هرچی تودلته بریز بیرون۶
- 
_MILAD_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: هیی حتی نماشا هم برام قطع شده نمونه از عرش ب فرش رسیدن: ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: _MILAD_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: هیی حتی نماشا هم برام قطع شده نمونه از عرش ب فرش رسیدن: از اول رو فرش بودم فقط ادعا کردم 
- 
ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: مبین کم عقل مبین کم عقل زهرمار سلام اگه جواب سلام واجب نبود بهت میگفتم کوفت 
 سلامسلام سلامتی میاره چرا منت میزاری بده ب فکرتم؟ این حرفارو قدیمیا یاد میدن که ادب یاد بگیری 
 وگنه سلام چه ربطی به سلامتی داره
 نخیر سپاس گذارم هستیمmoBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: مبین کم عقل مبین کم عقل زهرمار سلام اگه جواب سلام واجب نبود بهت میگفتم کوفت 
 سلامسلام سلامتی میاره چرا منت میزاری بده ب فکرتم؟ این حرفارو قدیمیا یاد میدن که ادب یاد بگیری 
 نخیر سپاس گذارم هستیممن از شکم مادرم ادب داشتم برای امثال شماست و ب بزرگترت احترام نمیزاری  
 افرین میشه صد تومن کارتم قبول میکنم
- 
Infinitie. A 
 بلاکی
- 
حامد کیهس دادا؟ 
- 
moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: مبین کم عقل مبین کم عقل زهرمار سلام اگه جواب سلام واجب نبود بهت میگفتم کوفت 
 نخیر سپاس گذارم هستیممن از شکم مادرم ادب داشتم برای امثال شماست و ب بزرگترت احترام نمیزاری  
 افرین میشه صد تومن کارتم قبول میکنمari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: مبین کم عقل مبین کم عقل زهرمار سلام اگه جواب سلام واجب نبود بهت میگفتم کوفت 
 فوهش میخوای؟
- 
Infinitie. A 
 بلاکی
- 
Saghia من برای دانشگاه خودمونو دارم 
 نمیدونم بدردت میخوره یا نه
 https://jeton.muq.ac.ir/identity/login?signin=d6d7e581ae3c1112188bf35ee9f791f1Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Saghia من برای دانشگاه خودمونو دارم 
 نمیدونم بدردت میخوره یا نه
 https://jeton.muq.ac.ir/identity/login?signin=d6d7e581ae3c1112188bf35ee9f791f1گرفتم مرسی 
- 
ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: مبین کم عقل مبین کم عقل زهرمار سلام اگه جواب سلام واجب نبود بهت میگفتم کوفت 
 فوهش میخوای؟moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: مبین کم عقل مبین کم عقل زهرمار سلام اگه جواب سلام واجب نبود بهت میگفتم کوفت 
 فوهش میخوای؟فوهش چی هست؟نمیدونم 
- 
- 
@هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: چرا گریه نمیکنید؟ آشنا نیستین  
 اسم ؟پیشه؟ قصدت از دخول به انجمن؟
- 
moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: مبین کم عقل مبین کم عقل زهرمار سلام اگه جواب سلام واجب نبود بهت میگفتم کوفت 
 فوهش میخوای؟فوهش چی هست؟نمیدونم ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: moBn در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: ari_14 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: مبین کم عقل مبین کم عقل زهرمار سلام اگه جواب سلام واجب نبود بهت میگفتم کوفت 
 فوهش میخوای؟فوهش چی هست؟نمیدونم یعنی میگی امتحان کن؟ 
- 
Infinitie. A 
 بلاکی
- 
moBn 
 چیو
- 
moBn 
 برا من نیومده
- 
حامد کیهس دادا؟ S.daniyal hosseiny 
 برای منم سواله