هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: #اولین_هدیع از کسی که اصلا فکرشو نمیکردم   مرسی که هستی #بهترین مرسی که هستی #بهترینخب چی هست 
 کیک هم به ما بدین 
 بچه ها نوبت واسین 
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: #اولین_هدیع از کسی که اصلا فکرشو نمیکردم   مرسی که هستی #بهترین مرسی که هستی #بهترینخب چی هست 
 کیک هم به ما بدین 
 بچه ها نوبت واسین @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: #اولین_هدیع از کسی که اصلا فکرشو نمیکردم   مرسی که هستی #بهترین مرسی که هستی #بهترینخب چی هست 
 کیک هم به ما بدین 
 بچه ها نوبت واسین کتابایی که خیلی نیاز داشتم بهشون و چون نداشتموشون از رو پی دی اف میخوندم و چشام فوق العاده اذیت میشد  کیکم نخریدم تاحالا ی بار خریدم فقط  شرمنده شرمنده 
- 
joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: عطش جنگ در خون ما جریان دارد 
 تیغ ما هوس انداختن سر دارد...من تورو به خونسردی دعوت میکنم داداش 
 کیپ کالم اند کیل هیم 
- 
 کیپ کالم اند کیل هیم 
- 
 کیپ کالم اند کیل هیم @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: عطش جنگ در خون ما جریان دارد 
 کیپ کالم اند کیل هیم موجیم و آرامش ما عدم است.. 
- 
- 
شده آیا که دلت برای گیم نت تنگ شود؟؟ 
  برای شرط بندی های سر کیک نوشابه اش تنگ شود؟ برای شرط بندی های سر کیک نوشابه اش تنگ شود؟
 برای سیتی و تروریست شدن ها تنگ شود؟ 
 برای m4 تنگ شود؟ 
- 
- 
-HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy ظهر یع بار گفدم کع خوبعم . دائماً یکسان باشد حالِ شما؟ NEGAARINN در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: -HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy ظهر یع بار گفدم کع خوبعم . دائماً یکسان باشد حالِ شما؟  

|
 |

شعردانه
شعردانه