هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ینی بقیه کنکوریام شرایطشون مث منه؟ کاش موشک بیاد صاف بره تو مغز من د اخه سازمان سنجش مادرررررر...
Neo.. در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ینی بقیه کنکوریام شرایطشون مث منه؟
چند تا از دوستای من واقعا استرس دارن
یکیشون رو آورده به شبانه روز پادکست گوش دادن و انیمیشن دیدن -
انقدر سازمان سنجش رو برگزاری کنکور تاکید داره
که اسراییل میگه تو اینهمه اخبار که ما واسه زدن ایران رصد میکنیم تو چی زر میزنی بزنم یه موشک وسط دفتر دستکت انقدر این وسط نخود نباشی -
که اسراییل میگه تو اینهمه اخبار که ما واسه زدن ایران رصد میکنیم تو چی زر میزنی بزنم یه موشک وسط دفتر دستکت انقدر این وسط نخود نباشیGharibehGomnam2 هعی
-
ینی بقیه کنکوریام شرایطشون مث منه؟ کاش موشک بیاد صاف بره تو مغز من د اخه سازمان سنجش مادرررررر...
-
که اسراییل میگه تو اینهمه اخبار که ما واسه زدن ایران رصد میکنیم تو چی زر میزنی بزنم یه موشک وسط دفتر دستکت انقدر این وسط نخود نباشیGharibehGomnam2 میترسم یه اتش بس این وسط اعلام کنن فقط به خاطر کنکور ما.
-
GharibehGomnam2
ببخشید میپرسم
ولی میشه چند تا سریال کره ای معرفی کنی
ژانرش مهم نیست
صرفا چیز قشنگی باشه برای دیدن و چرت پرت نباشه -
GharibehGomnam2
ببخشید میپرسم
ولی میشه چند تا سریال کره ای معرفی کنی
ژانرش مهم نیست
صرفا چیز قشنگی باشه برای دیدن و چرت پرت نباشه -
GharibehGomnam2 میترسم یه اتش بس این وسط اعلام کنن فقط به خاطر کنکور ما.
Neo..
نه ؛ این بار ایران دیگه واقعا جری شده
فکر میکنم این بار میخواد انتقام تمام ترور ها و خرابکاری ها از سال ۵۹ به بعد ؛ انتقام برادران حضرت یوسف که انداختنش داخل چاه ؛ انتقام حضرت موسی که قوم بنی اسراییل بهش گفتن تو با خدای خودت برو اون کفار رو بیرون کن ما نمیام و...
همه رو باهم میخواد یه جا بگیره
فقط دو احتمال وجود داره
یا کنکور عقب میفته
یا ما میریم سر جلسه و موشک میاد وسط جلسه -
Neo..
نه ؛ این بار ایران دیگه واقعا جری شده
فکر میکنم این بار میخواد انتقام تمام ترور ها و خرابکاری ها از سال ۵۹ به بعد ؛ انتقام برادران حضرت یوسف که انداختنش داخل چاه ؛ انتقام حضرت موسی که قوم بنی اسراییل بهش گفتن تو با خدای خودت برو اون کفار رو بیرون کن ما نمیام و...
همه رو باهم میخواد یه جا بگیره
فقط دو احتمال وجود داره
یا کنکور عقب میفته
یا ما میریم سر جلسه و موشک میاد وسط جلسه -
میدونم مسخره است هاا
امروز داشتم فکر میکردم سر جلسه کنکور با خودم کوله پشتی حامل وسایل امداد و نجات ببرم بزارم دم در که وقتی موشک زدن سریع بیام پایین بدوم سمت خونمون
بعد یه ذره فکر کردم دیدم خیلی افکار بچه گانه ای چون موشکی که در عرض یه ربع بیست دقیقه میرسه اینجا در عرض یک ثانیه پس از رویت میخوره تو سر ما ؛ تو اون وضعیت کی فرصت اینکه بیاد طبق پایین و دنبال کوله پشتی بگرده رو داره