هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هرکسی ام که اینارو میبینه فکر و عقیده شون یه جوره یه چیز و میگن
شاید خودشون نفهمن ولی یکی از بیرون نگاه کنه کامل متوجه میشه -
جالبه خیلیا تو پستا و کامنتا مینوشتن صدا سیما رو بزنید
بفرما دلت خنک شد اینقد دارن اسیب میزنن
اونا هدفشون یه چیز دیگس و شما به چی دل خوش کردید -
Zaahra._..
تو سایتاهم دارن
فقط تو نت سرچ کن تو سایتاهم میزارن
اگر نه که دوتا وی پی ان واسه آیفون میشناسم اوناهم هستننه من گوشیم شیائومیه مایکت دارم
-
jahad.20
میخوای بهت کانفینگ بدم؟GharibehGomnam2 بدههه
رفتم بروزش کردم وصل شد -
از اون بدتر منو تو میگه فلان ساعت برید بیرون شعار بدید
که چی اسرائیل راحت تر به هدفش برسه
چی میگی اخه یهودی تو اصن فارسی نباید حرف بزنی عبری حرف بزن -
از اون بدتر منو تو میگه فلان ساعت برید بیرون شعار بدید
که چی اسرائیل راحت تر به هدفش برسه
چی میگی اخه یهودی تو اصن فارسی نباید حرف بزنی عبری حرف بزنMasoumeh.sh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چی میگی اخه یهودی تو اصن فارسی نباید حرف بزنی عبری حرف بزن
ایول خوشم اومد
-
jahad.20
آدما تا چیزیو از دست ندن قدرشو نمیدونن
همین الانم میگن پدافند ایران خودش داره مناطق مسکونی رو میزنه و اسراییل با مردم کار نداره
درحالی که شبکه های خبری خود انگلیس و امریکا خلاف اینو میگن ؛ نمیگم سی ان ان انگلیسی یا بی بی سی انگلیسی خوبن ولی دوتا حرف راست از پشت اون تریبون شاید در بیاد
نیویورک تایمز یه چی میگه ؛ ایران اینترنشنال خلافشو میاد میگه و مردم در کمال تعجب باور میکننهرچی که اونا بگن!
و راجع به سردار حاجی زاده یکی از مهندسای خاتم الانبیا ( که ستاد سازندگی سپاه پاسداران ایرانه و سد کرخه ؛ پروژه اب شرب قم ؛ چندین برج مسکونی تهران و... به عهده اشون بود)بعد این مهندسه میگفت که ما باید یه جا معدن میزدیم ولی ساختار زمین اونجا کوهستانی بود ما دستگاهشو نداشتیم ؛ سردار حاجی زاده اون موقع فرمانده خاتم الانبیاء بود و قضیه دهه هشتاده ؛
بعد سردار حاجی زاده که میفهمه میگه خب الان دستگاه حفاریش رو باید بسازیم ؛ مهندس هاهم میگن فقط آلمان داره و ما بلد نیستیم ؛ ایشونم میگن یک سال وقت دارید برید زبان آلمانی یاد بگیرید برید آلمان ساختشو یادبگیرید بیاید ایرانیشو بزنید به همتون یه خونه و یه سفر مکه هم میدم
اینا هم در عرض شیش ماه آلمانی یادگرفتن رفتن آلمان در عرض شیش ماه ساخت این دستگاه و کار باهاش رو یادگرفتن اومدن ایران و اینو ساختن و هم خونه رو گرفتن هم سفر مکه رو
ولی زهرا جان!
درسته مردم خوبی داریم ولی ادمایی هستن که الان هرچی هم بگی قبول نمیکنن ؛
و منو تو هرچی هم بگیم زیر بار نمیرن
من خیلی سکوت میکردم همیشه ؛ بخصوص سر بحث های سیاسی ؛ فقط سر انتخابات با مادربزرگم و اینا حرف زدم مادربزرگم میگفت هرکی بیاد فرقی نمیکنه
من بهش گفتم مادر جون فرق میکنه ؛ ما دوساله تابستون برقمون نمیره ؛ تازه اینجا کمربندی باز شده بعد اینهمه سال و... بهش گفتم مادرجون خوب یا بد ما بلاخره میدیدیم اینا یه غلطی دارن میکنن
دولت جدید حالا خوب یا بد چیزیکه ما میخوایم اینه که واسه پیشرفت کشور یه کاری بکنن ؛ همه چی رو به مذاکره گره نزنن
اونا گفتن از شیش ماه پیش که شما درگیر مذاکره بودین ما موشک وارد اسراییل میکردیم!
الان مسئله انقلابی و جناح چپ و راست و حزب بازی نیست که
مسئله آینده امو زندگیمونه جوونیمونه
یه سریا یه جور میگن بزار بزنن خراب کنن ؛ یادشون رفته بچه هاشون قراره آینده اشون تو این کشور باشه ؛ قراره مهر بچه هاشون برن مدرسه قراره برن دانشگاه قراره تو این کشور زندگی کنن
و من در عجبم که میگن بزار بزنن نابود کنن بکشن...
نمیدونمچی بگمGharibehGomnam2
الان استودیو شبکه خبر و زدن
ایران میاد شبکه خبر روی انتن زنده میزنه؟
دیکه واقعا باید نفهم باشی که نفهمی
بله منم گفتم الان مسئله کاملا ایرانمونه
و نیرو های مسلح مون هم برای ایرانمونن برای همه ی مردم ایران
اما مظلومیت شون باید گفته بشه
بخصوص برای کسایی که قبل جنگ مسخره میکردن تهمت میزدن و ..... -
ایران اینترنشنال وقتی اسرائیل به ایران حمله میکنه تیتر میزنه:
« حمله اسرائیل به جمهوری اسلامی » اما وقتی ایران به اسرائیل حمله میکنه تیتر میزنه « حمله موشکی ایران به اسرائیل»
...
وقتی اسرائیل حمله میکنه واژه ایران را حذف میکنند که زهر آنرا گرفته و حمله اسرائیل را مثبت نشان دهندMasoumeh.sh جنگ روانی شون بیشتر و مخرب تر از جنگ فیزیکی
-
Masoumeh.sh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چی میگی اخه یهودی تو اصن فارسی نباید حرف بزنی عبری حرف بزن
ایول خوشم اومد
هویججج والا
-
هوووووووووووومممممممممممم