هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
امیدوارم حرفایی که زدم مفید بوده باشن
البته اینا نظرات من هستن :)محشر :)
joy :face_with_stuck-out_tongue: :nerd_face: :smiling_face_with_sunglasses: :face_with_tears_of_joy: :winking_face: :winking_face: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
عشق یک احساس شدید عاطفی ست که به صورت پنهان و آشکار نسبت به فرد دیگری که معمولاً جنس مکمل (جنس مخالف) است، ابراز می شود.
معمولا چی میگه اون وسط؟ :////@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
عشق یک احساس شدید عاطفی ست که به صورت پنهان و آشکار نسبت به فرد دیگری که معمولاً جنس مکمل (جنس مخالف) است، ابراز می شود.
معمولا چی میگه اون وسط؟ :////😂😂😂
-
«فروید» می گوید: «انسان سالم، کسی است که هم بتواند خوب کار کند و هم خوب عشق بورزد.»
«پائولوکوئیلو» می گوید: «عشق، آن چیزی ست که «روح جهان» را وادار به دگرگونی و تکامل می کند.»
«ماریا کوری» می گوید: «زندگی بدون عشق، خالی از نشاط و شادمانی ست.»
:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -
معمولا چی میگه اون وسط؟ ://// -
«فروید» می گوید: «انسان سالم، کسی است که هم بتواند خوب کار کند و هم خوب عشق بورزد.»
«پائولوکوئیلو» می گوید: «عشق، آن چیزی ست که «روح جهان» را وادار به دگرگونی و تکامل می کند.»
«ماریا کوری» می گوید: «زندگی بدون عشق، خالی از نشاط و شادمانی ست.»
:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -
Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
حالا نظر من با شما از زمین تا کهکشان آندرومدا فرق داره😂😂😂
بگو نظرتو :grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_halo:
-
-HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:face_without_mouth:
داری به حرفامون گوش میدی؟ نوچ نوچ نوچ :#
-
@dr-saraaa
والا یه سری میگن عشق
اما من میگم دوست داشتن زیاد !!!فرق بین عشق و دوست داشتن زیاد چیه؟😄
@dr-saraaa
والا یه سری میگن عشق
عشق فک کنم همون میمیرم برات و ایناس :grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
-HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-saraaa زل زدمـ بع شیمیـ تازع متوجهـ شدمـ عز فصل جدیدشـ هیچ خوشم نمیاد.
کدوم فصلِ؟
-
عشق شیرین و فرهاد و لیلی ومجنون هم مثال بزنید.تا به الان نظرم این هست که اونم دوست داشتن زیاده....
عشق رو شاید بگم عشق خالق به مخلوق باشه..
نه مخلوق به مخلوق🤔
هرچند بازم تعریفی براش ندارم🤔Vezra
عشق دیگ ینی دوس داشتن ِ زیاد زیاد ://
مثلا تو منو دوس داری ولی من عاشق توام :/ تو حاضر نیستی از خودت بزنی واسه من چون فوقش دوستم داری ولی من حاضرم چون عاشقتم :////////// اصن ینی چی عشق؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :grinning_face_with_smiling_eyes: -
@dr-saraaa
والا یه سری میگن عشق
عشق فک کنم همون میمیرم برات و ایناس :grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-saraaa
والا یه سری میگن عشق
اتفاقا همینو میخواستم بگم...
من افرادیو دیدم حاضر بودن جونشونو برای یکی فدا کنن اما عاشقشون نبودن...فقط دوسشون داشتن...
مثال نقض زیاده واس همین میگم😄