هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
حصار سابق خب نمیگم لزوما صحبت کنی، ولی من شاید بتونم زمانی بگم best friend که دلیلی برای پنهان کردن چیزی نداشته باشی، مگر اینکه راز فرد دیگه ای افشا بشه.
-
Nilay به شدت موافقم...
انقدر آدم اینجوری دیدم که...
فقط باید مثل خودشون باهاشون برخورد کرد
از راه زور که طعمش رو قشنگ بچشن
لیاقت ندارنE.B.BUTTERFLY ولی من هنوز یادنگرفتم با آدما شبیه خودشون رفتار کنم....
-
Comrade ها درک میکنم چی گویید منم موافقم
بنظرت چی باعث میشه یکی مثلا فکرش یا حسش (یا کلا هرچی) رو از best friend اش پنهان کنه یا پیشش نکشه؟حصار سابق خب به نظرم این فرد در گام اول به best friend خودش اطمینان نداره، میترسه این رابطه تضعیف بشه، ولی به نظرم فقط در صورت تغییرات شخصیتی ممکنه اینجور روابط به هم بخورن، اگر بر ملا شدن رازی به معنی نابودی یا تضعیف رابطه بشه، یعنی رابطه از اول با شخصیت های دروغین و تظاهر ساخته شده.
البته همه این ها نظر شخصیه... -
E.B.BUTTERFLY ولی من هنوز یادنگرفتم با آدما شبیه خودشون رفتار کنم....
-
آدما رو وقتی دارن تو اینستاگرام میچرخن نگاه کنید، تو ۲۰ ثانیه درست کردن ترشی یاد میگیرن، یاد میگیرن با ۳ حرکت گودی کمر رو درمان کنن، تیکههای عشق ابدی میبینن و همین روند رو ساعتها ادامه میدن؛ خیلی تصویر حقیرانه و غمانگیزیه، قشنگ معتاد دوپامینهای لحظهای شدیم!
-
Nilay هعی آخه میگن جوری رفتار کن که دوست داری باهات رفتار بشه؟
شماهم دوست داری ( و حقتان است ) که مورد احترام باشید -
حصار سابق خب به نظرم این فرد در گام اول به best friend خودش اطمینان نداره، میترسه این رابطه تضعیف بشه، ولی به نظرم فقط در صورت تغییرات شخصیتی ممکنه اینجور روابط به هم بخورن، اگر بر ملا شدن رازی به معنی نابودی یا تضعیف رابطه بشه، یعنی رابطه از اول با شخصیت های دروغین و تظاهر ساخته شده.
البته همه این ها نظر شخصیه... -
Comrade عا بمولا چقد با حرفات موافقم
من متاسفانه ازین قبیلم، عمدی ولی بیشتر اوقات سهوی یه چیزایی رو قایم میکنم گرچه طرف بهترین دوستمه (فکر کنم به خودش هم گفتم که هست) -
هعی کیس ایرپاد عزیزم...
احتمالا له شده زیر چرخای یه ماشین در کف خیابان... -
هعی هعی هعی
میخوام بگم اشکال نداره چند ماه پول جمع میکنم یه ایرپاد خفن میخرم
بعد همون لحظه این دو تا ایرپاد بینوای بی کِیس به چشمم میخورن -
Comrade ها ولی تعیین چهارچوب و پنهان کردن چیزی مثل چی
خو مثلا شاید کسی شاید لازم ندونه درمورد کودکی اش حرف بزنهحصار سابق
من چون برونگرام اگه از گذشته اون آدم اطلاعات زیادی نداشته باشم از لحاظ روانی اذیتم میشم
اولاینکه حس میکنم رابطه یه طرفه است
دوم اینکه حس نا امنی وترسناکی میده
البته این برای همکلاسی و دوست معمولی نیست
دوست صمیمی رو دارم میگم
مثلا با یکی دوستم ۳۲ سالشه اصلا نمیدونم چرا تا الان کنکور نداده؟ قبلا یه رشته دیگه خونده؟ قبلا ازدواج کرده ؟
اون همه چیز رو درمورد من میدونه
و من
خیلی حس نا امنی دارم