هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
من وصل نشدم
-
چقدر ناجور شد تهران
خدایا خودت پشت و پناهمون باش
کم کم دارم میترسم -
بابونــــه
رو فرانسه کلیک کن
و بعد اون پایین رو نوار کلیک کن تا
بنویسه:
Success...Hhh Hh نشد
بعدا باز امتحان میکنم
بازم ممنونم -
الم تر الی الذین قیل لهم کفوا ایدیکم واقیموا الصلوة وءاتوا الزکوة فلما کتب علیهم القتال اذا فریق منهم یخشون الناس کخشیة الله او اشد خشیة وقالوا ربنا لم کتبت علینا القتال لولا اخرتنا الی اجل قریب قل متـع الدنیا قلیل والاخرة خیر لمن اتقی ولا تظـلمون فتیلا
-
خدایا قدر خیلی چیزارو ندونستیم…
-
عه مال ما مجازی شد کلا
-
یـقوم ادخلوا الارض المقدسة التی کتب الله لکم ولا ترتدوا علی ادبارکم فتنقلبوا خـسرین• قالوا یـموسی ان فیها قومـا جبارین وانا لن ندخلها حتی یخرجوا منها فان یخرجوا منها فانا دخلون• قال رجلان من الذین یخافون انعم الله علیهما ادخلوا علیهم الباب فاذا دخلتموه فانکم غــلبون وعلی الله فتوکلوا ان کنتم مؤمنین• قالوا یـموسی انا لن ندخلها ابدا ما داموا فیها فاذهب انت وربک فقـتلا انا هـهنا قـعدون
-
این موشکایی که ایران داره میزنه گفتن اینا موشکای قدیمی ماست هنوز سلاح های جدیدمونو رو نکردیم
اما وقتی نیروی دریایی از داخل دریا موشک فرستاد من برگام ریختا
واسه اولین بار این کار رو انجام دادن -
دلم میخواد برم همه رو صفر بگیرم ولی این وضع خوب شه
-
این موشکایی که ایران داره میزنه گفتن اینا موشکای قدیمی ماست هنوز سلاح های جدیدمونو رو نکردیم
واسه اولین بار این کار رو انجام دادنGharibehGomnam2 جدیدیا خیلییییی قوین
خیلیییییییی زیاااااد
فعلا میخوان انبارو خالی کنن قدیمیارو میزنن -
واسه اولین بار این کار رو انجام دادنGharibehGomnam2 دیشب فقط از یکی از موشکای نسل جدید میگن استفاده کردن .همونی که باعث شد برق کل حیفا بره
-
آخرین شب خوابگاهه، اگه خوششانس باشیم تا آخر شهریور اگه بدشانس باشیم تا آخر عمر
-
mr.vinyzo
آخ🥺خیلی شرایط سختیه واقعاا، از هر سالی سخت تره
امیدوارم موفق باشی
کی برگزار میشه؟