هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
مهیار در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
joy آره ،عشق زدگی نمیاره؛ولی هوس بعد از یه مدت هیچ احساس وجود نداره ؛عشق پایداره ، و هوس ناپایدار؛عشق طرف مقابل برات مهمه و هوس خودت؛
جواب زیرکانه ای بود
ولی کامل نبود
ممنونjoy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
joy آره ،عشق زدگی نمیاره؛ولی هوس بعد از یه مدت هیچ احساس وجود نداره ؛عشق پایداره ، و هوس ناپایدار؛عشق طرف مقابل برات مهمه و هوس خودت؛
جواب زیرکانه ای بود
ولی کامل نبود
ممنوندر عشق زیبایی ها هر روز بیش از پیش هویدا میشوند . اما هوس مجال هیچ نمی دهد جز نابودی.جز فراموشی
-
joy آره ،عشق زدگی نمیاره؛ولی هوس بعد از یه مدت هیچ احساس وجود نداره ؛عشق پایداره ، و هوس ناپایدار؛در عشق طرف مقابل برات مهمه و هوس خودت؛
-
خب من نمیخوام به سوالها احساسی جواب بدم براهمین توضیح میدم تا اوکی بشیم
-
خب من نمیخوام به سوالها احساسی جواب بدم براهمین توضیح میدم تا اوکی بشیم
-
عشق واقعی چیست؟
عشق با بدبینی و سوء ظن همراه نیست. عشق یک اعتماد است. پس از شناخت رفتار، گفتار و احساسات معشوق، و به جهت یک آگاهی عمیق به وجود می آید. لذا ابتدا اعتماد به وجود می آید و بعد عشق منعقد می شود.عمیق است و غیرقابل توصیف و تمایلی تمام ناشدنی به سمت معشوق است تا جایی که می توان آن را از دوست داشتن متمایز کرد. برای عاشق حالت ها و لذت های خودش مهم نیست بلکه تنها به دنبال تامین خواست معشوق است.
-
هوس چیست؟
احساسی است که خیلی از اوقات در نگاه اول با عشق اشتباه گرفته می شود در حالی که تنها یک احساس ناگهانی و زودگذر نسبت به کسی است که شاید فرد او را به خوبی نشناسد. این احساس با عشق اشتباه گرفته می شود چراکه به شدت فرد را جذب می کند در حالی که محور آن چیزی جز لذت نیست. -
هوس چیست؟
احساسی است که خیلی از اوقات در نگاه اول با عشق اشتباه گرفته می شود در حالی که تنها یک احساس ناگهانی و زودگذر نسبت به کسی است که شاید فرد او را به خوبی نشناسد. این احساس با عشق اشتباه گرفته می شود چراکه به شدت فرد را جذب می کند در حالی که محور آن چیزی جز لذت نیست. -
او می تواند با شما بحث کند و درنهایت هم نقاط مشترکی پیدا کند که بتوانید به تفاهم برسید؛ هیچ وقت فراموش نکنید که بحث کردن نشانه این است که شما دو نفر توانایی این را دارید که با هم حرف بزنید.عاشق واقعی شما کاملا صادق و راحت است و می تواند به آسودگی در مورد احساساتش صحبت کند.
اگر باشما ارام میشود وشماارامش میکنید ینی عاشق همدیگر هستید -
او می تواند با شما بحث کند و درنهایت هم نقاط مشترکی پیدا کند که بتوانید به تفاهم برسید؛ هیچ وقت فراموش نکنید که بحث کردن نشانه این است که شما دو نفر توانایی این را دارید که با هم حرف بزنید.عاشق واقعی شما کاملا صادق و راحت است و می تواند به آسودگی در مورد احساساتش صحبت کند.
اگر باشما ارام میشود وشماارامش میکنید ینی عاشق همدیگر هستید -
یک دوست یداشتم میگفت:
عشق همون هوس هست که از شانس انتخاب درستی بوده : )
عشق یعنی گیرنده فقط یکی رو میگیره
ولی هوس یعنی گیرنده یکی رو میگیره ولی اون یکی رو هم کم و بیش میگیره
تا وقتی کور نشدی و تونستی یکی دیگه رو هم ببینی .یعنی عاشق نیستی... -
امیدوارم حرفایی که زدم مفید بوده باشن
البته اینا نظرات من هستن -
البته اینا نظرات من هستن@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
البته اینا نظرات من هستنمحشر
-
یک دوست یداشتم میگفت:
عشق همون هوس هست که از شانس انتخاب درستی بوده : )
عشق یعنی گیرنده فقط یکی رو میگیره
ولی هوس یعنی گیرنده یکی رو میگیره ولی اون یکی رو هم کم و بیش میگیره
تا وقتی کور نشدی و تونستی یکی دیگه رو هم ببینی .یعنی عاشق نیستی... -
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
-
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
joy :face_with_stuck-out_tongue:
-
عشق یک احساس شدید عاطفی ست که به صورت پنهان و آشکار نسبت به فرد دیگری که معمولاً جنس مکمل (جنس مخالف) است، ابراز می شود.
معمولا چی میگه اون وسط؟ :////@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
عشق یک احساس شدید عاطفی ست که به صورت پنهان و آشکار نسبت به فرد دیگری که معمولاً جنس مکمل (جنس مخالف) است، ابراز می شود.
معمولا چی میگه اون وسط؟ ://// -
«فروید» می گوید: «انسان سالم، کسی است که هم بتواند خوب کار کند و هم خوب عشق بورزد.»
«پائولوکوئیلو» می گوید: «عشق، آن چیزی ست که «روح جهان» را وادار به دگرگونی و تکامل می کند.»
«ماریا کوری» می گوید: «زندگی بدون عشق، خالی از نشاط و شادمانی ست.»
:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -
معمولا چی میگه اون وسط؟ :////