هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Masoumeh.sh اونایی هم که دنبال یهودن اشتباه میکنن چون اصلا یهود از دین دیگه ادم نمیپذیره و بایدجد در جد یهودی باشی
و فقط از ادیان دیگه که گرایش دارن به یهود سو استفاده میکنه
دستش برسه و قدرتش برسه همون امریکارو هم برای خودشون میکننjahad.20 نه منظورم این نیست میخوان یهودی شن
وقتی حرفا اونارو باور میکنن و منتظرن ببین چیچی میگه همونو باور کنن دنبال رو یهودن -
Neo.. سلول های بنیادی و یه عالمه رسته دیگع هست که بتونی به کشورت خدمت کنی کلن اگه هر رشته ای که بری توش بهترین باشی و هدفت خدمت به مردم و کشورت باشه تو یه نخبه ای
-
Masoumeh.sh اونایی هم که دنبال یهودن اشتباه میکنن چون اصلا یهود از دین دیگه ادم نمیپذیره و بایدجد در جد یهودی باشی
و فقط از ادیان دیگه که گرایش دارن به یهود سو استفاده میکنه
دستش برسه و قدرتش برسه همون امریکارو هم برای خودشون میکنن -
mr.vinyzo انکار نمیکنم حرفی که شما زدین
اما یه عده واقعا متوجه نمیشدن
من خودم به شخصه صحبت میکردیم موقع انتخابات
اما بعضی ها شاید از سر لج قبول نمیکردن
اما این شرایطی که به وجود اومد برای اون هایی که منطق دارند باعث شد بهتر درک کنند شرایط و متوجه بشن ماهایی که این حرفا رو میزدیم هیچوقت دشمن شون نبودیم ما یه ملتیم با هر عقیده کنار هم که برامون ایرانمون مهمه
و نیروهای مسلح ما همونا که تا همین چند وقت پیش از هر طرفی مسخره میشدن هم وظیفه خودشون تامین امنیت همه ی مردم میدونستن نه فقط امنیت بچه حزب اللهی و بسیجی و ....
نه اونا جونشون رو برای همه فدا میکنن
همون حرفی که سردار سلیمانی زد
همون دختر کم حجاب هم دختر منه
یا یه اقایی بود دستاش پر تتو بود میگفت چند وقت پیش به سردار حاجی زاده گفتم با منم عکس میگیرید
گفتن مگه شما کی اید که نگیرم ما فدای شما هم میشیم..خلاصه که واقعا با هر عقیده ای کسی که وطنش و ایران براش مهم باشه الان حقیقت رو میبینه چون مثل روز روشنه
-
jahad.20 مسلمونایی که میخوان یهودی باشن مثلا اگه شیعه باشن میشن بهایی اگه سنی باشن میشن وهابی
حالا دیدین چرا اینقدر اسرائیل دنبال منافع بهاییا تو ایرانه
mr.vinyzo بله دیگه فقط به فکر منافع خودشه هرحرکتی که بکنه و هر حرفی که بزنه
-
Neo.. حالا اگه من بودم غش کرده بودم
-
Neo.. حالا اگه من بودم غش کرده بودم
Masoumeh.sh فکر کن اسراییلی بود قطعا شلوارش خیس بود
-
من داشتم روانشناسی زبان میخوندم و جزوه شو مینوشتم
دیگه نمیتونمممم
اقا یعنی چی امتحان مجازیم الان ظلمه -
Masoumeh.sh فکر کن اسراییلی بود قطعا شلوارش خیس بود
Neo.. خیس بود؟ بدتر
-
GharibehGomnam2
ببخشید واقعا ولی میشه کانفیگ بفرستی🥲
-
jahad.20 نه منظورم این نیست میخوان یهودی شن
وقتی حرفا اونارو باور میکنن و منتظرن ببین چیچی میگه همونو باور کنن دنبال رو یهودنMasoumeh.sh هعییییببی
الان دوره زمونه ای که خاخام های یهودی بعضی ها با جنایات اسرائیل مخالفت کردند بعد ملت ما...