هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
حصار سابق این وضعیت اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات رو درست میکردن، جلوی نفوذی ها رو میگرفتن. البته توی کشوری که جلوی فساد رو نمیتونن بگیرن، جلوگیری از نفوذ جاسوس های حرفه ای انتظار زیادیه.
-
همه امتحانای آموزش پرورش لغو شده حتی آزمون تیزهوشان
تاکی؟
اطلاع ثانوی
خدایا خودت کمک کن همه چی ختم بخیر شه.... -
حصار سابق
Good boyGharibehGomnam2
bark bark
-
Comrade داش ی چی میگی خود دولت توش جاسوس داره (اهم اهم)
هرکی میخواست اصلاح کنه سرش رو میکردن زیر آب -
پروکسیام نه میزنه unavailable نه connect میشه
صرفا زده checking و درست هم نمیشه -
یه دانشمند بابلی رو زدن نخبه هوش مصنوعی بود
دهه هفتادی بود
دختر ۵ ماهه دختر ۵ ساله و زنشو خودشو همه رو باهم زدن... -
الان هرچی به ضعفمون بیشتر توجه کنیم بیشتر میترسیم و بدتره ..بچه ها درسته داریم شهید میدیم دارن زیرساختامونم میزنن دانشمندامونو ترور میکنن اما الان از دست ما با مرور کردن ضعفامون چیزی ساخته نمیشه الان وقت آیه یاس خوندن که نکنه بمیرم یا کسی طوریش بشه نیست ...چون بیشتر باعث میشه بترسیم و خب روحمون خرابتر و ضعیف تر شه ...
قوی باشین ...۴۰ سال پیش ایران بدتر از اینارو دیده درحالی که همین موشکی رو که الان میزنه رو هم نداشته
-
بچه ها میشه اگه پروکسی یا وی پی ان وصل دارین بفرستین؟
کارم با تل واجبه
راهی چیزی هست که وصل بشه؟
از ظهر هر کاری کردم نشد -
الان هرچی به ضعفمون بیشتر توجه کنیم بیشتر میترسیم و بدتره ..بچه ها درسته داریم شهید میدیم دارن زیرساختامونم میزنن دانشمندامونو ترور میکنن اما الان از دست ما با مرور کردن ضعفامون چیزی ساخته نمیشه الان وقت آیه یاس خوندن که نکنه بمیرم یا کسی طوریش بشه نیست ...چون بیشتر باعث میشه بترسیم و خب روحمون خرابتر و ضعیف تر شه ...
قوی باشین ...۴۰ سال پیش ایران بدتر از اینارو دیده درحالی که همین موشکی رو که الان میزنه رو هم نداشته
-
همه امتحانای آموزش پرورش لغو شده حتی آزمون تیزهوشان
تاکی؟
اطلاع ثانوی
خدایا خودت کمک کن همه چی ختم بخیر شه.... -
حصار سابق
ما هم راجع به خوب یا بد بودن مردم اونا چیزی نمیگیم
اما سینما و تلوزیون یه کشور دیگه یه جور غذای فکری یا یه جور حرکت اعتراضی یا بهتر بگیم یه رسانه قویه
من از اونا نیستم که بگم به هیچ وجه نباید فیلم خارجی ببینیم و خیلی چیزای دیگه
من یه چندتا فیلم تو این ژانر از کره دیدم بچهی یکی از مسولین قبلا گفته بود پدرم میخواست ایرانو کره کنه
بعد دیدن ۴ ۵ تا فیلم و سریال تو این ژانر از کره فهمیدم چرا میخواست ایرانو کره کنه
اگه یه چندتا از اونایی که در imdb امتیاز بالا ۸ دارن رو ببینین میفهمین چقدر یه سری از سیاست های ما مثل کره است... -
حصار سابق
ما هم راجع به خوب یا بد بودن مردم اونا چیزی نمیگیم
اما سینما و تلوزیون یه کشور دیگه یه جور غذای فکری یا یه جور حرکت اعتراضی یا بهتر بگیم یه رسانه قویه
من از اونا نیستم که بگم به هیچ وجه نباید فیلم خارجی ببینیم و خیلی چیزای دیگه
من یه چندتا فیلم تو این ژانر از کره دیدم بچهی یکی از مسولین قبلا گفته بود پدرم میخواست ایرانو کره کنه
بعد دیدن ۴ ۵ تا فیلم و سریال تو این ژانر از کره فهمیدم چرا میخواست ایرانو کره کنه
اگه یه چندتا از اونایی که در imdb امتیاز بالا ۸ دارن رو ببینین میفهمین چقدر یه سری از سیاست های ما مثل کره است...GharibehGomnam2 یعنی کره خوبه؟ مرسی
-
یه دانشمند بابلی رو زدن نخبه هوش مصنوعی بود
دهه هفتادی بود
دختر ۵ ماهه دختر ۵ ساله و زنشو خودشو همه رو باهم زدن...GharibehGomnam2 کی زدن. من بابلم صدا نشنیدم://
-
-
GharibehGomnam2 یعنی کره خوبه؟ مرسی
حصار سابق
شما تا اخر پیام منو خوندین؟
من گفتم کره خوبه؟؟
گفتم بعد دیدن چندتا فیلمشون فهمیدم چرا میخواستن ایرانو کره کنن
چون رشوه خواری ؛ پارتی ؛ نفوذی ؛ جاسوس و... در دولت و سیاست کره بیداد میکنه...
و... -
GharibehGomnam2 کی زدن. من بابلم صدا نشنیدم://
@Koooousar
تهران زندگی میکرد
بابلی بود