هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
بابونــــه دیگه جواب نیست
چون در شرایط عادی هم زیاد قهوه میخورمNilay چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه
بعدم تو اکثرا تا ۱ و ۲ شب بیداری
چقدر بیشتر میخوای بیدار بمونی؟
کم خوابی خوب نیستا -
Nilay چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه
بعدم تو اکثرا تا ۱ و ۲ شب بیداری
چقدر بیشتر میخوای بیدار بمونی؟
کم خوابی خوب نیستابابونــــه خب از اون سمت صبح دیر بیدار میشم چون کلا نمیتونم صبح زود بیدار بشم
از طرفی نمیخوام بشه روتین زندگیم صرفا برای تایم امتحانات میخوام بیشتر بیدار بمونم -
بابونــــه خب از اون سمت صبح دیر بیدار میشم چون کلا نمیتونم صبح زود بیدار بشم
از طرفی نمیخوام بشه روتین زندگیم صرفا برای تایم امتحانات میخوام بیشتر بیدار بمونمNilay آها...
چیزی به فکرم نمی رسه...
همون قهوه بود که میگی اثر نداره -
کسی راهکاری برای افزایش تایم بیداری میدونه؟
Nilay
خواب های کوتاه یکی دو ساعته ولی متعددالبته این راهکار فقط برای 48 ساعت نخوابیدن جواب میده
بیشتر از اون، باید یه کار طولانی مدت انجام بدید.
مثلا سه روز اول نیم ساعت از خوابتون کم کنید.
ده روز بعدش باز نیم ساعت کمتر
و همین طور کم و کم تر میکنید ساعت خواب رو -
-
باز واقعا خداروشکر امسال حوزهای که من هستم واقعا خوبه... واقعا... یعنی احساس میکنم معلمارو تو اردیبهشت براشون تراپیست اوردن و تربیتشون کردن برای مراقب حوزه بودن اینقدرررررر که بافهم و درک اند (البته بجز یکیشون
️) رئیس حوزه هم فقط جدیه
و بهتر از همهشون سرایدر این مدرسه🥲
یعنی اصلا چقدررررررررر مهربون و خوب و باملاحظهاست🥹🥲 انگار بخدا فرشتهاست! اصلا باورم نمیشه هنوزم این شکل آدمهای خوشرو و خوشقلب و مهربون هم وجود داشته باشه... یعنی هر کدوم از بچهها انگار بچهی خودشه که امتحان داره و استرس داره و...🥲در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
و بهتر از همهشون سرایدر این مدرسه🥲
یعنی اصلا چقدررررررررر مهربون و خوب و باملاحظهاست🥹🥲 انگار بخدا فرشتهاست! اصلا باورم نمیشه هنوزم این شکل آدمهای خوشرو و خوشقلب و مهربون هم وجود داشته باشه... یعنی هر کدوم از بچهها انگار بچهی خودشه که امتحان داره و استرس داره و...🥲امروز توی یکی از ناامیدانهترین لحظات زندگیم، ایشون یه لیوان چای برام اورد و اونم نه با احساس ترحم بلکه با محبت اینکارو کرد... و ازم پرسید:« دخترم چرا اینجا نشستی؟!» و شاید در حد ۲ دقیقه حرف زدن و به حرفم گوش دادن... ولی برای من این اولین بار بود که اینطور آدمی میدیدم... من حتی تصورشم نمیکردم که اینطور آدمایی اصلا توی این دنیا وجود داشته باشند و من اونقدر خوششانس باشم که یکیشون رو ببینم...
راستش اون لیوانی که برام چای اوردنو، دلم نیومد بندازمش دور و الانم روی میزمه=))
این تقریبا ۴ هفته گذشته و مخصوصا امروز فهمیدم وقتی میگن که یه نفر روح بزرگی داره و قلبش به وسعت دریاست یعنی چی! -
Nilay
خواب های کوتاه یکی دو ساعته ولی متعددالبته این راهکار فقط برای 48 ساعت نخوابیدن جواب میده
بیشتر از اون، باید یه کار طولانی مدت انجام بدید.
مثلا سه روز اول نیم ساعت از خوابتون کم کنید.
ده روز بعدش باز نیم ساعت کمتر
و همین طور کم و کم تر میکنید ساعت خواب رو -
داره یه عمر میشه که زیر آوارم...
-
داره یه عمر میشه که تو باد و بارونم...
-
Nilay در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Maaah آخه سخت میشه اینطوری
همه چیز یکنواخت میشهمن همیشه تایم امتحانا هر سازی بدنم میزنه میرقصم
هم پرخوری عصبی میگیرم هم خوابم زیاد میشه