هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-

گفته بودم که اگر بوسه دهی توبه کنم
که دگر بار از اینگونه خطاها نکنم
بوسه دادی و چو برخاست لبت از لب من
توبه کردم که دگر توبه بیجا نکنم!:)
-

@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

:ok_hand:
-
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

:ok_hand:
joy :smiling_face: :smiling_face: *)
-

-
:confused_face: سلام:confused_face:
من که میدونم الان جواب نمیدین که :confused_face: عادتتونه:confused_face: -
-
من که میدونم الان جواب نمیدین که :confused_face: عادتتونه:confused_face:sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من که میدونم الان جواب نمیدین که :confused_face: عادتتونه:confused_face::face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: سلام خوشکلم :smiling_face: :face_with_stuck-out_tongue: :face_with_stuck-out_tongue: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
-
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من که میدونم الان جواب نمیدین که :confused_face: عادتتونه:confused_face::face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: سلام خوشکلم :smiling_face: :face_with_stuck-out_tongue: :face_with_stuck-out_tongue: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
@faezeh-lay یا للعجب :face_with_tears_of_joy: خوبی؟:smiling_face_with_heart-eyes:
-
@faezeh-lay یا للعجب :face_with_tears_of_joy: خوبی؟:smiling_face_with_heart-eyes:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: مرسی توخوبی؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: مرسی توخوبی؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@faezeh-lay ممنون:face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_heart-eyes: