هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 واقعا قلب آدم درد میگیره
بیشتر از همه چی میدونی چی دردناکه ؟ مصاحبه نتانیاهو پدرسگ چقدر پررو شده چرا باید اینقد بهش آبانس میدادن که اینطور بیاد بگه فلانی کشتیم سلیمانی کشتیم حزب الله کشتیم اینم از این و ... حمله ای هم که کردید خسارت خاصی نداشته ! اینبار بزنن اون آشغالدونی رو ببرن زیر آتیش -
بیشتر از همه چی میدونی چی دردناکه ؟ مصاحبه نتانیاهو پدرسگ چقدر پررو شده چرا باید اینقد بهش آبانس میدادن که اینطور بیاد بگه فلانی کشتیم سلیمانی کشتیم حزب الله کشتیم اینم از این و ... حمله ای هم که کردید خسارت خاصی نداشته ! اینبار بزنن اون آشغالدونی رو ببرن زیر آتیش_ Reza _ آخه هرسریم میره فوری قایم میشه تو سوراخ موشش نمیشه زدش
-
چه عجیبه
منِ دوسال پیش فکر میکرد یه روزی وسط خرداد از خواب بیدار شه و این اخبارو بشنوه؟
زندگی عجیبه خیلی خیلی عجیب -
امیدوارم آخرین باری باشه که صبح با این اخبار بلند میشیم.....
-
مامان بابام میخواستن بعد امتحانا بریم مسافرت
زندگی همینقدر عجیبه -
هعیییی
️
-
پس میگفتن اطلاعات دارن از اسرائیل و تا یه مدت خبری از جنگ نیست چیشد؟..
-
کلا وقتی یه نفر پاشو از گلیمش دراز تر میکنه
هی تهدیدت میکنه
هی خرابکاری میکنه و تو تنها کاری که میکنی تهدیده ؛ قدرتشو داری ولی عملی چیزی بهش نشون نمیدی
اون پر رو تر و بی پروا تر میشه
داخل زندگی عادی هم همینه
اگه همش سکوت کنی همش حرف نزنی فکر میکنن لالی
وقتی فقط دفاع میکنی طرف مقابلتو واسه حمله جری تر میکنی
وقتی چندتا سگ وحشی رو میندازن داخل یه قفس انقدر میجنگن تا یکیشون میزنه بقیه رو لت و پار میکنه
وقتی بین یه مشت سگ وحشی افتادی نباید همش دفاع کنی که فرصت حمله بهت داشته باشن چون تو محکوم به جنگیدنی
داخل زندگی آدم نباید بزدلانه رفتار کنه ؛ اینهمه بعضیا گلادیاتور و در جستجوی خوشبختی و... میبینن
اما به وقتش داخل زندگیشون میترسن
ترس از درست کردن رابطه اشون با خانواده اشون
ترس از شروع یه کار جدید
ترس از تشکیل خانواده
ترس از ریسک
ترس از پیدا کردن دوست جدید
ترس از رفتن به تخته سر کلاس
در نهایت ترس از جنگ
ترس از زدن کشوری که وقتی بخواد نابودت کنه نمیگهکدوم خونه با ماست و ماهواره داره اونو نزنیم کدوم خونه ضد ماست و انقلابیه اونو بزنیم
ترس چیزیه که آدمو نابود میکنه -
من ۵ ساله کونگ فو کار میکنم
وقتی وارد رینگ میشی
قشنگ از حالت رقیبت میفهمی که چه حسی داره
بعضیاشون اینجورین که فقط دفاع میکنن هی عقب نشینی میکنن من از این رقبا زیاد داشتم
وقتی بهشون حمله میکنی یه گام میرن عقب اما واسه ضدحمله آماده نمیشن
منم هیچوقت بهشون رحم نکردم وقتی اون حمله ای نمیکنه من انقدر حمله میکنم تا نقاط ضعفشو بشناسم جایی که گاردش ازش محافظت نکرده رو پیدا کنم بعد کارشو بسازم
اما بعضی رقبا هستن وقتی بهشون حمله میکنی هر لحظه باید آماده ضدحمله اشون باشی
نمیتونی بی فکر حمله کنی و نه میتونی فقط دفاع کنی یه وقتایی یه ضربه بهت میزنه ساق پاها که بهم میخوره دردش خیلی بده من هنوز ساق پای راستم مصدومه
ولی مسئله اینجاست باید پاشی با همون درد پات مبارزه کنی و ضربه بزنی بهش ؛
و گرنه اون فرصت بیشتر برای حمله پیدا میکنه -
بیشتر از همه چی میدونی چی دردناکه ؟ مصاحبه نتانیاهو پدرسگ چقدر پررو شده چرا باید اینقد بهش آبانس میدادن که اینطور بیاد بگه فلانی کشتیم سلیمانی کشتیم حزب الله کشتیم اینم از این و ... حمله ای هم که کردید خسارت خاصی نداشته ! اینبار بزنن اون آشغالدونی رو ببرن زیر آتیش_ Reza _
یکشنبه میخوان مذاکره کنن داش -
ولی توجه کردین
همیشه هرسال داخل خرداد یه اتفاقی میفته؟
چه ماهیه این خرداد واقعا
گفتن بمونیم عید غدیرم بهشون بزنیم -
علت انرژی منفی شدید دیشبم پیدا شد نه؟
-
از صبح دچار خنده عصبی شدم
دیوونه شدم رفت