هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
mr.vinyzo
بابااا
ما فامیلامون خیلیاشون خوشحالن
البته خیلیاشونم ناراحتنGharibehGomnam2 البته من عموهام اینطورین که از الان میگن نظام رفتنیه خب عااامو بزار یه تیر این سمت بیاد بعد بوگو...
شما هم بچه هه اگه میترسین پاشین بیاین اینطرف هیچ خبری نیست...
-
اینهمه خسارت...
علی علیه السلام میفرمایند: «بارها من به شما گفتهام که از خانۀ خود بیرون بروید و در آن نقطهای که دشمن میخواهد به سوی شما حمله کند، در همانجا به دشمن ضربه بزنید! نگذارید دشمن به لبِ مرز خانههای شما برسد که آنگاه ذلیل خواهید شد و ضربه خواهید خورد
-
mr.vinyzo
ولی خیلی واسه تهران ناراحتم
چقدر پالایشگاه زدنGharibehGomnam2 جنگه دیگه زدو خورد داره ....
-
سواد سیاسی:
ادعا:
سکوت:
وراجی: -
اینهمه خسارت...
علی علیه السلام میفرمایند: «بارها من به شما گفتهام که از خانۀ خود بیرون بروید و در آن نقطهای که دشمن میخواهد به سوی شما حمله کند، در همانجا به دشمن ضربه بزنید! نگذارید دشمن به لبِ مرز خانههای شما برسد که آنگاه ذلیل خواهید شد و ضربه خواهید خورد
GharibehGomnam2 باز هم الان کسی میاد میگه نه غزه نه لبنان ..نه یمن و...
هعی🥲
-
اینهمه خسارت...
در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اینهمه خسارت...
من خیلی این حدیث امام علی ع رو دوست دارم
اینو به مردمشون برای مقابله با شامیان اون زمان گفته بودن
چون مردم به حرفشون گوش ندادن شام اومد گوشواره های زن و بچهی مردم رو گرفت مرزبان رو گرفت و... -
Narges_ اونوقت ۸ سال دفاع مقدس رو تجربه میکردی
-
ضرب المثل فارسیش میشه گربه رو دم حجله کشتن
-
یادمه پارسال نزدیک امتحانات خرداد بچه های کلاس داشتن میگفتن نمیشد ما تو ایران به دنیا نمیومدیم
بعد یکیشون گفت میتونستی افغانستان به دنیا بیای
اون یکی گفت میتونستی سوریه به دنیا بیای
بعد گفتن نمیشد آلمان به دنیا بیایم؟
منم گفتم
فعلا که نشده چند روز دیگه امتحان داریم بشین درستو بخون -
حالا اون موقع چون نزدیک امتحانات خرداد بود اینو میگفتن
-
ایران امشب ساعت ۸ بازی والیبال دارع
-
قصابا اگه درمورد برق ساختمون نظر بدن، قطعا همه میزنن توی دهنشون.
ولی به نظر میرسه که همه فکر میکنن میتونن درمورد اقتصاد، علوم سیاسی، تاریخ، فلسفه و مجموعی از علوم انسانی نظر بدن.
جالبه. نیست؟ -
GharibehGomnam2 ما تو اقوام شمالمون حاجی داریم قرار بود شب جنگ بیان که خب جنگ شد متاسفانه و کلا یه بلبشوییه اونجا ...فامیلای تهرانم نمی که هی ته دلشونو خالی میکنن
-
قصابا اگه درمورد برق ساختمون نظر بدن، قطعا همه میزنن توی دهنشون.
ولی به نظر میرسه که همه فکر میکنن میتونن درمورد اقتصاد، علوم سیاسی، تاریخ، فلسفه و مجموعی از علوم انسانی نظر بدن.
جالبه. نیست؟S.daniyal hosseiny
چون برق ساختمون چیزی نیست که ادما تو زندگی روز مره اشون باهاش سر و کله بزنن
اما اقتصاد فلسفه سیاست چیزیه که مردم دائم ازش خبر میبینن دائم باهاش سر و کله میزنن
واسه همین ازش حرف میزنن... -
mr.vinyzo
بابااا
البته خیلیاشونم ناراحتنGharibehGomnam2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
-
ایران امشب ساعت ۸ بازی والیبال دارع
GharibehGomnam2 اول فکر کردم پروفتون عکس چند ساختمونه
-
GharibehGomnam2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: