هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: -HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy ظهر یع بار گفدم کع خوبعم . وای خدا چه جواب خوبی  
 چرا اینقد تو خوبی اخه     انگار دلتون پر بوده از من انگار دلتون پر بوده از من joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: -HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy ظهر یع بار گفدم کع خوبعم . وای خدا چه جواب خوبی  
 چرا اینقد تو خوبی اخه     انگار دلتون پر بوده از من انگار دلتون پر بوده از من ن والا  بد برداشت نکنین بد برداشت نکنین
 البته جز موقعی که اسم سید میاد 
- 
joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: -HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy ظهر یع بار گفدم کع خوبعم . وای خدا چه جواب خوبی  
 چرا اینقد تو خوبی اخه     انگار دلتون پر بوده از من انگار دلتون پر بوده از من ن والا  بد برداشت نکنین بد برداشت نکنین
 البته جز موقعی که اسم سید میاد Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: -HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy ظهر یع بار گفدم کع خوبعم . وای خدا چه جواب خوبی  
 البته جز موقعی که اسم سید میاد باش 
- 
Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: -HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy ظهر یع بار گفدم کع خوبعم . وای خدا چه جواب خوبی  
 چرا اینقد تو خوبی اخه  خیلی دوسش میدارم  @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: -HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy ظهر یع بار گفدم کع خوبعم . وای خدا چه جواب خوبی  
 چرا اینقد تو خوبی اخه  خیلی دوسش میدارم  منم  
- 
Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: -HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy ظهر یع بار گفدم کع خوبعم . وای خدا چه جواب خوبی  
 البته جز موقعی که اسم سید میاد باش joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: -HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: joy ظهر یع بار گفدم کع خوبعم . وای خدا چه جواب خوبی  
 البته جز موقعی که اسم سید میاد باش حالا خیلی وقته اسمش نیومده 
 مشخصه که به راه راست هدایت شدین 
- 
- 
یادمه پارسال که تولد بچه ها میشدش همه میومدن تبریک میگفتن :| 
 گفتین من خبر ندارم یا نمیخواین کادو بدین 
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: -HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  دلبریتو کمترش کن       
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: -HeLiUm در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  دلبریتو کمترش کن    منم اظ این بع بعد اینع شکلیع میهرفم پص 
- 
 فک کنم کیک خوبی باشه   
- 
 یجای کار میلنگه یجای کار میلنگه 
  برای بیان بلاگ بشینی کد جاوا بنویسی برای بیان بلاگ بشینی کد جاوا بنویسی اخرش بنویسه برای قرار دادن کد جاوا باید پول بدی اخرش بنویسه برای قرار دادن کد جاوا باید پول بدی   اره همونجا  بشین منم پول میدم . اره همونجا  بشین منم پول میدم . 
- 
tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سرعت نتم جوابگوی اشتباه زنیاتون نیست : / چرا همه حرفارو به چشم اشتباه زنی میخونید؟ :// @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سرعت نتم جوابگوی اشتباه زنیاتون نیست : / چرا همه حرفارو به چشم اشتباه زنی میخونید؟ :// سرعت نتم جوابگوی حرفای بی نظیرتون نیست : / 
- 
یادمه پارسال که تولد بچه ها میشدش همه میومدن تبریک میگفتن :| 
 گفتین من خبر ندارم یا نمیخواین کادو بدین @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یادمه پارسال که تولد بچه ها میشدش همه میومدن تبریک میگفتن :| 
 گفتین من خبر ندارم یا نمیخواین کادو بدین یه پستم نزدن برام      

|
 |

شعردانه
شعردانه