هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
حصار سابق خب یکیش رو که پایین گفتم، دلیل بعدیش اینه که واقعا کسی رو پیدا نکردم که شخصیتم کامل باهاش مچ بشه، میفهمی چی میگم؟ کلا دوستی های عادی رو به روابط صمیمی ترجیح میدم، اینجوری میتونی توی هر موضوعی با یه فرد خاص وقت بگذرونی و برای کسی مزاحم نیستی...
-
یکی از دلایلش اینه که من خیلی دوست دارم درباره موضوعات مورد علاقم حرف بزنم، ولی مطمئنم هیچکس حوصلش رو نداره XD.
Comrade باو آن احتمالا پیدا کنید یکی
ملت تا منو میبینن شروع میکنن درمورد رندوم ترین علاقه شان تا یه ساعت حرف میزنن بعد هم دردودل میکنن که چقد عجیبن به همچین چیزی علاقه دارن...لامصب یه بار نشستم به رفیقم که علاقه مند به کشتی کجه انقد گوش دادم الان منم بدم نمیاد -
الانم همه خوابند نمی خوام بیارشون کنم
کاش بهتر بشه
انگار دارند رو زخم نمک می زنند.
درد هوفففف -
حصار سابق
نمی دونم چی کار کنم پدرم هم چند بار گفتن بریم بیمارستان ولی گفتم شاید امشب بخوابم درست بشه یا قرص اثر کنهولی نشد
ممنونم
اگر دیدم بدتر شد می رم
امیدوارم اروم بشه -
Comrade باو آن احتمالا پیدا کنید یکی
ملت تا منو میبینن شروع میکنن درمورد رندوم ترین علاقه شان تا یه ساعت حرف میزنن بعد هم دردودل میکنن که چقد عجیبن به همچین چیزی علاقه دارن...لامصب یه بار نشستم به رفیقم که علاقه مند به کشتی کجه انقد گوش دادم الان منم بدم نمیاد -
حصار سابق
درد شدید داخل دست چپ م دارم و پشت کتف
فکر می کردم بخوابم بهتر میشه
نشد داره بدتر میشه
قرص هم خوردم بدتر شد
از دیشب این درد رو داشتم ولی الان خیلی بدتر شدهjahad_121 سلام منم قبلا یه مدت طولانی اینجوری بودم دکتر قلب هم رفتم گفت برای من از استرس و کم خونی بوده...
انشاءالله زود خوب بشید.
-
خيلی ممنون لطف دارید سلامت باشید
-
حصار سابق خب یکیش رو که پایین گفتم، دلیل بعدیش اینه که واقعا کسی رو پیدا نکردم که شخصیتم کامل باهاش مچ بشه، میفهمی چی میگم؟ کلا دوستی های عادی رو به روابط صمیمی ترجیح میدم، اینجوری میتونی توی هر موضوعی با یه فرد خاص وقت بگذرونی و برای کسی مزاحم نیستی...
-
jahad_121 سلام منم قبلا یه مدت طولانی اینجوری بودم دکتر قلب هم رفتم گفت برای من از استرس و کم خونی بوده...
انشاءالله زود خوب بشید.
melancholy
اها
خیلی ممنونم ان شاء الله به خیر بگذره
واقعا درد عجیبه
🩵
-
Comrade در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
برای کسی مزاحم نیستی...
داش توهم اعتماد بنفس کمی داری؟؟!
-
melancholy
اها
خیلی ممنونم ان شاء الله به خیر بگذره
واقعا درد عجیبه
🩵
jahad_121 نگران نباشید انشاءالله چیزی نیست ولی برای اطمینان مراجعه کنید به پزشک که خیلی بهتره...
-
حصار سابق نمیدونم شاید، اگرم پیدا نشد، شاید زندگی بعدی ای هم باشه، شاید اونجا یکی پیدا بشه. البته چیزی نیست که واقعا بهش اهمیت بدم... شاید به قول خودت به این خاطره که اون حس خاص رو تا الان تجربه نکردم!
-
jahad_121 نگران نباشید انشاءالله چیزی نیست ولی برای اطمینان مراجعه کنید به پزشک که خیلی بهتره...
melancholy
ممنونم -
حصار سابق نه بحث اعتماد به نفس نیست، میدونی طبق تجربه ای که از ارتباط توی دنیای واقعی داشتم فهمیدم که شخصیتم با عموم مردم در تضاده، پس شاید بهتره به حال خودشون رهاشون کنم.