هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Neo.. نوژه کجاست
-
Neo.. آره همدانو اولین جا بعد تهران زد
-
mahdi.ek
من یه جا خوندم که میگن چون آذربایجان مرز تبریزه و این کشورم دنبال یه فرصت واسه این بود که تبریز رو مال خودش بکنه ممکنه واسه این باشه
البته اینا همش شایعه است
هیچکس نمیدونه هیچی -
بچه ها همتون بیاین مازندران
الان خدارو باید شکرکنم واسه اولین بار که امکانات خاصی نداریم -
استادم همدانه
بارداره
انشاءالله که چیزی نمیشه -
الان خدارو باید شکرکنم واسه اولین بار که امکانات خاصی نداریمGharibe Gomnam تابستون ایشالله ( البته اگه برسم به اون موقع)
-
برم پشت بوم خونمون بشینم هروقت موشک روین شد بپرم خانواده رو بیدار کنم؟
اخه همه خوابن -
ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خدا کاش ادمام مثل تو بودن..
کنارم میموندن مث تو تو درد
نه که کم طاقت برن بشن راحت
بقیه هم بگن آفرین تو خال زدی
بذار این عوضی بشه تنها تر
آره، من نگران فرداتمRamos9248 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خدا کاش ادمام مثل تو بودن..
کنارم میموندن مث تو تو درد
نه که کم طاقت برن بشن راحت
بقیه هم بگن آفرین تو خال زدی
بذار این عوضی بشه تنها تر
آره، من نگران فرداتم -
من تو هیچ شرایطی دست از طنز بازی نمیدارم
-
بچه ها
تا چه حد با این جمله که "هیچکس حق نداره جلو سرگرمی مردم رو بگیره" موافقین؟
(در جواب به اینکه "یه امروز که مردم بیگناه کشورمون دارن جون میدن این محتواهارو نزارین") -
بچه ها
(در جواب به اینکه "یه امروز که مردم بیگناه کشورمون دارن جون میدن این محتواهارو نزارین")Michael Vey سرگرمی رو نمیدونم، ولی امروز جوری که من دیدم مردم نسبت به حملات و اتفاقات قبلی خیلی عصبی تر شدن و ترسیدن، به نظرم محتوایی که مردم رو از این فضا دور کنه مفیده(البته جوکایی که درباره جنگه به نظرم به چند دلیل درست نیست، اولا به قول شما یه جنبه توهینی داره به کسایی که دارن کشته میشن، دوما به نظرم در کل شوخی با جنگ درست نیست)
-
بچه ها
(در جواب به اینکه "یه امروز که مردم بیگناه کشورمون دارن جون میدن این محتواهارو نزارین")Michael Vey
شاید بعضیا الان دارن تو خونه اشون آهنگ گوش میدن یا فیلم میبینن
ولی بنظرم این محتواهارو نباید در رسانه ها گذاشت
درسته ما اینجا خودمون یه شوخی ای میکنیم ولی اگه یک درصد واسه یک نفر بینمون اینجا یه اتفاق کوچیکم خدایی نکرده میفتاد ما دیگه اینجوری حرف نمیزدیم
دیگه تو پیامرسانای و سایتا که تعداد افراد خیلی بیشترن بماند -
Michael Vey سرگرمی رو نمیدونم، ولی امروز جوری که من دیدم مردم نسبت به حملات و اتفاقات قبلی خیلی عصبی تر شدن و ترسیدن، به نظرم محتوایی که مردم رو از این فضا دور کنه مفیده(البته جوکایی که درباره جنگه به نظرم به چند دلیل درست نیست، اولا به قول شما یه جنبه توهینی داره به کسایی که دارن کشته میشن، دوما به نظرم در کل شوخی با جنگ درست نیست)
Comrade اوهوم... مرسی از نظرت
-
Michael Vey
شاید بعضیا الان دارن تو خونه اشون آهنگ گوش میدن یا فیلم میبینن
ولی بنظرم این محتواهارو نباید در رسانه ها گذاشت
درسته ما اینجا خودمون یه شوخی ای میکنیم ولی اگه یک درصد واسه یک نفر بینمون اینجا یه اتفاق کوچیکم خدایی نکرده میفتاد ما دیگه اینجوری حرف نمیزدیم
دیگه تو پیامرسانای و سایتا که تعداد افراد خیلی بیشترن بماندGharibe Gomnam اوهوم موافقم.. مرسی که نظر دادی
-
الان خدارو باید شکرکنم واسه اولین بار که امکانات خاصی نداریمGharibe Gomnam خرم آباد بدبخت هیچچچچچی نداره جز یه پایگاه امام علی