هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
_ Reza _ همونطور که گفتم نباید کاری که دولت یک کشور داره انجام میده به پای مردم و یه نژاد نوشته بشه!
-
_ Reza _ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Comrade همه از یه رگ و ریشه ان و از وقتی یهود بوده هیجا آرامش نداشته یه گونه ایه که باید منقرض شه اونوقت میشه یه زندگی بهتریو تجربه کرد بدون این صحنه های غم انگیز ! یه دولت بی مردمش هیچه پس مردمش دخیلن همونطور که دولت ما مردم پشتشه البته شاید تو اون خائناروهم جزوی از وطن بدونی
این رو سیو کن، بعد از اینکه یکم هیجانت خوابید باز بخون...
دختر بچه های بیگناهی که حتی نمیدونن سیاست چیه؟ باید منقرض بشن؟ واقعا حرفی برای گفتن ندارم... -
Comrade همه از یه رگ و ریشه ان و از وقتی یهود بوده هیجا آرامش نداشته یه گونه ایه که باید منقرض شه اونوقت میشه یه زندگی بهتریو تجربه کرد بدون این صحنه های غم انگیز ! یه دولت بی مردمش هیچه پس مردمش دخیلن همونطور که دولت ما مردم پشتشه البته شاید تو اون خائناروهم جزوی از وطن بدونی
این رو سیو کن، بعد از اینکه یکم هیجانت خوابید باز بخون...
دختر بچه های بیگناهی که حتی نمیدونن سیاست چیه؟ باید منقرض بشن؟ واقعا حرفی برای گفتن ندارم... -
داداش حدود 50 درصد صهیونیستا نظامین (ذخیره و کامل)
-
بی غیرتیت
داش توهین نکن لطفا
منم مخالف حرفاشم و موافق حرفات ولی اون رو هم هیجان زده نکن -
ایا بهزیستی قصر شیرین منطقه نظامی بود یا هسته ای؟
-
_ Reza _ تو این شرایط که همه چی واضحه بازم بعضیا دارن میشورن نجاست اسراییلو . والا باز همینکه نمیگن کار جمهوری اسلامیه خودش زده فرمانده ی خودشو زده خیلی جای پیشرفت داره
-
اونا الان خوشحالن
از کشتن مردم ما
مردمشون دارن جشن میگیرن
درسته رفتن مغازه هاشونو خالی کردن
ولی کلیپای خوشحالیشون بیرون میاد
ما بخاطر دختر بچه های اونا ناراحتیم😂
اونا با بی شرمی تمام دختر بچه های فلسطینی رو بیشتراز ۴۰ ساله میکشن
دارن نسل کشی میکنن
ککشونم نمیگزه
هیتلر شاید در کل ادم خوبی نبوده باشه ولی تو این یه جمله باهاش موافقم : یک روز فرا می رسد که به خاطر نکشتن هر یک یهودی من را نفرین می کنید.بله اقای هیتلر الان نفرینت میکنم