هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Neo.. خب جواب داره 🥲
Masoumeh.sh اره ولی نباید به خاطر اینده الانم غصه بخوریم ک
-
حصار سابق چیکار کنم اخه آرامشم حفظ بشه
Masoumeh.sh با یکی که آرامش داره و نزدیکیت و صمیمی حرف بزنید، درمورد بغیر از جنگ
-
ما کنکوریا جنگم دیدیم ولی واقعا از اونا که اینقد ادعا شجاعتشون میاد من که عین خیالم نیست
پورعباس رو کسی که تجربه کرده باشه چندبار مرگ رو تجربه کرده هراسی از جنگ نداریم ...
-
ما کنکوریا جنگم دیدیم ولی واقعا از اونا که اینقد ادعا شجاعتشون میاد من که عین خیالم نیست
پورعباس رو کسی که تجربه کرده باشه چندبار مرگ رو تجربه کرده هراسی از جنگ نداریم ...
-
Masoumeh.sh یه هدفون یا هنزفری بزار گوشت با صدای بلند یه اهنگ حال خوب کن گوش بده
Neo.. من بزارم بقیه رو دارم میبینم که دارن میرن اینور اونور
جا من بودید میتونستید الان اهنگ گوش بدید؟ -
Masoumeh.sh با یکی که آرامش داره و نزدیکیت و صمیمی حرف بزنید، درمورد بغیر از جنگ
حصار سابق همه پا اخبارن
-
Neo.. من بزارم بقیه رو دارم میبینم که دارن میرن اینور اونور
جا من بودید میتونستید الان اهنگ گوش بدید؟Masoumeh.sh کجایی که انقد توش پر استرسه اخه . من فقط دارم راهکار میدم نیازی به انقدر نگرانی نیست و اتفاقیم قرار باشه بیوفته با نگرانی ما درست نمیشه که
-
ضربان قلبم رو هزاره واقعا
سرم داره نبض میزنه
حالت تهوع دارم -
حصار سابق همه پا اخبارن
Masoumeh.sh اوضاع این شکلی شده هعیهعیه
-
Masoumeh.sh کجایی که انقد توش پر استرسه اخه . من فقط دارم راهکار میدم نیازی به انقدر نگرانی نیست و اتفاقیم قرار باشه بیوفته با نگرانی ما درست نمیشه که
Neo.. خونمون🥲
خدایی نمیشه این چیزارو الان بگم به خودم🥲 -
Masoumeh.sh اوضاع این شکلی شده هعیهعیه
حصار سابق 🥲🥲🥲🥲
-
_ Reza _ دقیقا . من واقعا بین بقیه اطرافیانم اروم ترم . نتانیاهو رو نزنین بنظرم بگین سه سال بیاد درس بخونه واسه کنکور
Neo.. در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
_ Reza _ نتانیاهو رو نزنین بنظرم بگین سه سال بیاد درس بخونه واسه کنکور
بیارنش هر روز ازش نهایی بگیرن
اونم زیست... صد دفعه هم پاسخنامه تشریحی رو ویرایش بزنن براش... تازه موشش هم مغز نداشته باشه -
حصار سابق 🥲🥲🥲🥲
Masoumeh.sh ولی خو حرف زدن کمک میکنه
-
Neo.. خونمون🥲
خدایی نمیشه این چیزارو الان بگم به خودم🥲Masoumeh.sh نمیدونم واقعا من هر چی به ذهنم رسید گفتم . خب اگه پای اخباری که نیاز به نگرانی نیست . میبین ما داریم میزنیم دیگه