هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
مایی وجود نداره.
جنگ جمهوری اسلامیه با اسرائیل.
ما خودمون با حکومت در تضاد و زاویهایم.
شاید درحال حاضر کنارشون باشیم چون بحث وطن مطرحه.
اما «ما» نیستیم. اونا اونان و ما مائیم.در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
مایی وجود نداره.
جنگ جمهوری اسلامیه با اسرائیل.
ما خودمون با حکومت در تضاد و زاویهایم.
شاید درحال حاضر کنارشون باشیم چون بحث وطن مطرحه.
اما «ما» نیستیم. اونا اونان و ما مائیم.من کل حرفم این بوده. واضح و روشن. از کسی هم حمایت نکردم.
-
خودت چطوری چخبر
-
mr.vinyzo
دقیقا برا همون گفتم -
lO_Ol از چی
Michael Vey
نه میمه -
حصار سابق
الان دیگه باید بریم از این کباب بنابا بزنیم -
گل فراهانی عزیز چیزی که باید رو نوشته
همه ی ما همین الانش اسیر هستیم
سال هاست داریم تو شرایط بد زندگی میکنیم
اسرائیل اما میتونه بد تر باشه
در نهایت سال هاست بین بد و بد تر داریم دست و پا میزنیم
ولی برای ایران
برای اجدادی که قطعا دارن ما رو نگاه میکنن
امیدوارم فقط برای مدتی کوتاه هم دست کسایی باشیم که هیچ وقت جزئی از خودمون ندونستمشون -
زمان
-
-
برگرد به طویلت
حساب اصل و نسب رو بدی من ترکم و بخوایم نام ببریم من خسته تر از تو میشم
خودت رو خسته نکن ایرانیحصار سابق در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
برگرد به طویلت
خودت رو خسته نکن ایرانینژاد پرستی بیشتر
من برای اثابت انکه ایرانیم گفتم کی ام
تو برای اینکه بگی ترک بهتر از لر گفتی
خسته و اینا هم که جنگ ۸سال خوزستان
ولش کن ادب معاشرت نداری...
من برم به طویلم...حصار رو میدی کنار بی زحمت وارد شم -
Narges_ کدوم شهر بودی نرگس ؟
-
GharibehGomnam2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
amir ahmadi
اگه ریپلای نکردم واسه این بود که قبل شما این چند روزه خیلیا این حرفارو زدن
که اینجا رویا داشتن حرامه و...
فرار رو هم با شما نبودم
میگم اگه واقعا کل پیامم با شما بودم ریپلای میزدم
مسئله اینجاست هرکی برای یه چی میجنگه
نمیدونم منظورتون از اینکه بخاطر تفکر شماست امروز به ما حمله کردن دقیقا چه تفکریه ؛
اما قبل اینکه همچین تفکری هم داشته باشیم بهمون حمله میکردن ؛ غارتمون میکردن ؛ بخاطر تفکرمون نیست خیلیا به این کشور چشم داشتن
دو جناح رو نمیدونم منظورت ایران و اسرائیله یا بین مردم ایرانه
اما اگه ایران و اسرائیله ؛ خود اسرائیل بارها اعلام کرد ما میخوایم یه خاورمیانهی جدید تشکیل بدیم و ایران مانع این کاره پس باید نابودش کنیم
اگه بین مردمه ؛ وقتی برای مطالبه این وسط یه عده برای خرابکاری میان تر و خشک باهم میسوزن
یه عده مطالبه داشتن یه عده شیشه میشکوندن همه باهم سوختن
اما شما گفتی میجنگین تا این برادرا یه روزی نباشن نمیدونم منظورتون از برادران کیه؟
ولی اونایی که اعتقادشون مثل منه میجنگن تا این کشور رو آباد کنن ؛ تا یه روز وقتی دارن از محل کارشون برمیگردن خونشون ماشینی که دلشون میخواد سوار شده باشن ؛
و آرامشی که دوست دارن داشته باشنخب دارین خیلی ازم انرژی میگیرین زیاد تایپ میکنین...شماره کارتمو میدم برام پسته بخرین..به من چه که گرونه... تولید کننده اولش تو جهانیم بگین گرون نباشه...ببخشید داشتم متلک میزدم دست خودم نیست بریم سر اصل مطلب
خب مرسی که مث ویزینیو کامل نزدی زیرش
️
بابا مردم تحت فشارن... تو چرا جبهه میگیری
اقا رویا داشتن حرامه که حرامه...بله تو جنگ زویا داشتن حرامه میخوای بهش بگی نه؟ ولم کن عهمن میجنگم به امید روزی که برادر نه... دزدای دریایی هم نباشن مثل اونا که الان میخوان بیان و نباید بیان
مطالبه هم الان منظورم کبود ۴۰۱ اینا منظورم بود و بارهای بار قبلش
الان که جنگ من گفتم کارشون خوبه؟
ماشینم فکرش نکن سایپا و ایران خودرو نمیذارن
ینی میگی نمیتونیم ماشین وارد کنیم الان؟ عه نگو دیگه میتونیم خیلی ما پولداریم بخدا... ما ینی کشورمون مردم که دلشون به یارانه خوشه..
اگه تو هم موزت چیز موضعت حقیقته نگو اینو... نمیدونم من حس میکنم میجنگی که تفکراتت باقی بمونه... ینی میتونی بپذیری بدون این دزدای دریایی باشیم؟ ولی مردم خوشحال باشن؟ فککککک نکنمamir ahmadi در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
GharibehGomnam2 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
amir ahmadi
اگه ریپلای نکردم واسه این بود که قبل شما این چند روزه خیلیا این حرفارو زدن
که اینجا رویا داشتن حرامه و...
فرار رو هم با شما نبودم
میگم اگه واقعا کل پیامم با شما بودم ریپلای میزدم
مسئله اینجاست هرکی برای یه چی میجنگه
نمیدونم منظورتون از اینکه بخاطر تفکر شماست امروز به ما حمله کردن دقیقا چه تفکریه ؛
اما قبل اینکه همچین تفکری هم داشته باشیم بهمون حمله میکردن ؛ غارتمون میکردن ؛ بخاطر تفکرمون نیست خیلیا به این کشور چشم داشتن
دو جناح رو نمیدونم منظورت ایران و اسرائیله یا بین مردم ایرانه
اما اگه ایران و اسرائیله ؛ خود اسرائیل بارها اعلام کرد ما میخوایم یه خاورمیانهی جدید تشکیل بدیم و ایران مانع این کاره پس باید نابودش کنیم
اگه بین مردمه ؛ وقتی برای مطالبه این وسط یه عده برای خرابکاری میان تر و خشک باهم میسوزن
یه عده مطالبه داشتن یه عده شیشه میشکوندن همه باهم سوختن
اما شما گفتی میجنگین تا این برادرا یه روزی نباشن نمیدونم منظورتون از برادران کیه؟
ولی اونایی که اعتقادشون مثل منه میجنگن تا این کشور رو آباد کنن ؛ تا یه روز وقتی دارن از محل کارشون برمیگردن خونشون ماشینی که دلشون میخواد سوار شده باشن ؛
و آرامشی که دوست دارن داشته باشنخب دارین خیلی ازم انرژی میگیرین زیاد تایپ میکنین...شماره کارتمو میدم برام پسته بخرین..به من چه که گرونه... تولید کننده اولش تو جهانیم بگین گرون نباشه...ببخشید داشتم متلک میزدم دست خودم نیست بریم سر اصل مطلب
داریم حرف میزنیم چه انرژی ای
خب مرسی که مث ویزینیو کامل نزدی زیرش
️
بابا مردم تحت فشارن... تو چرا جبهه میگیری
اقا رویا داشتن حرامه که حرامه...بله تو جنگ زویا داشتن حرامه میخوای بهش بگی نه؟ ولم کن عهاقا امیر شما فیلم زیاد دیدی ؛ مگه تختی از دل جنگ تختی نشد؟ مگه آلن تورینگ از دل جنگ پدر علوم کامپیوتر دنیا نشد؟ و خیلی خیلی خیلی دیگه از آدما ؛ نمیدونم شاید بگی این آدما استثنا بودن ؛ شاید بگی حرفم شعاره اما یه دیالوگی بود میگفت وقتی مگس میفته داخل یه باکس فکرمیکنه هیچ راه دیگهای نداره ولی همینکه از اون جعبه بیاد بیرون قشنگی دنیای بیرونو میبینه ؛
هرچند جنگی که ما الان ازش حرف میزنیم از اون ۸ سال جنگمون وحشتناک تر نیست و خب در نهایت بله میگم آدم میتونه رویا داشته باشه حتی تو جنگ حتی تو فقر...من میجنگم به امید روزی که برادر نه... دزدای دریایی هم نباشن مثل اونا که الان میخوان بیان و نباید بیان
مطالبه هم الان منظورم کبود ۴۰۱ اینا منظورم بود و بارهای بار قبلش
الان که جنگ من گفتم کارشون خوبه؟
ماشینم فکرش نکن سایپا و ایران خودرو نمیذارن
ینی میگی نمیتونیم ماشین وارد کنیم الان؟ عه نگو دیگه میتونیم خیلی ما پولداریم بخدا... ما ینی کشورمون مردم که دلشون به یارانه خوشه..
اگه تو هم موزت چیز موضعت حقیقته نگو اینو... نمیدونم من حس میکنم میجنگی که تفکراتت باقی بمونه... ینی میتونی بپذیری بدون این دزدای دریایی باشیم؟ ولی مردم خوشحال باشن؟ فککککک نکنممن باز نفهمیدم برادر دقیقا یعنی کی؟ معمولا این مطالبه هایی که میگی هر ده سال یه بار اتفاق میفتادن ؛ ۷۸ ۸۸ ؛ دیگه ۷۸ یا ۸۸ مطالبه نبود واقعا
۹۸ یه عده مردم بودن یه اغتشاش گر و همون صدا و سیما که با مردم مصاحبه میکرد خیلی از مردم گفتن ما راهمون از اونایی که اغتشاش کردن جداست ما پمپ بنزین آتیش نمیزنیم ولی از گرونی بنزین ناراحتیم
اتفاقی که ۴۰۱ افتاد اینجوری بود که سرباز شهید میکردن پزشک مملکت و زنش سرباز رو شهید کردن میگفتن خوب کردیم ؛ حتی اونجا دیگه خیلیا نمیگفتن راهمون جداست...شاید بگی خیلی افکارم قشنگه و عملی نیست ؛ اما من دوست دارم ماشین خودمونو بسازیم ؛ یعنی اگه میتونیم موشکمجهز به هوش مصنوعی فراصوت بسازیم ؛ ماشین خودمونو نمیتونیم بسازیم؟ یه خللی این داخل هست که نمیزاره
؛ یه ذره ایهام دار حرف میزنی
دزد دریایی الان دزد دریایی زیاد داریم مسئله اینه کدومشاما گفتی برای تفکراتت میجنگی
خب ببین وقتی تفکر من اینه که میخوام همه چیز بهتر بشه برای این می جنگم
مسلمه برای پیاده کردن افکارم میجنگم
چون ذهن منه که میگه چیکار کنم فکر منه که بهم میگه چه حرکتی بزنم -
Narges_
اون طرفا خوبه اوضاع بهتره
دیگه اخبارو دنبال نکن
اینجا هم نیا فضاش دیگه برای یه کنکوری خوب نیست -
حصار سابق در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
برگرد به طویلت
خودت رو خسته نکن ایرانینژاد پرستی بیشتر
من برای اثابت انکه ایرانیم گفتم کی ام
تو برای اینکه بگی ترک بهتر از لر گفتی
خسته و اینا هم که جنگ ۸سال خوزستان
ولش کن ادب معاشرت نداری...
من برم به طویلم...حصار رو میدی کنار بی زحمت وارد شمamir ahmadi ادب بر هر چیزی غالبه
با ادب بودنتون شایسته احترامه
من حصارم ( اسم واقعیمه ) و ملاقات خوشایندی نداشتیم
امیدوارم حالتون خوب باشه