هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
طرف برگشته میگه یچیزیم گم شده
بعد در ادامه میگه بخاطر فلانی رفتم بیرون از اون موقع نیست. تقصیر فلانیه!
همینقدر بچه! -
قانون جدیدی رو فهمیدم
هر چی بیشتر بخونی امتحان رو بیشتر خراب می کنیبابونــــه فکر میکنم اینطور نیست..
مثلا وقتی مطلبی رو نصفه میخونی به نسبت توقعی که داری پایین هستش مثلا با خوندن ۲ سوم مطالب آدم مثلا ۱۵ میگیره و میگه وای چقد خوب شد چون توقع داشته مثلا فقط ۱۰ بگیره و پاس بشه
ولی وقتی همه مطالب رو میخونه و مرور میکنه و میره مثلا ۱۷ میگیره با خودش میگه چقد بد چون از خودش توقع نمره ی حداقل ۱۸/۵ به بالا رو داشته
یعنی اینطوری نیست که خراب کرده باشه ولی این احساس خیلی شدیدتر بهش دست میده -
یا یکی دیگه با اینکه ازم کوچیکتره، سلامم نمیده که هیچ اصلا تو تخم چشمات نگاه میکنه از کنارت رد میشه و تضاهر میکنه کلا ندیدتت
مگه کور مادرزادی آخه -
خلاصه که وضعیت وخیمه و سیستم غلط
مثل همون قضیه که یه آدم روانی در حال تحصیل در روانشناسی باشه -
بابونــــه دقیقا
این ترم من ب همین نتیجه رسیدمMichael Vey منم و خیلی عصبیم
دوتا امتحان اول رو عالی دادم
دوتای بعدی رو افتضاح
البته پاس میشم اگه خدا بخواد
ولی انتظار نداشتم اینطور بشه -
Michael Vey منم و خیلی عصبیم
دوتا امتحان اول رو عالی دادم
دوتای بعدی رو افتضاح
البته پاس میشم اگه خدا بخواد
ولی انتظار نداشتم اینطور بشهبابونــــه هعی هعی هعی
منم اولیمو رفرنس خوندم کامل
بعد گرفتم ۱۳
از اون به بعد هی خلاصه خوندم
نمره هام ۱۷ و یا ۷ و خوردی از ۱۰ و ... شد
️
فکر کنم کلا ی سری درسا روشش اینه که زیاد نخونی، اصلِ مطلب رو بخونی -
بابونــــه فکر میکنم اینطور نیست..
مثلا وقتی مطلبی رو نصفه میخونی به نسبت توقعی که داری پایین هستش مثلا با خوندن ۲ سوم مطالب آدم مثلا ۱۵ میگیره و میگه وای چقد خوب شد چون توقع داشته مثلا فقط ۱۰ بگیره و پاس بشه
ولی وقتی همه مطالب رو میخونه و مرور میکنه و میره مثلا ۱۷ میگیره با خودش میگه چقد بد چون از خودش توقع نمره ی حداقل ۱۸/۵ به بالا رو داشته
یعنی اینطوری نیست که خراب کرده باشه ولی این احساس خیلی شدیدتر بهش دست میدهلیلی_ آره اینجوری نیست
اصلا حرفم پشتوانه علمی نداره که
چون عصبی بودم گفتم...
و به این خاطر که بیشتر خوندنام داره نتیجه عکس میده -
بابونــــه هعی هعی هعی
منم اولیمو رفرنس خوندم کامل
بعد گرفتم ۱۳
از اون به بعد هی خلاصه خوندم
نمره هام ۱۷ و یا ۷ و خوردی از ۱۰ و ... شد
️
فکر کنم کلا ی سری درسا روشش اینه که زیاد نخونی، اصلِ مطلب رو بخونیMichael Vey دیگه گذشت به امید بهتر گذروندن امتحانای بعدی....
-
ولی خیلی مهمه ها
الان مثلا میشناسم کسی رو که رشتهش تغذیه هست اما خودش چاقی درجه ۲ داره
در صورتی که حالا اگر نخوایم بگیم باید قبل از ورود به این رشته یه سری فیلتر وجود داشته باشه، حداقلش باید بعد ورودش اون دانشگاه یه سری تدابیری بیاندیشه که افرادی که تو BMI نرمال قرار ندارن با ورزش و رژیم و ... به اون سطح نرمال برسن! اصلا این بشه یه درسشون که باید تو ۴ سال بگذروننش و پاس بشن.. -
خود منم از این قاعده مستثنی نیستم
کلا برای رشته های علوم پزشکی باید این قضیه وجود داشته باشه که هم از لحاظ روانی هم از لحاظ جسمی سالم باشیم و یا سالم شیم! -
ولی خیلی مهمه ها
الان مثلا میشناسم کسی رو که رشتهش تغذیه هست اما خودش چاقی درجه ۲ داره
در صورتی که حالا اگر نخوایم بگیم باید قبل از ورود به این رشته یه سری فیلتر وجود داشته باشه، حداقلش باید بعد ورودش اون دانشگاه یه سری تدابیری بیاندیشه که افرادی که تو BMI نرمال قرار ندارن با ورزش و رژیم و ... به اون سطح نرمال برسن! اصلا این بشه یه درسشون که باید تو ۴ سال بگذروننش و پاس بشن..Michael Vey برای خیلی از رشته ها باید فیلتر وجود داشته باشه
بخصوص رشته هایی که با روان و زندگی افراد سروکار دارن -
Michael Vey دیگه گذشت به امید بهتر گذروندن امتحانای بعدی....
-
Michael Vey برای خیلی از رشته ها باید فیلتر وجود داشته باشه
بخصوص رشته هایی که با روان و زندگی افراد سروکار دارنبابونــــه دقیقا
کم نمونه ندیدم از افرادی که خودشون با رشتهشون هیچ تناسبی ندارن و اصلا نقضشم میکنن -
بابونــــه دقیقا
کم نمونه ندیدم از افرادی که خودشون با رشتهشون هیچ تناسبی ندارن و اصلا نقضشم میکننMichael Vey ++++
-
کی میاد بریم ۱ ساعت بخونیم بیایم
-
بنده میروم
تاا ۱۱ و نیم