هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج
آره
من سیندرلای جدید رو ندیدم انیمیشنه یا فیلمه؟
وای دقیقا پرنسس ها همیشه منتظر شاهزاده سوار بر اسبن تا نجاتشون بده کلا اینطوری بود که راه نجات دخترا ازدواج بود
ولی این انیمیشن brave رو خیلی دوست داشتم
ولی انیمه های ژاپن بیشتر قدرت دخترارو نشون میدادن
ولی ۲۰۰ ۳۰۰ سال پیشم نبود
دهه شصت دهه هفتاد بود
البته فوتبالیست ها و هاچ زنبور عسل و فوتبالیست ها و... که دارن جدیدا میزارن بخاطر کیفیته بیشتر ؛ مثلا انیمیشن فوتبالیست های دههی ۱۹۰۰ میلادی به شدت کیفیتش نسبت به انیمه های الان خیلی پایین تره
ام تی وی تی؟ همجنس گراییه؟
اگه آره و خب دلایل فیزیولوژی داره بنظرم طرف باید درمان بشه
حالا بیا وارد این بحث نشیمبا سرعت معمولی گوش دادم جلوهم نزدم خیلی هم لذت بردم
GharibehGomnam2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آره برای همین عاشق انیمه ام یه دنیا متفاوته مخصوصا کارای میازاکی -
بچه ها منم به تلگرام وصل نمیشدم تا دیشب به کمک دانیال و زهرا بلاخره وصل شدم
ببینید اول برید v2rayng vpn رو نصب کنید ؛ مایکتم داره
بعدش که نصب کردین یه پیام بدین براتون کانفینگ بفرستم
بعد که وصل شدین داخل تلگرام بهم پیام بدین که بتونم آدرس کانالی که کانفینگ میزاره بهتون بدمGharibehGomnam2
مرسییی -
هویججج یه پیام خوندم طرف میگفت یه وانت دیدیم سر پوشیده تو یه جای معمولی هیچ چیزی نداشت برای جلب توجه یا شک کردن بهش
سر شوخی با رفیقامون زنگ زدیم گزارش دادیم یکم جلوتر برای ادمه شوخی مون باز وانت دیدیم زنگ زدیم
بعد از چند دقیقه از یه شماره چهار رقمی باهمون تماس گرفتند گفتن هردومورد تله انفجاری و پهباد داشتند
یا میگفت فقط یکی رو دیدیم از اسمون داشته فیلم میدیده امار اونم دادیم بعد بهمون گفتن نفوذی بودهیعنی میخوام بگم کوچیک ترین چیزی باید شک کرد و گزارش داد شاید به نظر ما مسخره بیاد اما خیلی میتونه کمک بکنه به نیرو ها
-
GharibehGomnam2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آره برای همین عاشق انیمه ام یه دنیا متفاوته مخصوصا کارای میازاکی -
Zaahra._..
دنیای سریال بدون اشتراکهGharibehGomnam2
خب با وی پی ان باز میشه؟ -
GharibehGomnam2 یه نفر باید الان بره زندگی نامه این عزیزان رو بنویسه مردم بفهمن
اون زمانی که سردار حاجی زاده از آبروش گذاشت برای مردم گفت گردن من از مو باریک تر
چی بود قضیه و چی شد
چقدر مردم اینا رو مزدور نظام خوندن و اونا ابرو وجون خودشون و خانوادشون کف دستشون گرفتن
چقدر از همین مردم قبل از اینکه جنگ بشه میگفتن چی میشه مگه توافق کنید مذاکره کنید (مخالف مذاکره نیستم اما راجبش بحث دارم مذاکره در چهارچوبش با کسی که پایبند به توافق) و چقدر گفتن امنیت میخوایم چیکار نون سفرمون فلانه ... ( هردو مورد درسته اما امنیت بزرگترین نعمت بود)
من خودم به شخصه سر انتخابات تک تک با مردم حرف میزدم یه عده واقعا میگفتن شما هی از امنیت میگید ما امنیت نمیخوایم اقتصاد خوب میخوایم
جواب استادمون خوب بود میگفت امنیت اگه مهم نیست بهتون انقدر پول میدیم برید غزه زندگی کنید اصلا میتونید زندگی کنید؟چقدر ازاین مردم مدافعان حرم مارو سرداران مارو شماتت کردن برای رفتن به سوریه
الان میفهمن چرا
الان ما سوریه رو از دست دادیم و اسرائیل به راحتی از سوریه میتونه وارد کشور ما بشه در صورتی که ما اگه سوریه رو داشتیم مرز زمینی بالبنان داشتیم و از لبنان خیلی راحت تر میتونستیم با جنگنده هم اسرائیل و بزنیم تازه این یه مورد خیلی ساده شه که به فکر منه غیر نظامی که از جنگ هیچی نمیدونه میرسهخلاصه که امیدوارم مردم ما آگاه شن ...
jahad.20
آدما تا چیزیو از دست ندن قدرشو نمیدونن
همین الانم میگن پدافند ایران خودش داره مناطق مسکونی رو میزنه و اسراییل با مردم کار نداره
درحالی که شبکه های خبری خود انگلیس و امریکا خلاف اینو میگن ؛ نمیگم سی ان ان انگلیسی یا بی بی سی انگلیسی خوبن ولی دوتا حرف راست از پشت اون تریبون شاید در بیاد
نیویورک تایمز یه چی میگه ؛ ایران اینترنشنال خلافشو میاد میگه و مردم در کمال تعجب باور میکننهرچی که اونا بگن!
و راجع به سردار حاجی زاده یکی از مهندسای خاتم الانبیا ( که ستاد سازندگی سپاه پاسداران ایرانه و سد کرخه ؛ پروژه اب شرب قم ؛ چندین برج مسکونی تهران و... به عهده اشون بود)بعد این مهندسه میگفت که ما باید یه جا معدن میزدیم ولی ساختار زمین اونجا کوهستانی بود ما دستگاهشو نداشتیم ؛ سردار حاجی زاده اون موقع فرمانده خاتم الانبیاء بود و قضیه دهه هشتاده ؛
بعد سردار حاجی زاده که میفهمه میگه خب الان دستگاه حفاریش رو باید بسازیم ؛ مهندس هاهم میگن فقط آلمان داره و ما بلد نیستیم ؛ ایشونم میگن یک سال وقت دارید برید زبان آلمانی یاد بگیرید برید آلمان ساختشو یادبگیرید بیاید ایرانیشو بزنید به همتون یه خونه و یه سفر مکه هم میدم
اینا هم در عرض شیش ماه آلمانی یادگرفتن رفتن آلمان در عرض شیش ماه ساخت این دستگاه و کار باهاش رو یادگرفتن اومدن ایران و اینو ساختن و هم خونه رو گرفتن هم سفر مکه رو
ولی زهرا جان!
درسته مردم خوبی داریم ولی ادمایی هستن که الان هرچی هم بگی قبول نمیکنن ؛
و منو تو هرچی هم بگیم زیر بار نمیرن
من خیلی سکوت میکردم همیشه ؛ بخصوص سر بحث های سیاسی ؛ فقط سر انتخابات با مادربزرگم و اینا حرف زدم مادربزرگم میگفت هرکی بیاد فرقی نمیکنه
من بهش گفتم مادر جون فرق میکنه ؛ ما دوساله تابستون برقمون نمیره ؛ تازه اینجا کمربندی باز شده بعد اینهمه سال و... بهش گفتم مادرجون خوب یا بد ما بلاخره میدیدیم اینا یه غلطی دارن میکنن
دولت جدید حالا خوب یا بد چیزیکه ما میخوایم اینه که واسه پیشرفت کشور یه کاری بکنن ؛ همه چی رو به مذاکره گره نزنن
اونا گفتن از شیش ماه پیش که شما درگیر مذاکره بودین ما موشک وارد اسراییل میکردیم!
الان مسئله انقلابی و جناح چپ و راست و حزب بازی نیست که
مسئله آینده امو زندگیمونه جوونیمونه
یه سریا یه جور میگن بزار بزنن خراب کنن ؛ یادشون رفته بچه هاشون قراره آینده اشون تو این کشور باشه ؛ قراره مهر بچه هاشون برن مدرسه قراره برن دانشگاه قراره تو این کشور زندگی کنن
و من در عجبم که میگن بزار بزنن نابود کنن بکشن...
نمیدونمچی بگم -
هویججج یه پیام خوندم طرف میگفت یه وانت دیدیم سر پوشیده تو یه جای معمولی هیچ چیزی نداشت برای جلب توجه یا شک کردن بهش
سر شوخی با رفیقامون زنگ زدیم گزارش دادیم یکم جلوتر برای ادمه شوخی مون باز وانت دیدیم زنگ زدیم
بعد از چند دقیقه از یه شماره چهار رقمی باهمون تماس گرفتند گفتن هردومورد تله انفجاری و پهباد داشتند
یا میگفت فقط یکی رو دیدیم از اسمون داشته فیلم میدیده امار اونم دادیم بعد بهمون گفتن نفوذی بودهیعنی میخوام بگم کوچیک ترین چیزی باید شک کرد و گزارش داد شاید به نظر ما مسخره بیاد اما خیلی میتونه کمک بکنه به نیرو ها
-
GharibehGomnam2 برام هیچی بالا نمیاد ک بخوام نصب کنم
@Koooousar
مایکت پیامرسان ایرانیه
برو از اون نصب کن فیلتر نیست -
@Koooousar
مایکت پیامرسان ایرانیه
برو از اون نصب کن فیلتر نیستGharibehGomnam2
فک کنم مایکت برای آیفون نیست -
GharibehGomnam2
این نسخه
نه عزیزم
انیمیشن های قدیمی دیزنی تقریبا برای ۱۰۰ سال پیشن ۱۹۳۷
LGBTQ درمان نداره حوصله بحث کردن دوباره ندارم روزی برای صد نفر توضیح میدم ولی این بیماری نیست انحراف هم نیست صرفا طبیعت فرده اکه بخوای سعی کنی تغییرش بدی یا به قول خودت درمانش کمی صرفا داری روحی و جسمی آزارش میدیهویججج
عا اینو دیدم
دختره قشنگ بود که
اشکالی نداره ؛ ما هزارتا نقطه اشتراک داریم
مجبور نیستیم رو نقاط غیر اشتراکمون دست بزاریم اعصاب خودمونو خورد کنیم -
GharibehGomnam2 من دارمش کانفینگ هم دارم اصلا وصل نمیشه🥲🥲🥲
شاید مربوط به جایی هم که هستم
چون تهران بودم دیروز خوب میگرفت و با پروکسی وصل میشد الان وصل نمیشهjahad.20
میخوای بهت کانفینگ بدم؟ -
هویججج
وای دقیقا
وااای سارااا
امروز یه ۲۰۶ دیدم مشکی بدون پلاک شیشه ها کلا دودی
گزارشش دادم
بعد کلیییی وانت که پشتش برزنت داشت و بسته بود دیدم دیگه اونارو گزارش ندادم
ولی شنیدم میگن دارن این وانتیارو جمع میکنن -
GharibehGomnam2
خب با وی پی ان باز میشه؟Zaahra._..
آره
وی پی انم نداری گفتم چیکار کنی دیگه -
GharibehGomnam2
فک کنم مایکت برای آیفون نیستZaahra._..
تو سایتاهم دارن
فقط تو نت سرچ کن تو سایتاهم میزارن
اگر نه که دوتا وی پی ان واسه آیفون میشناسم اوناهم هستن -
هویججج
عا اینو دیدم
دختره قشنگ بود که
مجبور نیستیم رو نقاط غیر اشتراکمون دست بزاریم اعصاب خودمونو خورد کنیمGharibehGomnam2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
مجبور نیستیم رو نقاط غیر اشتراکمون دست بزاریم اعصاب خودمونو خورد کنیم
دقیقا
-
هویججج
عا اینو دیدم
دختره قشنگ بود که
مجبور نیستیم رو نقاط غیر اشتراکمون دست بزاریم اعصاب خودمونو خورد کنیم -
هویججج
وای دقیقا
وااای سارااا
امروز یه ۲۰۶ دیدم مشکی بدون پلاک شیشه ها کلا دودی