هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Maaah
ترم ۲ داخلی جراحی
ترم۳ که هنوز کاراموزیاش رو کامل نرفتم:
بیمارستانی که رفتیم کلینیک زخم، اتاق عمل سرپایی، داخلی مردان، آندوسکوپی و کلونوسکوپی، ECG رفتیم
یه کاراموزی فارما بالینی هم مونده که توی یه بیمارستان دیگه قراره بریم
و ۲تا هم مرکز بهداشت موندهofficer k عه پس برای همهی دانشگاهها یکسانه، چون از چند نفر دیگهام پرسیدم همینا بود. مرسی
-
Narges_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یه ۲۸ ساله بیاد دکترا داشته باشه از آمریکایی جایی؟
استادای ما اکثرا ارشد دارن رنج سنی ۲۵ تا ۳۰ ان
بعضیهاشونم دارن دکترا میگیرن ۲۶، ۲۷
اتفاقا عقدهایام نیستنا -
f.nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Narges_
بله منظورم پی اچ دی اغلب اساتید پی اچ دی اون درس رو دارن یا ام دی پی اچ دی که بعد دکتری عمومی میرن یه شاخه نظری رو بررسی میکنن که باز میشه بالای سیبه به با سواد
توروخدا یه وقت فکر نکنید مثل این فیلما استاد با ریش تراشیده و ظاهری جوون با کت و شلوار سرمه ای میاد و خیلی با قدرت فن بیان بالا و اسلاید و دستگاه پیشرفته شروع میکنه درس دادن
واااییی
دقیقا همین
واسم سوال شد ببینم چقدر واقعیهاینجا استاد با یه روپوش که رنگش از شدت پوشیدن زیاد متمایل به زرد شده و اتو نشده با یه ماژیک کم رنگ رو تخته وایت بردی که سفید کامل نیست و چرکه و با یه دونه لپ تاپ ویندوز هفت که وقتی باز میکنی اسلایداش به هم میریزه میاد بررسی میکنه
خداااایااا نهههه
-
Maaah عقده ای که کلا فکر میکنم جوونا اون عقده ای بودنشون کم تره مگه این که حس کنن چون تو سن پایین استادن شخص خیلی خاص و برتری نسبت به دانشجوی خودشون هستن
مرسی مهدیه️
Narges_ نگا مثلن یه خانومهای هم هست دکترای میکروبیولوژیه بعد استاد عملی میکروبمونه این انقدر اذیتمون میکنهههه کلا همه مدل هست
-
مرسییی
باز شددد -
شوخی بسه دیگه، تلگرامو وصل کنین
دلم برا غر زدن تو چنلم تنگ شده
اینجا دستم بستسMiss.Joker در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
شوخی بسه دیگه، تلگرامو وصل کنین
دلم برا غر زدن تو چنلم تنگ شده
اینجا دستم بستسععع ععع چنل داره به ما لینکشو نداده
-
Narges_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یه ۲۸ ساله بیاد دکترا داشته باشه از آمریکایی جایی؟
استادای ما اکثرا ارشد دارن رنج سنی ۲۵ تا ۳۰ ان
بعضیهاشونم دارن دکترا میگیرن ۲۶، ۲۷
اتفاقا عقدهایام نیستنا -
Narges_ نگا مثلن یه خانومهای هم هست دکترای میکروبیولوژیه بعد استاد عملی میکروبمونه این انقدر اذیتمون میکنهههه کلا همه مدل هست
-
officer k آزاد میخونم منم
شهرستان