند دانشگاه در این حدم مسخره بازی نیست و تقریبا مثل چی باید درس بخواند ولی میخواهد دلش را خوش کند که بعد کنکور فقط تفریحه...
میدونین...
نیمسال دوم ۱۴۰۲ نشد
حتی شیراز یا تبریز یا اصفهانم نشد
با گزارشام اینجارو نترکوندم ولی حوصله انیمه دیدن و مانگا کشیدنم نداشتم
ولی تنها پیشبینی درستم، این بود که وسط کارام بعنوان تفریح ی ربع درسم خوندم *خندهه (با کامپیوتر اومده بودم و بلد نبودم ایموجی بزارم
)
خلاصه که دانشگاه در اون حد مسخره بازی نبود
بعد کنکورم فقط تفریح نبود
و خب زندگی جوری نگذشت که طبق آرزوهای اون موقعم بشه، خصوصا درمورد شیراز :>اما خوشحالم که الان تو این نقطه از زندگیم قرار دارم و تو این مسیریم که الان هستم :>
به تو از سال ۴۰۴ میگم، دمت گرم پرنیای ۴۰۱ و ۴۰۲ و ۴۰۳
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اما خوشحالم که الان تو این نقطه از زندگیم قرار دارم و تو این مسیریم که الان هستم :>
یه فکت علمی هست که میگه دانشجوهای پزشکی دارن زیر فشار امتحان پاره میشن ولی بازم خوشحالن بابت انتخابشون

-
هنوز ۹ تا امتحان مونده.هعیوق.
-
در گزارش مطالعه دانشجویی

گفته است:maryam111 میدونم خیلی وقته کسی اینجا نیومده و چیزی ننوشته.. ولی میشه نیمه دوم سال 1402 تو یکی از اون دانشگاهایی ک دلم میخواد (شیراز یا تبریز یا اصفهان) در حال درس خوندن باشم و اینجا رو بترکونم با گزارشام؟ :*)
در گزارش مطالعه دانشجویی

گفته است:maryam111 من قشنگ میتونم گزارشامو پیش بینی کنم: هچی امروز انیمه فلانو شروع کردم خععلی باحال بود شماهم ببینین.. ی چن تا مانگاهم کشیدم عکسشو میزارم اینجا. سر کلاس فلانم یکی فلان کارو کرد ما پاااره شدیم. اوه راستی وسط این کارام بعنوان تفریح ی ربع درسم خوندم *خندهه
*وی خودش میداند دانشگاه در این حدم مسخره بازی نیست و تقریبا مثل چی باید درس بخواند ولی میخواهد دلش را خوش کند که بعد کنکور فقط تفریحه...
میدونین...
نیمسال دوم ۱۴۰۲ نشد
حتی شیراز یا تبریز یا اصفهانم نشد
با گزارشام اینجارو نترکوندم ولی حوصله انیمه دیدن و مانگا کشیدنم نداشتم
ولی تنها پیشبینی درستم، این بود که وسط کارام بعنوان تفریح ی ربع درسم خوندم *خندهه (با کامپیوتر اومده بودم و بلد نبودم ایموجی بزارم
)
خلاصه که دانشگاه در اون حد مسخره بازی نبود
بعد کنکورم فقط تفریح نبود
و خب زندگی جوری نگذشت که طبق آرزوهای اون موقعم بشه، خصوصا درمورد شیراز :>اما خوشحالم که الان تو این نقطه از زندگیم قرار دارم و تو این مسیریم که الان هستم :>
به تو از سال ۴۰۴ میگم، دمت گرم پرنیای ۴۰۱ و ۴۰۲ و ۴۰۳
Michael Vey می خواستم بگم بیا گزارش بده
وقتی داشتی به پست های گزارش ساعت مطالعه دانشجویی رای مثبت میدادی.... -
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate یادش بخیر فکر می کردم تو دانشگاه ها امتحانا قرار نیسن سخت باشن:/
اصلا از جاهایی سوال داده بود که میگفت مهم نیست
خود استادمون از رو گوشی تدریس میکرد
بعد نمیدونم بچه ها عاشق چیش شدن -
Michael Vey در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اما خوشحالم که الان تو این نقطه از زندگیم قرار دارم و تو این مسیریم که الان هستم :>
یه فکت علمی هست که میگه دانشجوهای پزشکی دارن زیر فشار امتحان پاره میشن ولی بازم خوشحالن بابت انتخابشون

-
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate یادش بخیر فکر می کردم تو دانشگاه ها امتحانا قرار نیسن سخت باشن:/
اصلا از جاهایی سوال داده بود که میگفت مهم نیست
خود استادمون از رو گوشی تدریس میکرد
بعد نمیدونم بچه ها عاشق چیش شدن -
ص ۲۷ از ۸۷
-
بهش که فکر میکنم دست و پام میلرزه
از طرفی هم میخوام پیام دیشب رو به فال نیک بگیرم
ولی... نمیدونم -
کم کم دارم نگران میشم