هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
من ی اپ دارم فیلم و سریال خارجی رو بی سانسور داره و فیلتر هم نیست
اگر راهی برای اشتراک گذاری اپش دارین بگین تا براتون بفرستم -
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Miss.Joker
[audio/ymvZHihXsYLVxuc4Od77T6Mc.m4a]
ولی بازم منکر این نمیشم که جنگ بدترین چیز دنیاست و سیاست کثیف ترینههومم، آره اینم هست
هر وقت بتونم عزیزامو از اون مناطق دور کنم، یکم آروم میگیرمMiss.Joker
اخی
انشالله -
نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Miss.Joker باز خوبه تو جواب میدی... امیر احمدی که کلا ایگنور میکنه
احمدی نرمال نیست کلا
منو با احمدی مقایسه میکنی؟
نچ نچ نچ نچMiss.Joker حالا من سال به سال میبینمش فقط
شما که نزدیکشین نباید مراقبش باشین قرصاشو بخوره، قرصاش هم هیچی... حتی حواستون نیست از تیمارستان فرار کرده بود صبح اومده بود اینجا🫤 -
Miss.Joker حالا من سال به سال میبینمش فقط
شما که نزدیکشین نباید مراقبش باشین قرصاشو بخوره، قرصاش هم هیچی... حتی حواستون نیست از تیمارستان فرار کرده بود صبح اومده بود اینجا🫤نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
شما که نزدیکشین نباید مراقبش باشین قرصاشو بخوره، قرصاش هم هیچی... حتی حواستون نیست از تیمارستان فرار کرده بود صبح اومده بود اینجا🫤عه صبح اینجا بود؟ به چه جرأتی؟ amir ahmadi
میگم رسیدگی بشه نگران نباش -
-
شما که نزدیکشین نباید مراقبش باشین قرصاشو بخوره، قرصاش هم هیچی... حتی حواستون نیست از تیمارستان فرار کرده بود صبح اومده بود اینجا🫤عه صبح اینجا بود؟ به چه جرأتی؟ amir ahmadi
میگم رسیدگی بشه نگران نباشMiss.Joker حالا که داری رسیدگی میکنی مبین هم سر رات ببر یه مدت بستری بشه... ولی تختهاشون پیش هم نباشه، خودت میدونی فاجعه میشه
-
-
Miss.Joker حالا که داری رسیدگی میکنی مبین هم سر رات ببر یه مدت بستری بشه... ولی تختهاشون پیش هم نباشه، خودت میدونی فاجعه میشه
Miss.Joker حالا که داری رسیدگی میکنی مبین هم سر رات ببر یه مدت بستری بشه... ولی تختهاشون پیش هم نباشه، خودت میدونی فاجعه میشه
مبین؟ مبینو تیمارستانم گردن نمیگیره moBn
-
چرا بهم پیام نمیدی:(
-
ari_14 ببین بعصیا نتشون ایرانسله داره میاره براشون
تا قطع نشده اونم امتحان کن ببین میاره یا نه -
حوصلهام بدون تلگرام سر رفته است
-
-
ari_14 ببین بعصیا نتشون ایرانسله داره میاره براشون
تا قطع نشده اونم امتحان کن ببین میاره یا نه